КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 020
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Дидинце, я пусни една анкета ЗА Борислав и ПРОТИВ Борислав.
Така най-накрая ще приключат споровете  Mr. Green

Е да де, ама трябва да поясни - за или против Борислав в играта или За или против Борислав като поведение.  Wink Аз поне по различен начин бих гласувала при тези два въпроса Simple Smile

# 886
Няколко анкети за Боби, до края анкети само за него!  Praynig

# 887
  • София
Няколко анкети за Боби, до края анкети само за него!  Praynig

Стига моля те!!!!  Laughing

# 888
Цитат
Дидинце, я пусни една анкета ЗА Борислав и ПРОТИВ Борислав.Така най-накрая ще приключат споровете 

Защо трябва да пускаме анкета за Борислав ? Той да не е с особен статут ? Дайте да пуснем тогава и за всеки един от останалите анкета. Аз не виждам нищо, с което  Борислав да е по-специален от останалите участници.

# 889
Защото, Дидо, за Борислав има най-много спорове!

# 890
Какви спорове ? Дали си пада и по мъже  Joy Като нищо. Ама Сано как му казва - Абе, Гейко.

# 891
  • in Wonderland
ааа , не , Боби бой го оставяме на мира ,че красавицата ей сега ще ни погне всички .
Пък и нали ще сме обективни уж  Joy Joy Joy Joy

# 892
ааа , не , Боби бой го оставяме на мира ,че красавицата ей сега ще ни погне всички .

Докато я няма тъкмо  Laughing, аз подразбрах Mr. Green, че тя ще е в студиото да го защитава...  Whistling

Rolling Eyes

# 893
  • София

УЖ, ДА! ама в действителност, няма как да стане.

Нормално е да има спорове...., само бой да няма... Ох, и това го казвам аз, най-голямата побойница

# 894
  • Варна
Пък и нали ще сме обективни уж  
Докато я няма тъкмо, аз подразбрах, че тя ще е в студиото да го защитава...  

Не че ме няма, прочетох ви с голямо удоволствие и просто реших да видя до къде можете да стигнете - е аплодисменти за резултата  smile3501 smile3501 smile3501

Иначе в днешния епизод ми направиха впечатление майчинските сълзи на Ивайла и ми дожаля за нея  Confused

# 895
Не че ме няма, прочетох ви с голямо удоволствие и просто реших да видя до къде можете да стигнете, е аплодисменти за резултата  smile3501 smile3501 smile3501

После кажи, че не успявам да постигна целите си.  Laughing Добре дошла! Mr. Green

bowuu

# 896
  • София
Добре де, но тази вечер поведение, което подразни (че отдавна явно не се търси къртицата), имаха и други от участниците, защо коментираме само един? Не, че и в базата не са се хванали само за него де, но си се чудя  newsm78

Не, че и аз не коментирах това де Grinning

А иначе как ви се струва на тест Евгени срещу Ивайла? Това ще ми е интересно да видя Simple Smile

# 897
Някои видеа от сайта са доста забавни. Току що се смях на историята на Сано за Оуен Хоуен. Гледайте я и вие.Наскоро се забавлявах с историята на Каменов, който видял дух в царевичака.  Joy Изобщо това, което ни представят в лайфовете и до голяма степен в дейлитата не е това, което е всъщност в базата. Напротив по видеата може да се види, че всички се разбират и се забавляват, а за нас подбират кадри в които да се противопоставяме едни на други. Така разбира се предизвикват емоции в зрителите и желание да '' решават '' нечия съдба чрез СМС-и или поне те така си мислят. Аз търся забавните моменти, а който иска да си търси противопоставяне.

Последна редакция: чт, 17 апр 2014, 23:22 от dido1302

# 898
  • София

Красавице, знам че ти е неприятно , и че Боби ти е любимец и малко си затваряш очите за някои негови постъпки и черти от характера. Имаш право, да си го защитаваш и харесваш, но пък не може всички да сме на едно мнение за него, а и за другите участници.

Това че е гей, за мен е майтап и в Базата и от страна на продуцентите.

Но за мен, той е НАРЦИС.

Прави струва, само за себе си говори. И му е много странно, ако някоя жена не го ЖЕЛАЕ - него СУПЕРБОБИ-то.

Вижте тези видеа

1. http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.U1A4cO0od4o

2. http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … 4_i.10128827.html

3. http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … 4_i.10128825.html

# 899
Просто е млад, изглежда добре, и жените му се лепят без проблем. До сега едва ли му се е налагало да си дава особено зор на Боби бой, за да бъде с някоя девойка,  за това и се държи така.

Общи условия

Активация на акаунт