КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 990
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 135
  • София

Двамата Емиловци и Георги са над 30, без А в името. От тях само Емил Р има деца.

И Георги има дете.

И Евгени няма А в името си, над 30 е, има дете, и от известните. За реда на пликовете и скорпионите не помня...

Емил Р. не е от квотата на известните. Там не са ли само 6-Ивайла, Бориса, Евгени, Киряков, Сано и Роксана? А другите 12 са неизвестни, уж...

И вс епак аз не мисля, че може да се тълкува по тестовете, като не казват кой колко верни отговора е дал, както беше миналата година  Peace

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 20:04 от desitka*

# 136
  • Варна
Не твърдя, че Кети има 0. Написала съм, че таблиците са направени на база, допускането, че Е.Р. е К и съответно, ако наистина е той, тогава тя би имала 0. На втората по същия начин графа с отговорите за него (приемайки, че той е К) и съответно резултатите за верни/грешни при предполагаемите заподозрени Wink
ПС: Пак казвам, че НЕ претендирам за достоверност, това са лични разсъждения Wink (ето затова не исках да ги качвам пак  ooooh!)

Ikia  Hug дано го е намерил вече  Peace

# 137
  • София
Бюти, аз не те опровергавам. Напротив, много се възхищавам на аргументираната ти и обоснована теория.Чета те с интерес! И ако се окаже, че си познала Къртичока, задължително ще те поздравя и виртуално ще ти стисна ръката  Peace

Аз лично не вярвам (или не искам) Русев да е Къртицата.
Напоследък наблюдавам Ивайла, иначе не съм имала конкретни подозрения, още по-малко пък аргументирани.
А на най-най-най-първата анкета за Къртица, която беше веднага със започване на предаването и имахме по 2 опции за глас, дадох вота си за Тушева и Евгени, ей така на прима виста, заради казаното от Ани Владимирова, и заради външен вид и изгледи за физическа подготвока и психическа стабилност.

# 138
  • Варна
Скъпа desitka*, последното ми изказване не беше провокирано от твоето или от това, че някой ме опровергава, ако трябва да съм честна, дори бих предпочела да греша. Имате право всички  да тълкувате и правите интересни разсъждения и на мен са ми изключително любопитни вашите заподозрени и теориите за тях Peace
Имах предвид, че не исках да ги качвам, за да не се получават излишни разисквания в/у тях и разяснения за направеното допускане и т.н.
Аз така или иначе вече искрено се надявам да е всеки друг, но не и той, защото в противен случай любимецът ми Боби е обречен в един или друг етап на играта  Cry
Именно затова повече няма да излагам аргументи с/у него и ще стискам колкото сила имам палци да не е той и да не го посочат от публиката Wink

# 139
little_beauty, поздравления! Напълно съм съгласна, на 100% с твоето мнение за къртицата (Емо Р.), за Боби и за останалите. Явно мислим и разсъждаваме с теб по един и същи начин.

# 140
  • Варна
little_beauty, поздравления! Напълно съм съгласна, на 100% с твоето мнение за къртицата (Емо Р.), за Боби и за останалите. Явно мислим и разсъждаваме с теб по един и същи начин.
Благодаря, monii  Hug Само че дано греша за К, защото номинира ли го публиката, Боби си излиза директно  Cry
В тази връзка ще си самоцитирам подписа: "Вече не се опитвам да бъда прав на всяка цена, вместо това избирам да съм щастлив." Рик Елиас Wink
Нека Боби спечели, наистина го заслужава  Peace Peace Peace

# 141
Интересно ми е сега как ще се държи Каменов,когато Гергана е вече аут.Те двамата заедно според мен си бяха взаимно изгодни в играта- Гери я показваха по-често покрай Каменов/ тя сама по себе си трудно би изпъкнала там/,той я пазеше един вид ,а той от своя страна трупа съчуствие и симпатии ,заради несподелените си чувства към нея.Сега,когато нея вече я няма се надявам да си покаже истинското лице,защото имам подозрения за него ,че прекалено преиграваше с емоциите си и се прави на клоун ,за да е интересен на зрителите и да остане максимално в играта.

П.С. За мен къртицата е Сано  Peace

# 142
С тези тестове изобщо не ми се получава...обърквам се тотално  newsm78 Ако предположим, че К е жена някой засичал ли е теста с Бориса.
Красавице ти само с Емил Р. ли си ги правила?

# 143
  • Варна
Ikia първоначално, да. В последствие направих проверка и за Евгени, Жоро, Костя, Сано и Кирячето, които бяха основни заподозрени в седмичната анкета. Обяснила съм го подробно нейде из 4та тема мисля - резултатът беше, че освен за Е.Р. се получи логично само за Кирячето Wink Но моля ви не им отдавайте особено значение, тъй като както писах заподозрения от Тушева не е сигурен и тогава напълно се обезсмисля извода от тях Wink
но ако все пак е така, дано на този етап от предаването никой от публиката да не гласува за Е.Р., защото иначе си отиват свестните играчи един по един  Cry

PS. Btw днес участниците са били на лов на някакво изложение на ловци и рибари към 14 часа, някой случайно да е минавал оттам ? (ако има такъв моля споделете дали случайно не сте видели Боби, че още се притеснявам за него при онези плъхове  Rolling Eyes)

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 21:07 от little_beauty

# 144
Ikia първоначално, да. В последствие направих проверка и за Евгени, Жоро, Костя, Сано и Кирячето, които бяха основни заподозрени в седмичната анкета. Обяснила съм го подробно нейде из 4та тема мисля - резултатът беше, че освен за Е.Р. се получи логично само за Кирячето Wink Но моля ви не им отдавайте особено значение, тъй като както писах заподозрения от Тушева не е сигурен и тогава напълно се обезсмисля извода от тях Wink
но ако все пак е така, дано на този етап от предаването никой от публиката да не гласува за Е.Р., защото иначе си отиват свестните играчи един по един  Cry

Благодаря ти за разяснението, това в 4та тема съм го пропуснала. След като моята Къртичка Кирячето напусна, много съмнителна ми стана Бориса.
И няма начин да не ти отдавам особено значение след като тази седмица три пъти правих палачинки и все за Борислав се сещам  :35 Laughing Laughing Laughing

# 145
Скукааа и днес трябва да има 3-4 ч. предаване!  Close

Mr. Green

# 146
На един от тестовете имаше въпрос за зодията на къртицата,а сред изброените възможни липсваше тази на Бориса/ Везни/. Това би означавало да се изключи тя като възможна къртица,нали  newsm78 А според Вас дали са сменили къртицата на 2-рата церемония или си е останала същата  Rolling Eyes

# 147
Сега изгледах снощния епизод, много ми хареса играта.
Имам някакво странно чувство, че къртицата е Каменов, но дори аз самата не го вярвам  Joy
Искам Сано да вземе парите накрая.

# 148
На мен ми е скучно тази вечер и си разцъквам.  Simple Smile Само не ми се гледа предверието, за да ги запиша кой, до кого седи. Ако на някой му се пише да допълним.
А Роксана казала ли е с кого е играла.

Скорпиони не ядоха Емил К., Емил Р.
Първите 9 са Сано, Бориса, Борислав, Георги, Евгени, Емил К.
Емил Р., Ивайла, Костя, Марина
Първи отбор -Ивайла, Емил К., Емил Р, Костя
Втори отбор-Евгени
Трети отбор-Марина, Бориса, Георги, Борислав, Сано
 Марина 5 верни отговора- жена, под 30, от 3 отбор, има А, изяде скорпионите.
Ивайла- жена, има А, яде скорпиони, известна.-4 съвпадения
Сано- 3 отбор, сред първите 9, има А, яде скорпиони, известен. 5 съвпадения
Борислав-под 30, 3 отбор, първите 9, има А, яде скорпиони. 5 съвпадения
Георги- 3 отбор, първите 9, яде скорпиони. 3 съвпадения
Евгени- Сред първите 9, яде скорпиони, известен. 3 съвпадения
Е.К- няма дете, сред първите 9. 2 съвпадения.
Е.Р.-0 верни
Костя- под 30, няма дете, има А, яде скорпиони. 4 съвпадения.
По тия сметки, за да е драстична разликата в резултатите Къртицата трябва да е Е.К., Е.Р, Евгени или Георги.

# 149

PS. Btw днес участниците са били на лов на някакво изложение на ловци и рибари към 14 часа, някой случайно да е минавал оттам ? (ако има такъв моля споделете дали случайно не сте видели Боби, че още се притеснявам за него при онези плъхове  Rolling Eyes)

Ето кои са били на лов днес:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт