КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 992
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 150
На един от тестовете имаше въпрос за зодията на къртицата,а сред изброените възможни липсваше тази на Бориса/ Везни/. Това би означавало да се изключи тя като възможна къртица,нали  newsm78 А според Вас дали са сменили къртицата на 2-рата церемония или си е останала същата  Rolling Eyes
След излизането си, Индира каза нещо за зодията на Бориса-била излъгала в анкетната карта...не си спомням точно коя е истинската и зодия.

# 151
  • Мюнхен
Както вече писах, моите фаворити са Боби и Вики, а още преди предаването Сано. Но по принцип ако зрителят има думата, то в повечето случаи печелят неизветните. Боби има един огромен шанс да спечели след всичко, което скоро се случи и факта, че е един от тях. Затова и другият отбор се страхуват от него. Както каза той, много е неудобен. Емил К. ако не беше толкова слаб в игрите и преди всичко толкова агресивен, съм сигурна, че щеше също да е опасен.
Имам един въпрос. Красавицата се плаши, че ако Русев е номиниран от публиката, а Боби от играчите, то вторият е аут. Но ако Боби знае коя е къртицата, а примерно тя е Русев, това не значи автоматично, че губи? Нали и времето е важно? В смисъл ако е по-бърз и не прави грешки, то продукцията няма право да го пази или?

Красавице снимки на Боби със семейството. Ето и линк към останалите, но ти сигурно си ги виждала!  Hug

https://www.facebook.com/bo.atanazov/photos

Определено не намирам, че има къси крака, както беше писано тук. Погледнете последната снимка!

Скрит текст:
С майка му

С баща му и брат му

Готов за палачинки

и както на мен ми харесва

# 152
  • Варна
the_mole благодаря много за информацията  Hug Hug Hug
Ей опасен е Бобсън  Peace Peace Няма страх от нищо и се справя с всякакви изпитания! newsm44 А онези неблагодарници нищо не оценяват и след ужасната нощ, която е прекарал и всичко, което му причиниха нагло се възползват от уменията му и го изпращат да ловува Close
И сега в този лов сигурно за пореден път той ще е улучил и ще е безгрешен както досега и накрая пак едно "благодаря" няма да получи, че се грижи да не умрат от глад  bash
Ако пак го номинират следващата седмица, ще ме отвратят съвсем тези хора вътре box

bggirl22, мила, все някой от нашите хора ще стигне до финала  Peace
Мен ме плаши идеята, че Русев отговаря страшно бързо -30 и няколко секунди и явно вярно, докато Боби, ако се изправи с/у него съм сигурна, че ще е адски мотивиран да е по-бърз, но в бързината може да сгреши и ще е изключително опасно за него да застава с/у Е.Р. на тест Wink
Иначе теоретично е възможно К да отпадне, те и затова ги питат всеки път отпадналите, но мен ми се струва само хипотетичен шанса Wink

ПС: Бонбон е нашето момче Heart Eyes

# 153
На един от тестовете имаше въпрос за зодията на къртицата,а сред изброените възможни липсваше тази на Бориса/ Везни/. Това би означавало да се изключи тя като възможна къртица,нали  newsm78 А според Вас дали са сменили къртицата на 2-рата церемония или си е останала същата  Rolling Eyes
След излизането си, Индира каза нещо за зодията на Бориса-била излъгала в анкетната карта...не си спомням точно коя е истинската и зодия.

Ако не се лъжа беше везни

# 154
  • Ямбол
Уау, типична мъжка кифла е Борислав, особено на снимката в банята. Sick

# 155
+1 отврат

# 156
  • Варна

"Уау, колко кифленско" изказване, Лиляна - външността на един човек ли е решаваща според теб ?!

# 157
Красавице, няма да се заяждаме. Ние си знаем, че Боби е силен играч и такъв ще си остане за нас.

# 158
  • Варна
Красавице, няма да се заяждаме. Ние си знаем, че Боби е силен играч и такъв ще си остане за нас.
Просто считам, че е повърхностно да се правят констатации на база външността на играчите Wink По-важно е какви хора са, а не как изглеждат Wink И в този контекст е неуместно да се дават подобни определения Wink
ПС: Всеки си има вкус  Peace

# 159
  • Ямбол

"Уау, колко кифленско" изказване, Лиляна - външността на един човек ли е решаваща според теб ?!
Хах, аз говоря за Борислав, тя ми говори за мен. Защо така прехвърляш моите думи срещу мен?
Освен това не говоря точно в този цитат за външност.
Какво съм виновна, че мъж, който харесваш, в моите очи е кифльок или се отъждестви с него?
Хайде ограничи се да коментираш само участниците и предаването, че и аз мога да анализирам твоите алогични разсъждения. Искаш ли?

# 160
Моля ви да помогнете за осъществяването на следното проучване.
Анкетата е с учебна цел,анонимна и отнема максимум 5 минути.
Благодаря предварително за отделено време.
https://docs.google.com/forms/d/1w-grV0r7aWF7ZrwaNtefw-pjyJfUvGt … GoMnMwjw/viewform

# 161
Борислав и за мен донякъде е кифльок. на тия снимки в тоалетната е като кифлите, само че те цупят джуки и пъчат цици, той перки. Но в играта ми харесва.
На слуки цъкнах тази снимка https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3968846812498&set=pb … ype=3&theater и коментара е от Кети от 15.02.
И гледам скандала в едно от първите предавания между Стоян и Костя, е затова, че Костя нямало да може да се качи и 3 метра по въжето.

# 162
  • Варна
Лилянa, всеки има вкус  Peace
Скрит текст:
Първо човек трябва да стои зад думите си, ако не искаш да бъдат насочени с/у теб, то просто не ги използвай Wink
Второ точно в този цитат говориш за външност и е смешно да отричаш Wink
Трето аз дали го харесвам като мъж е мой проблем , харесвам го на първо място като човек, защото поставям външността на заден план Wink (както впрочем правят неповърхностните хора Wink)
Четвърто - не аз, а ти си тази, която в почти всеки свой пост грубо се заяжда с останалите и подлага на съмнение аналитичните качества и ги коментира Алогично Wink
Последно държа да отбележа, че ти отделих твърде много време, въпреки че бях решила умишлено да не чета постовете ти и е глупаво да занимаваме аудиторията с този разговор Wink
Така че приятна вечер и искрено те моля да се въздържиш да ми отговаряш, защото е безпредметно Wink

# 163

Ако не се лъжа беше везни

Да,излъгала е ,че е Козирог ,а всъщност е везни.Везни го нямаше като възможен отговор,значи Бориса отпада. Peace

# 164
Лилянa, всеки има вкус  Peace
Скрит текст:
Първо човек трябва да стои зад думите си, ако не искаш да бъдат насочени с/у теб, то просто не ги използвай Wink
Второ точно в този цитат говориш за външност и е смешно да отричаш Wink
Трето аз дали го харесвам като мъж е мой проблем , харесвам го на 1во място като човек, защото поставям външността на заден план Wink (както впрочем правят неповърхностните хора)
Четвърто - не аз, а ти си тази, която в почти всеки свой пост грубо подлага на съмнение аналитичните качества на останалите и ги коментира Алогично Wink
Последно държа да отбележа, че ти отделих твърде много време, въпреки че бях решила умишлено да не чета постовете ти и е глупаво да занимаваме аудиторията с този разговор Wink
Така че приятна вечер и искрено те моля да се въздържиш да ми отговаряш, защото е безпредметно Wink

Hug

Общи условия

Активация на акаунт