КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 543
  • 1 651
  •   1
Отговори
  • in Wonderland
Стари теми: ТЕМА 1 ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4 ТАМА 5 ТЕМА 6

Сайт на предаването :   http://karticata2.tv7.bg/
Фейсбук страница :       https://www.facebook.com/karticata.tv7.bg?fref=ts

Жокери до момента :
1. Руса перука
2. Тениска с мотиви на американското знаме
3. Палиндрома "Ядох не сърми, а бозава зоб, а и мръсен ходя"
4. Чуждоезично списание със статия за Вини
5. Стар телевизор Опера.
6. Синьо и розово камъче , боксови ръкавици – ключодържател , малко куфарче
7.Плоча на АВВА от 1976г.

Тест 1: Кети с/у Роксана
Скрит текст:
1.Жена или мъж е Къртицата?
2.На колко години е Къртицата? Възможни отговори - Под 30 или над 30.
3.В кой отбор беше Къртицата по време на първата голяма битка "Военни игри" - възможности - в първия, втория или третия.
4.Има ли Къртицата дете? / Да или не/
5.По време на церемонията с отварянето на пликовете, Къртицата сред първите 9 участника ли беше?
6.Има ли Къртицата буквата А в първото си име?
7.По време на първото предверие, кой беше от дясната страна на Къртицата? /мъж,жена или никой/
8.Изяде ли Къртицата своите скорпиони в мисията "Разтърсващи хапки"?
9.Къртицата сред известните личности ли е?
10.Кой е Къртицата?
Роксана дава повече верни отговори , но напуска по свое желание .
Kети е играла с Бориса.

Тест 2 : Христина Тушева с/у Кети
Скрит текст:
1.Колко е висока Къртицата? /под 1,70 , точно 1,70, над 1,70/
2.Колко копия бяха забити пред Къртицата по време на номинациите миналата седмица? /0,1,2,14/
3. Извън София ли е родена Къртицата?
4.По време на битката в Банско на какъв пост беше Къртицата? / тичане, спускане със ски, бягане и стреляне, тичане през препядствия/
5. В кой отбор игра къртицата по време на мача на Вини Джоунс срещу Киряков?
6.Къртицата занимавала ли се е професионално с някакъв спорт?
7.Взе ли участие Къртицата в първият лов за храна?
8.Има ли Къртицата сериозна връзка?
9.Каква роля взе Къртицата по време на битката Кърваво сърце? /ловеше сърцата, изстрелваше сърцата или търсеше ключ/
10. Кой е Къртицата?
Отпада Христина Т. ( еднакъв брой верни отговори , но Кети е била по-бърза)
Кети е играла с Емил К.

Теста 3: Емил Р с/у Кети
Скрит текст:
1. Беше ли избрана нова къртица по време на новата церемония в базата?
2.По време на втората церемония за избор на къртица , сред първите 8 човека , които влязоха в стаята на продукцията ли беше къртицата ?
3.Присъства ли буквата "н" във фамилното име на къртицата ?
4. В коя от двете спални в базата спи къртицата?
5 През първата или през втората половина на годината е родена къртицата?
6.Колко знаменца имаше в коша на къртицата по време на мисията "Бързи и яростни" -13,14,15,17,18,23
7.Появявала ли се е къртицата на корицата на списание преди началото на шоуто ?
8.На какъв пост беше къртицата по време на снощното предверие ?
9.По време на задачата в стаята за разследвания беше ли избрана къртицата да
отваря сейфа ?
10.Кой е къртицата?
Отпада Кети
Кети е играла с Емил К .
Емил Р. с Киряков ???
Тест 4: Индира с/у Емил Р.
Скрит текст:
1. Коя зодия е Къртицата ? -Овен , Телец , Близнаци , Рак, Лъв , Скорпион , Козирог и Риби.
2. Каква роля имаше Къртицата по време на мисията „Кучета“ ? – тичаше в левия коридор , тичаше в десния коридор , беше разпределител
3. Къртицата работила ли е някога като модел ?
4. Живее ли Къртицата на място , различно от родното й? Да / Не
5. Каква беше съдбата на Къртицата по време на последния лов за храна  в  базата? Беше избрана от групата; беше избрана ,чрез  жребий ; не участваше
6. Къртицата част от една от двойките в базата ли е ?
7. Къртицата отговори ли правилно на въпроса си на снощното предверие ?
8. По време на седмичната задача , в коя от кутиите търсеше пари Къртицата ? кутията с плъхове ; кутията с хлебарки ; кутията с желирани бонбони ; кутията със змии ; кутията с плюшени играчки ; кутията с жаби; в нито една.
9. Къртицата има ли страх от летене ?
10. Кой е Къртицата ?
Отпада Индира .
Индира е играла с Бориса
Емил Р. с Киряков ???

Тест 5:  Христина с/у Бориса
Скрит текст:
1 Живяла ли е Къртицата някога в чужбина ?
2 По време на битката миналата  седмица каква беше ролята на Къртицата ?
3 Какво трябваше да брои Къртицата в стаята за разследване ?
4 Има ли Къртицата  дъщеря ?
5 Каква беше ролята на Къртицата по време на мисията „Номерът на Худуни“ ?
6 Пред кого заби копието си Къртицата на номинациите в групата миналата седмица?
7 Каква по професия е Къртицата ?
8 В кой отбор беше Къртицата в снощното предверие " Гадучино" ?
9 Къртицата страда ли от клаустрофобия ?
10 Кой е Къртицата?
Отпада Христина .

Тест 6: Илиян с/у Емил Р.
Скрит текст:
1.   Какво завършено образование има К ?
2.   Според К ,кoе е първото нещо  , което той/тя вижда в другия пол ?
3.   На колко години К е загубила девствеността си ?
4.   На кой изпит се яви К в играта „ Обратно на училище ‚“ ?
5.   К боядисва ли си косата ?
6.   Кой номер обувки носи К ?
7.   Колко пари спечели К по време на  мисията „ Бънджи с мишена „ ?
8.   Кой беше от дясната страна на К по време на битката на арената миналата седмица ?
9.   Има ли К буквата „И“ в първото си име ?
10.  Кой е К ?
Отпада Илиян Киряков .

Тест 7: Борислав с/у Гергана
Скрит текст:
1.Колко килограма тежи Къртицата ? под 60, точно 60, над 60.
2.В студиото за номинации от коя страна седи къртицата? лявата или дясната
3.По време на обезвреждането на бомбата Къртицата беше ли капитан на някоя от задачите?
4.Кой изпълнява любимата любовта песен на Къртицата?
5.По време на външната мисия тази седмица, успя ли някой от отбора на К. да уцели някоя от мишените?
6.Коя е най-голямата мечта на Къртицата?
7.Яде ли Къртицата пиявици по време на снощното предверие?
8.Колко мъже имаше в отбора на къртицата в битката на арената тази вечер? 3 или 4
9.Колко килограма пренесе Къртицата по време на битката "Камъните падат"?
10.Кой е Къртицата?
Отпада Гергана

Информация  от паната от мисията в стаята за разследвания:

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 18:11 от bubanka

# 1
# 2
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много ми идва в повече двете въздухарки Ива и Бориса да държат морал и да сочат с пръст,когато същите те от началото на играта са в схеми,интриги и лагери.Ивайла ми беше симпатична до момента,в който не се разкри колко злобно същество е и как нейната дума няма стойност.Там е,където има изгода,безгранично лицемерие.Човек,на който не може да се вярва и както днес ти е приятел,утре може да те залюе,защото вече не си й от полза.
Бориса - такова превземане,такова самочувствие?Коя е тази и през колко чаршафа мина,за да стане "велика"?

БОРИСЛАВ е машина,носи им мисиите на гърба си,а да получи такова отношение. Mad Той го каза - "Не съм им угоден".Сега всячески се опитват да го отстранят,защото е заплаха и реална конкуренция за финал.Затова не е харесван от бандата ,защото знаят,че той е над тях.
Сано все повече ми харесва.Браво - обективен и праведен!

Евгени - МЕГА разочарованието за сезон2.За мен е дребен човечец без лично мнение и интересчия,където му се подшушне,там е.Спортсменство ли,фейр плей? Как не го е срам,след толкова години спорт и победи?

# 3
Честит празник момичета  bouquet
Чакам с нетърпение да видя  реакцията на "любимците" , след завръщането на Боби.

# 4
Честит празник на ДиДи и на всички празнуващи    bouquet
Ако искате темата да е седмична мисля,че трябва да се промени заглавието и да бъде описано от коя до коя дата е темата.  Peace
Не знам как не я заключиха предната.

# 5
  • in Wonderland
Честит празник на ДиДи и на всички празнуващи    bouquet
Ако искате темата да е седмична мисля,че трябва да се промени заглавието и да бъде описано от коя до коя дата е темата.  Peace
Не знам как не я заключиха предната.

Мерси  Heart Eyes

Ами нали не се заключвали темите , които са за риалита. А пък то си се вижда от коя дата е темата , ще стане мн претрупано заглавието , ако се запише и за коя седмица става въпрос. Аз поне така смятам де.

# 6
  • Ямбол
На кого ще си отмъщава Борислав? На кого се закани?
На Бориса?
На Ивайла?
Или на Емил?

# 7
Добро утро,

Честит празник на всички!

Beautyholica, не бих могла да го напиша по-добре от теб!  bouquet

На Ивайла и Бориса няма ли кой да им затвори устите? Ужасни са, а Евгени "голям" мъжкар" се показа. В началото ми беше един от фаворитите, но сега ми е много анти. Трябваше него да пратят на тест.

# 8
  • Ямбол
.... Ужасни са, а Евгени "голям" мъжкар" се показа.....Трябваше него да пратят на тест.
Защо така мислиш?

# 9
Очаквах темата в Понеделник, нали седмични ще са отсега с поставени дати.  Rolling Eyes

# 10
  • Мюнхен
Dee_Dee_~ (•̪●)~ честит празник на теб и семейството. Да си изкарате хубаво и благодаря за новата тема.

Бързам да пиша докато ме държи още от епизода, който приключих сега. Мисля че Боби в момента е афектиран и мотивиран и ще намери ключа. Поне така се надявам. Нямам търпение да им видя физиономиите и то след като се завърне толкова бързо. Хареса ми, че им обяви война. И сам война е войн, не знам на кого може да разчита там, освен на Вики, която ми е втората фаворитка. Който и от двамата да спечели, ще се радвам много. Боби заради всичко, което се случи последните 2 седмици, заради незаслужените копия, а Вики заради Русеви. Третият ми фаворит е Саното, просто си го харесвам още преди предаването и съм го засичала на живо в един мол. Сладур!
Боби беше бесен и това не беше игра. Гласът му трепереше, щеше да ревне и той май предимно се ядоса когато разбра, че умишлено са подвели Гери за Евгени.
Хареса ми, че Андрей си позволи да вземе страна и явно каза, че отбора на Русев направи огромна грешка и постъпват непочтено!!  Peace Peace Peace Peace
Вики показа, че Русеви са долни лъжци. Била мързелива, поспалива, вманиачена на тема Емил, лигла, красива само с фотошоп и т.н. Затова и мина през огъня. Четох и статия с интервю на Христина, в което тя казва, че бащата на Вики я хванал за косата и извел, когато разбрал, че им разваля семейството и че продължавала да ги преследва. Ние не сме слепи и виждаме как се държи Емил. Той е още заинтересован, дали е влюбен не знам. Първо думите в рейса, погледите, държанието му в изолатора, лъжите по неин адрес, обидите и последно постъпката със змията. Не можа да понесе факта, че момичето се забавлява и хич не му пука за него и може би и вижда това, което си мисля аз, близостта и с Боби.
Марина все я защитавах, ама на номинациите се о..а.
Бориса пък как няма никаква грация, женственост... Една гола красота. Хубаво каза Жени, че тя е отегчена от всичко. Интригантка и с този отвратителен уличен език за мен непоносима.
Ивайла пък обвинява другите за неща, които и тя прави. Гери че се възползва от Емил и му дава празни надежди и Боби, че манипулира и агитира. Време и е да си ходи с Бориса.
Евгени го харесвах до днес. Не разбирам близостта му с Бориса, но на номинациите се видя що за достоен спортист е. Уж щял да номинира Костя, уж заслужавал всички да му боднат копията. Еми защо го заби на Боби тогава? Да иска да спечели, но тогава да спре да се прави на моралист.
На Сано браво!

Извинявам се за дългият пост, така ми дойде!

# 11
  • Ямбол
Очаквах темата в Понеделник, нали седмични ще са отсега с поставени дати.  Rolling Eyes
След като е минал последния лайв, дали днес или утре, началото е едно и също за новата седмица.
Мен обаче последния път ме изтриха, когато исках да е седмична темата и не разбрах дали има решение за седмична или пак е анархия - пускат си ги, когато си искат.

# 12
  • София
Диди,    bouquet

Много ми хареса снощното предаване-имаше страхотна игра, интересни и нерешени предварително номинации, изненади...
Надявам се Боби да е прекарал нощта в Базата  Twisted Evil

Има няколко предположения какво казва Гери на Боби след теста-Евгени, Бо, Русев... Аз лично много ясно ги чувам: "С кой игра?", "С Евгени...така ми казаха". Трябва да се огледат въпросите от теста обаче...На мен ми се струва, че има повече от "минимална" разлика м/у двамата...

# 13
Боби беше бесен и това не беше игра. Гласът му трепереше, щеше да ревне и той май предимно се ядоса когато разбра, че умишлено са подвели Гери за Евгени.

Интересно кой го е направил това подвеждане, защото така казано, сякаш направилия го знае кой е къртицата. Предположения са това, но нищо, да се надъхват там супергероите, лошо няма.  Laughing

Вики показа, че Русеви са долни лъжци. Била мързелива, поспалива, вманиачена на тема Емил, лигла, красива само с фотошоп и т.н.

Даа, наистина Вики се показа в много по-различна светлина от това, което сигурно повечето са очаквали от нея при влизането й с тоя латино сериал. С всеки ден все повече фенове има това момиче.  newsm10

Евгени го харесвах до днес. Не разбирам близостта му с Бориса, но на номинациите се видя що за достоен спортист е. Уж щял да номинира Костя, уж заслужавал всички да му боднат копията. Еми защо го заби на Боби тогава? Да иска да спечели, но тогава да спре да се прави на моралист.

Не си само ти дето набираш на ниския човек  Mr. Green Евгени. Аз не се учудвам никак на постъпката му, той е в опасност да иде на тест и потенциално да си ходи, разбира се, че ще забие на конкурента си с който водят текущо състезание за най-много копия. Може би прекалено са ви високи очакванията за него и си мислите едва ли не, че е някакъв нечовек.  Laughing Най-нормалното нещо направи!

# 14
  • Мюнхен

Интересно кой го е направил това подвеждане, защото така казано, сякаш направилия го знае кой е къртицата. Предположения са това, но нищо, да се надъхват там супергероите, лошо няма.  Laughing

Вики показа, че Русеви са долни лъжци. Била мързелива, поспалива, вманиачена на тема Емил, лигла, красива само с фотошоп и т.н.

Даа, наистина Вики се показа в много по-различна светлина от това, което сигурно повечето са очаквали от нея при влизането й с тоя латино сериал. С всеки ден все повече фенове има това момиче.  newsm10

Не си само ти дето набираш на ниския човек  Mr. Green Евгени. Аз не се учудвам никак на постъпката му, той е в опасност да иде на тест и потенциално да си ходи, разбира се, че ще забие на конкурента си с който водят текущо състезание за най-много копия. Може би прекалено са ви високи очакванията за него и си мислите едва ли не, че е някакъв нечовек.  Laughing Най-нормалното нещо направи!

Един път, че се чува как Гери казва "така ми казаха". Предполагам. че от страх, че ще си тръгне е поискала помощ от другият лагер, защото се надява, че Русев евентуално може да помогне.  И второ Боби каза, че им обявява война защото "дори я подведоха". Той по мое мнение мислеше, че играят с един и същи човек.

Вики е сладур и се радвам, че без да прави нищо с цел манипулация, успя да промени мнението на хората за себе си, само с поведение и отдаденост в игрите.

Евгени постъпи правилно. Не е това проблема. Разбира се, че ще се спаси. Кирячето загуби защото постъпи като мъжкар. Дали беше глупаво е друг въпрос. Но Евгени говори едно, а прави друго.

Общи условия

Активация на акаунт