КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 012
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Скъпа ми Mari, не си затварям очите за недостатъците му (нееднократно съм споменавала повечето от тях), но наистина си затворих очите през последните 5 страници Wink И то не защото не приемам различното мнение, а защото за мен това предаване е формат, в който основната цел на играчите е да открият К и да разкрият характерите си, а не място където да стават обект на подигравки по повод визията и физиката си Wink
В тази връзка съм се старала да се въздържам от изказвания за външността на всички и за мен такива коментари са безинтересни. Нямам представа кой е "Енгин Акюрек" и не искам да имам и затова не влязох в тази дискусия преди да бъда спомената поименно Wink

Иначе и на мен ми беше забавен епизода днес, особено импровизираната сватба  Peace

# 901
  • София
Просто е млад, изглежда добре, и жените му се лепят без проблем. До сега едва ли му се е налагало да си дава особено зор на Боби бой, за да бъде с някоя девойка,  за това и се държи така.

Oоооо.., видяхме как му се лепят особенно жените в Базата.
А след предаването и отношението което показа към Индира, едва ли и отвън ще има много желаещи.
Но от друга страна, за всеки влак си има пътници. Жив и здрав да е  Peace

Цитат
Публикувана от: little_beauty
Вмъкни Цитат
Скъпа ми Mari, не си затварям очите за недостатъците му (нееднократно съм споменавала повечето от тях), но наистина си затворих очите през последните 5 страници  И то не защото не приемам различното мнение, а защото за мен това предаване е формат, в който основната цел на играчите е да открият К и да разкрият характерите си, а не място където да показват визията и физиката си и да стават обект на подигравки по този повод

ХАРАКТЕРИТЕ - точно това коментирам аз.
Боби може да добър в игрите(не всички, разбира се) но като характер, показа черти които на мен лично не ми харесват.
 Права си, това е ИГРА - целта е наградата и да разкрият Къртицата, и всеки го прави по свой си начин. Това коментираме - но заедно с поведението и играта, коментарите искаме не искаме са и за външността на Русев, на Бориса, на Ивайла,  Каменов и т.н..на ВСИЧКИ.

Боби не е с привилегии ТУК, за да го изключваме от общият кюп.

А че продуцентите са го взели на мезе и сега на този етап на негов груб си правят бъзик, и това е ВЯРНО! Hug

# 902
Красавице  Hug
Ето и едно гиф-че за Борислав + Сано  Mr. Green

# 903
  • Варна
Mari, не визирах теб с коментарите за външен вид   Hug
Както виждаш нито се опитвам да го защитавам по повод визията му (за разлика от вчера, когато направих някакъв несполучлив опит да изразя възмущение от явните подигравки на тази тема и след това последваха още 5 страници с това колко е отвратителна зализаната му прическа и т.н.), нито пък  противореча на мненията ви за негативните черти на характера му, просто не се включвам в дискусията, когато ми е неприятна Wink Не ме мислете излишно Peace

Спрямо акцентът поставен в/у образа му от продукцията тази седмица, мога да предположа, че най-вероятно той ще е отстраненият на теста в събота и го експлоатират до последния възможен момент, за да се позабавляват искрено зрителите с него като за последно  thumbsup

ПС:  ахахах Жабке  големи веселяци са тези двамата  Joy Joy  Joy

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 00:45 от little_beauty

# 904
Марина не ме дразнеше много, обаче взе да ми лази сериозно по нервите. Не защото се джафка с Боби, но е супер изнервяща със скандалите и интригите си. И с Бориса скандалът и беше супер смешен и за нищо, сега с Боби пак. Направо... ooooh! И как се обръщаш чак толкова срещу един от най-близките си хора? Първо беше много  близка с Русеви, другите се настроиха срещу тях, тя смени лагерите, сега всички са срещу Боби, тя пак сменя лагерите... Tired

# 905
Марина не ме дразнеше много, обаче взе да ми лази сериозно по нервите. Не защото се джафка с Боби, но е супер изнервяща със скандалите и интригите си. И с Бориса скандалът и беше супер смешен и за нищо, сега с Боби пак. Направо... ooooh! И как се обръщаш чак толкова срещу един от най-близките си хора? Първо беше много  близка с Русеви, другите се настроиха срещу тях, тя смени лагерите, сега всички са срещу Боби, тя пак сменя лагерите... Tired

Wink

Красавице имаш си конкуренция.  Mr. Green

# 906
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty

Mari, не визирах теб с коментарите за външен вид   

ОК  Peace
 а сега ви оставям

# 907
Имам чувството, че негативите към Евгени идват от това, че е като придатък на Бориса.

Мисля, че Боби иска, да се сприятели с Ивайла, да и обещае, че ще и разкрие стратегията си, а тя да не го номинира.
По-скоро стратегията му е да я накара да не го номинира ,за да е тук и другата седмица,когато ще й признае стратегията си.

Да, точно това исках да кажа. Да се сприятели с нея в кавички.  Wink

# 908
Красавице имаш си конкуренция.  Mr. Green

Няма, няма, да бъде спокойна. И Боби ме дразни на моменти, особено в този епизод, прекалява с Вики. Но ми се иска да стигне до финал.

Но Марина ми се вижда все по-куха и ме дразнят такива хора, които днес са ти много близки, а утре вече си им най-черният и то без особени доводи. Rolling Eyes И като каже: "Аз съм жена..." Все едно няма уста и не може да се защити сама. Или пък някой е длъжен да я защитава и подкрепя, защото е жена. Tired

Иначе много се смях в началото на епизода с Боби и Сано. hahaha hahaha Joy

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 01:05 от H0uSse_Baby

# 909
  • Варна
Но Марина ми се вижда все по-куха и ме дразнят такива хора, които днес са ти много близки, а утре вече си им най-черния и то без особени доводи. Rolling Eyes И като каже: "Аз съм жена..." Все едно няма уста и не може да се защити сама. Или пък някой е длъжен да я защитава и подкрепя, защото е жена. Tired

H0uSse_Baby, права си много безпринципна позиция от страна на Марина  Peace Проличава си точно от факта, че винаги е със "силните на деня". Не уважавам такова поведение  Naughty

# 910
Мен ми е интересно едно - КОГА Сано и Бориса станаха тооооолкова близки?

# 911
  • Варна
Жабке, нещо се е пообъркал Сано в този момент Wink Той си е най-близък с Бобсън, както видяхме  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ПС: голяма професионалистка си вече с гифчетата  Peace, утре като стана сигурно ще има още 2,3 да се разсмиваме всички  smile3534

# 912
Страшна съм  Mr. Green
Защо никой днес не е коментирал жокера?

# 913

На мен въобще не са ми интересни тези жокери. Всеки си ги навързва както иска и с когото иска. Дори не се хабя да разсъждавам върху тях. Rolling Eyes

# 914
  • Варна
Страшна съм  Mr. Green
Защото твоя човек Жоржо го разкри изключително точно  Peace шишарка ->природа->екология  Sunglasses
Лекичка от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт