КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 964
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 105
Ами единствения вариант е ако Евгени е къртицата,Гергана да е объркала на 4 и 6 въпрос ,а Борислав да е улучил случайно.Късмет .... А и Герито ми се стори.че обърка на 3 въпрос.Тогава Евгени не участва.

# 106
Грешката в номиниратето тръгна от Каменов, който пръв номинира Борислав. И съответно всички от противниковия отбор се обединиха срещу него. Борислав се озова на теста смао благодарение на Каменов и Марина.

Каменов номинира Боби, защото така са му казали другите от лагера. Той искаше да изправи Марина с Гери за да има шанс за Гергана. Но "умните" от кориците на списания са решили друго.

# 107
  • София
Добре,че си тръгна тази Гери. Искала много да остане,прекарала си била добре?!
Казали й да играе с Евгени-ами ще й кажат с кой да играе ,на кой да си забие,всичко ще й кажат...
Как може да си в игра почти два месеца и да не вкараш грам мисъл с кой ще играеш на тест,кой е Къртицата?
Да не се сърди на никой догодина,ако изобщо си спомним за нея,с какво ще я отбележим.Сама си го направи.И не сме тесногръди за което.
Вики ми е другата малко пас и лесна за облъчване.В нея най-не ми допада мотивацията й да влезе точно в тази игра.Когато Русев в изолатора я подкачаше като Моро с "на стола ми не сядай,банана ми не пипай",стана ясно,че дори не е гледала първи сезон...
Треата-Маринка не можех да я трая,но пък играе момичето,мисли,бори се,контактна е с всеки.Сега по-скоро ми е забавна.
Да гледаш с притаен дъх трима мъжаги как се борят с гравитацията,а в това време тя да се намества в бели ботушки и бяла роба -безценно  Joy
А любимеца ви Боби не го мислете,той ще се справи.А,и всички си го очакват да се върне,няма да има побелели от яд лица Simple Smile
Дори аз бих предпочела да влезна точно в този вид изолатор,защото ще имам цел и какво да правя.Ако трябва да седя в тази дупка седмица,ще полудея.
И нещо важно се сетих.Продукцията допълнително ни затруднява със следното.Забелязвате ли,че последните игри отборите ги правят на "лоши" и "добри".
По този начин на тестовете при въпрос за игри,около 5 човека ще дават реакция за положителен отговор,което ще води до близки резултати и още по-трудно ще я хванем тази Къртица Георги Simple Smile

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 16:23 от avicom

# 108
  • Пловдив
Снощи не можах да го изгледам до края, но разбирам, че е излезнала Гери. Как ще я кара сега Емо?   newsm78

# 109
# 110
Те много хора казваха, че за да се обезвреди звярът Каменов, трябва Гергана да излезе. А снощи се твърдеше, че ако тя излезе той вече няма да е интересен и другата седмица ще е той, ама пък аз не вярвам.

# 111
Ранното Боче има  чалга визия  Joy

# 112
Грешката в номиниратето тръгна от Каменов, който пръв номинира Борислав. И съответно всички от противниковия отбор се обединиха срещу него. Борислав се озова на теста смао благодарение на Каменов и Марина.

Каменов номинира Боби, защото така са му казали другите от лагера. Той искаше да изправи Марина с Гери за да има шанс за Гергана. Но "умните" от кориците на списания са решили друго.
Или така са му казали от продукцията...

# 113
  • София
А според мен решиха,че Гери има равни шансове с Боби,защото той сто процента не е къртицата.По този начин двубоят би бил донякъде равностоен.
Русев обърка нещата,но и Гери не трябваше да го слуша.
Започвам да се съмнявам в Русев и аз.  

# 114
Сега разиграх последния тест с всички участници и като възможни къртици ми останаха Сано, Ивайла и Костя. Но това само ако приемем, че Русев не е къртицата, в което вярвам, макар и да имам леки съмнения. Също така, че Гергана не е сбъркала някой отговор... макар че моят основен заподозрян е Евгени. Rolling Eyes И разбира се, винаги има възможност някой от участниците да е отговорил на 2-та лични въпроса, на които ние не знаем отговорите, а също така и да е сбъркал някой от другите въпроси. Rolling Eyes

Сано ми е извън подозрение, въпреки това. Не свързвам поведението му с къртичото и смятам, че тази година не биха заложили пак на актьор от "Под прикритие". Макар и теорията, че всички така ще си кажат и няма да го заподозрат, но ми се вижда плоско.  Wink

Костя ми е следващият заподозрян, след Евгени, но май вече става основен Thinking. Харесвам го, интересен играч е. Различен е от предишната къртица и въпреки това би се справил добре с ролята. Не е в перфектна физическа форма и не може да претендира, че ще се справя добре в мисиите, за разлика от Киро.

Ивайла не ми беше в заподозрените до момента, но вече ясно си личи каква лисица и манипулаторка е, така че си имам едно на ум. Tired

Останалите са много малко вероятни, според мен. Peace

# 115
  • Ямбол
Прекалено се доверявате на думите на Гергана. Аз не ѝ вярвам. Не вярвам, че не си спомня помиярската изцепка с Георги.
И понеже Емо Русев я изпързаля толкова елегантно, сега тя ще се постарае да си го върне като настройва хората срещу него отвън.

# 116

Mr. Green Каменов просто беше пръв, големият отбор си беше избрал Борислав, продукцията явно и те.  Laughing

Прекалено се доверявате на думите на Гергана. Аз не ѝ вярвам. Не вярвам, че не си спомня помиярската изцепка с Георги.
И понеже Емо Русев я изпързаля толкова елегантно, сега тя ще се постарае да си го върне като настройва хората срещу него отвън.

Под емоцията от снощи, където "лошите" напляскаха "добрите".  Joy
Тя е призована да върне правдата и баланса в света.  Mr. Green

# 117
Ocaso скоро не си се изявявал с gif-чета и колажи, а само ме пращаш да се връщам в училище  Mr. Green Та чакаме нещо интересно.
Абе дали Боби се е измъкнал от изолатора вече ?

# 118
Изкушавам се да те пратя и в училището за гифчета (не подаръци).  Mr. Green

Боби надали се е измъкнал същия, нощес е бил гризнат от плъхчетата и в момента наистина е заприличал на супергерой:
Ше ги мачка лошняците, като се върне.  Laughing

# 119
  • Варна
Да си продължа романа аз Embarassed : На фона на поведението на безгръбначни мекотели на повечето "мъже" вътре, Борислав показа истинско мъжество (наистина са различни Вселени с Евгени, както каза Бориска  Mr. Green) - спортсменски поздрави 1ви отбор въпреки загубата им (за разлика от тях миналата седмица, който не го поздравиха, въпреки победата му), благодари с уважение на съотборниците си (един хубав цитат: "Тук не става въпрос за индивидуалности, става въпрос за отбор, във всяка битка влизам, не за да се доказвам, а за отбора"). В номинацията си с/у Евгени също беше безкрайно уважителен, точен и коректен - честно каза, че всяка негова такава е на база представяне в мисиите и подозрение за К (за разлика от него самия) и както трябва да е в тази игра (Иван некоректно изкриви мотивите му, с идеята че се опива да се спаси, НО не го каза и на Евгени при неговото копие). Боби каза нещо много важно и справедливо - акцентирайки на неговото "манипулаторство" най-моралните - Ивайла, Бориса и Русев, забравят, че той играе по правилата на играта и това че видеа с тях не са излъчени, не значи че са по-честни играчи от него  Naughty.
На теста прояви абсолютна върховна концентарация, докато Гери, подучена и манипулирана от Русев с кого да играе се подхилкваше по време на въпросите, вярвайки че играе с правилната К, а Боби с грешната. След теста когато Иван съобщи, че играят с различни заподозрени, също беше видимо развеселена, мислейки си че остава, докато Боби беше съкрушен и въпреки това се изказа кавалерски за Гери и прояви силно развито чувство за справедливост и прямота и директност (типични за разгневен овен  Twisted Evil) като й обеща да накаже всички "долни" играчи,  трезво се усети за Бориса- ("Съжалявам, че й вдигнах рейтинга, не го заслужава"  Twisted Evil), извини се на Индира мъжки и безкрайно точно и обективно заключи, че има много долна К  Twisted Evil (което и аз все си повтарям  Mr. Green)
И така се стига до въпроса: кой отиде веднага след номинацията на Гери да я утешава, кой й е посочил на кого да забие копието си, за да няма евентуално равенство и кой й е казал да играе с Евгени, чийто профил е близък до неговия и има евентуален шанс да спечели по време и да отстрани Борислав -> Русев.
Направил го е според мен воден, не само от лична неприязън и завист, а и от факта, че Борислав го подозира за К и никога не би се поддал на манипулациите му и му е крайно "неудобен" в играта, защото го е разкрил.

Та изводът ми е, че Борислав заслужава победата, не само защото е физически и психически силен и защото е амбициозен, мотивиран и отдаден на играта, а защото разкри "долната" К и обеща да се бори с нея  Peace

И последно за коментаторите: Индира за малко да ми направи добро впечатление с интелигентния си изказ и накрая се изказа точно като озлобена зарязана женица, а не като "пич с топки", за какъвто претендира, Ердев - с безумни коментари на диалект, Неделчев - недотам компетентен, само на Жени имитацията на отегчената Бориса ми хареса и извода й че никак не може да се изказва това момиче  Mr. Green Въобще само Любчо трябва да канят вече според мен  Heart Eyes
Андрей поне най-накрая си призна, че е пристрастен и симпатизира на "противниците на Боби", но това не извинява по никакъв начин непрофесионалното му отношение и коментари миналата седмица  Naughty

ПС: Видях, че сте анализирали последния тест Simple Smile Браво, похвални са усилията ви   bouquet
Но ако анализирате първите 2, които са с най показателни въпроси, ще стигнете до съвсем различен извод  Peace

Общи условия

Активация на акаунт