КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 973
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 120
 little_beauty,много точно казано  Peace
Аз търсих предните таблици и не можах да ги намеря.Добре ще е да се сложат на първа страница,така можем да правим сравнения,защото и аз вече се обърках кой е къртицата  Laughing

# 121
  • Варна
Аз търсих предните таблици и не можах да ги намеря.Добре ще е да се сложат на първа страница,така можем да правим сравнения,защото и аз вече се обърках кой е къртицата  Laughing
sorriso  Hug Моите не мисля да ги качвам за трети път  Embarassed и да си натрапвам теорията  Mr. Green, но ако искаш ще ти ги пратя на лично да ги видиш  Peace
Не претендирам за абсолютна точност, всички правим предположения така или иначе  Peace

# 122
качи ги тези таблици, на мен ми е интересно.

# 123
Добре,де.С тези тестове какво разбирате като ги разиграете?Обяснете ми,че нещо не схващам Embarassed.Там нали са дадени отговори за всички участници? newsm78

Красавице пусни ги пак твоите таблици.Ако трябва в скрит текст.Аз имам друг заподозрян,но не усещам натрапчивост от твоя страна.Уважавам мнението на всеки един от пишещите без значение дали е различно от моето. Wink

# 124
sorriso  Hug Моите не мисля да ги качвам за трети път  Embarassed и да си натрапвам теорията  Mr. Green, но ако искаш ще ти ги пратя на лично да ги видиш  Peace
Не претендирам за абсолютна точност, всички правим предположения така или иначе  Peace
Защо да си натрапваш теорията,не мисля,че ще има проблем ако ги качиш пак. Simple Smile
Чакам на ЛС тогава   bouquet Мерси Simple Smile

# 125

Андрей поне най-накрая си призна, че е пристрастен и симпатизира на "противниците на Боби", но това не извинява по никакъв начин непрофесионалното му отношение и коментари миналата седмица  Naughty

Ето това вече е наглост от страна на Продукцията - явно да си заявява на чия страна е  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 126
  • Варна
Добре, убедихте ме  Hug Качвам ги пак  Embarassed

Скрит текст:
Пояснение към табличките: С допускането, че Русев е К, съм наложила известните заподозрени на участвалите в теста играчи към отговори спрямо него Wink Получава се логичен резултат - на първия фрапиращо голяма разлика, на втория - равенство Wink (и за да съм коректна съм длъжна да отбележа, че заподозрения на Тушева е предположение по спомени от изказванията й в базата, но тя никога не го е заявявала в прав текст Wink)
Тест 1

Тест 2

[/quote]

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 19:28 от little_beauty

# 127
Ocaso при да ме пращаш където и да е  Mr. Green Че ще се разправяме, упорито се опитваш да ме изгониш, ама аз съм инат и ще си седя тук.
Красавице големи романи, голямо нещо.

# 128
 little_beauty,благодаря много. Simple Smile
Кети наистина ли е нямала нито един верен отговор?
Ако е така значи къртицата е 100% мъж и няма буквата ''А'' в първото име.
Моя заподозрян Сано май ще отпадне  Laughing

# 129
  • Ямбол
С който и да е играла Кети или който и да е друг от отпадналите, няма никаква гаранция, че е отговорил/а правилно на всички въпроси за този, с когото е играла.
Най-показателното за това е миналогодишните тестове, в които Любо имаше такива, на които има повече верни от самата Къртица Кирил. Така че и сто таблици да се направят, трябва да са въз основа на истинските отговори, а не на това, кой с кого е играл.

# 130
Ако се предполага, че верните отговори на Кети са 0, то тогава къртицата е мъж, от неизвестните, над 30, с дете, сред вторите 9 отворили пликовете, без А в първото име, не изял скорпиони. Има ли някой отговарящ на профила, че не следя много.
Двамата Емиловци и Георги са над 30, без А в името. От тях само Емил Р има деца.
Но ако има 1-2 верни отговора всичко се променя.

# 131
Ако се предполага, че верните отговори на Кети са 0, то тогава къртицата е мъж, от неизвестните, над 30, с дете, сред вторите 9 отворили пликовете, без А в първото име, не изял скорпиони. Има ли някой отговарящ на профила, че не следя много.
Емил Русев

# 132
  • София

Двамата Емиловци и Георги са над 30, без А в името. От тях само Емил Р има деца.

И Георги има дете.

# 133
 Оп и аз съм тук с късно вкючване  Grinning сега изгледах лайфа. Номинацията на Евгени е абсолютно нормална, за мен всеки който е отишъл там да играе, а не да се офлянква би постъпил така. Друг е въпроса как ще ти бъдат поднесени аргументите за тази номинация. Няма да споменавам за "мъжество", защото е толкова относително това понятие. Идеята за мен е, че когато Бориса и Ивайла коментираха Борислав какъв смешко бил, че бодял копията само с идеята да спаси себе си, Евгени ги подкрепи. Не се правило така, не било мъжко. Просто трябваше да се изправи и да си каже , че иска да се спаси и пунто. Гери за два месеца няма идея с кой да играе еее това е смешно. Мисля че много подценяват Мицич. В повечето случай отговаря без изобщо да е помислила..ок първична и импулсивна е, но в никакъв случай не е глупава. А за Борислав едно голямо БРАВО от мен. Това да издържиш стойчески на непрестанните нападки в това мини общество си е геройство. Очевидно психически е издържлив и това ще му помогне.

Красавице и аз ще стискам палци да намери бързо ключа  Laughing Laughing Laughing

# 134
Някой може ли да напише реда на отваряне на пликовете, и кои не са яли скорпиони, за да повъртя въпросите още малко.
Ако има 1 верен отговор и той е жена, търсим неизвестен, над 30, с дете, сред вторите 9, без А, не ял скорпиони. Такива няма, отпадат. Значи категорично е мъж.
Ако верния отговор е известен- известен, мъж, над 30, с дете,  с дете, сред вторите 9, без А, не ял скорпиони. Такъв е Евгени, но смятам че след снощи отпада

Общи условия

Активация на акаунт