КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 572
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 30
Така е на пръв поглед не дава вид, но мисля че е незаслужено подценена и сега и много пъти.
И обратното за Боби, да справя се, но и без него ще спечелят някой лев, не се притеснявайте.  Laughing

# 31
  • Мюнхен
Евгени като спортист е нормално да иска да спечели. И така трябва да бъде. Номера е как го правиш. Ако беше казал, че забива копието на Боби за да се спаси, щях да го разбера. Ама да вика, че си го слага там, защото другите са се опитали да го спасят и заради тях го прави е смешно и жалко. Както направи миналият път. Уж ще номинира слаби играчи, а го заби на най-силният играч за деня. И Бориса и тя. Не можела да гледа разпределенията на копията. Все едно не се бяха разбрали да номинират Боби. Ивайла заради Гери уж, а Георги заради реплика от миналата седмица. Толкова са прозрачни! Ама те не се наговарят. Неее .... ама хич.

Не виждам проблем, нищо не пречи на Евгени да счита Боби за слаб поради поведението му, като цяло. Силна постъпка ли е да говориш неприятни неща зад гърба на хората? Че се справи в мисията справи си, както в други не се е справил. Но каквото и да си говорим, колкото и да влизаме в анализи, Евгени има хора около него и ще си гласува с тях. Прекалено много сякаш очаквате от него, например Каменицата, ако каже нещо и после се отметне е нормално, за Евгени не. Двоен стандарт не само в продукцията?  hahaha Laughing

Трябваше да цитираш изречението до края. Писах за деня. Иначе Евгени твърдеше, че ще номинира само тези, които не се справят в игрите и се оправда доста нелепо, защо номинира Боби. Ако беше казал, че иска да се спаси, едва ли щеше някой да го обвини. От Каменив нямам очаквания, прав си, затова и не ми прави впечатление какво прави. Но Евгени влезе с име, с репутация, хората го харесват и му симпатизират и затова са  и толкова разочаровани. Нормално е. Аз още преди писах, че това приятелство с Бориса за мен е непонятно.

# 32
  • София
Русев казал на Гергана да играе с Евгени по време на рекламите.
Ако наистина я е излъгал,,както тя смята,не виждам защо?Той не би трябвало да иска Боби в играта newsm78...
Ама той Русев е целия изтъкан от лъжи.Вчера Андрей навреме се спря преди да обяви,че е най-големия лъжец в базата.Това определение пасва най-добре на Русев.

# 33
Маааале,гледате ли Жените говорят?Гергана каза,че Русев я е свалял,говорил и че ако не бил жене,тя била човека към когото щял да се ориентира.  ShockedИграла е с Евгени.Именно Русев,по време на рекламите й е казал да играе с него.
Красавице,ще вземеш да се окажеш права   Thinking

# 34
Нарочно не го маркирах до края, защото ми се вижда супер нелепо да номинираш само за деня или по-точно за последния час.  Rolling Eyes Номинациите са седмични, нормално е да се вземе предвид ВСИЧКО ставало през седмицата. Е да, емоцията е силна от прясното, както вчера мега провала на Евгени го постави в опасност, точно защото този провал беше минути преди самите номинации, ако беше преди 2-3 дни нещата щяха да се успокоят. Wink

# 35
Гергана е играла с Евгени по съвет на Емил Русев и угасна. Изводите всеки сам да си направи...

# 36
Русев казал на Гергана да играе с Евгени по време на рекламите.
Ако наистина я е излъгал,,както тя смята,не виждам защо?Той не би трябвало да иска Боби в играта newsm78...
Ама той Русев е целия изтъкан от лъжи.Вчера Андрей навреме се спря преди да обяви,че е най-големия лъжец в базата.Това определение пасва най-добре на Русев.

А може би точно това иска, да има "боксова круша", която да ударят поне още една седмица.  newsm78

# 37
  • Мюнхен
Нарочно не го маркирах до края, защото ми се вижда супер нелепо да номинираш само за деня или по-точно за последния час.  Rolling Eyes Номинациите са седмични, нормално е да се вземе предвид ВСИЧКО ставало през седмицата. Е да, емоцията е силна от прясното, както вчера мега провала на Евгени го постави в опасност, точно защото този провал беше минути преди самите номинации, ако беше преди 2-3 дни нещата щяха да се успокоят. Wink

Той и по принцип е силен играч, но битката с чувалите си беше за сериозна сума, както е винаги в събота и затова тези битки трябва да са решаващи. Пък и взеха пари само заради него този ден. Освен това ако държи на принципите си и стои зад думите си, то защо не номинира Емил К.?
Марина може да е много неща, но определено е силен играч и ако не беше прекалила с операциите, си е много красива. Много се смях когато Русев нареждаше детските им снимки и сложи нейната до Ивайла с думите, че била красива и бъдешата мис БГ. А после като разбра, че е сгрешил, сложи правилната снимка със същите думи и пак обиди Марина.

# 38
  • Мюнхен
Защо ли не се съмнявам в думите на Гери, че Русев и се е свалял? В момента ли я дават?

# 39
Нарочно не го маркирах до края, защото ми се вижда супер нелепо да номинираш само за деня или по-точно за последния час.  Rolling Eyes Номинациите са седмични, нормално е да се вземе предвид ВСИЧКО ставало през седмицата. Е да, емоцията е силна от прясното, както вчера мега провала на Евгени го постави в опасност, точно защото този провал беше минути преди самите номинации, ако беше преди 2-3 дни нещата щяха да се успокоят. Wink

Той и по принцип е силен играч, но битката с чувалите си беше за сериозна сума, както е винаги в събота и затова тези битки трябва да са решаващи. Пък и взеха пари само заради него този ден. Освен това ако държи на принципите си и стои зад думите си, то защо не номинира Емил К.?
Марина може да е много неща, но определено е силен играч и ако не беше прекалила с операциите, си е много красива. Много се смях когато Русев нареждаше детските им снимки и сложи нейната до Ивайла с думите, че била красива и бъдешата мис БГ. А после като разбра, че е сгрешил, сложи правилната снимка със същите думи и пак обиди Марина.

Пак се връщаме на същото, което говорихме и по-рано. Виж аз съм напълно съгласен, че Евгени ще постави на първо място себе си и отбора си пред някакви изречени думи  Laughing, просто това което ме учудва е, че едва ли не хората очакват от него някакво по-високо (ако така мога да се изразя) поведение, разбираш ли?

С какво е по-специален той от всеки останал там?  newsm78

# 40
  • Мюнхен
Ocaso точно че не е. Но когато симпатизираш на някого и когато го смяташ за много по-интелигентен и "печен" от другите и се окаже, че не е така, тогава си разочарован  още повече. Когато Емо К. и Марина правят глупости, вече не прави впечатление, но Евгени освен другото влиза и с името си!

# 41
Цитат
С какво е по-специален той от всеки останал там?  

Да, бе националите по волейбол са национални герои и нямат право да изпитват симпатии към никого. Най-малко към изпечени лъжци и злобни миски.

# 42
  • София
Странно ми е Русев целенасочено да подведе Гери и така Боби да остане в играта, може пък Гери да е объркала някои отговори.  Thinking

# 43
Ocaso точно че не е. Но когато симпатизираш на някого и когато го смяташ за много по-интелигентен и "печен" от другите и се окаже, че не е така, тогава си разочарован  още повече. Когато Емо К. и Марина правят глупости, вече не прави впечатление, но Евгени освен другото влиза и с името си!

Грешна преценка и прибързан извод. Това междудругото е доста често срещано нещо към спортистите, особено по-успелите спортисти. Шампион той бил, видиш ли какъв човек е, почва едно величаене и т.н.  doh  Grinning

# 44
Цитат
Значи грешна преценка и прибързан извод. Това междудругото е доста често срещано нещо към спортистите, особено по-успелите спортисти. Шампион той бил, видиш ли какъв човек е, почва едно величаене и т.н.

Същото беше и със Станка Златева. Страхотен спортист, но просто си избра компанията на омразните на зрителите и това веднага настрои хората срещу нея. Вече професионалните спортисти в някое шоу трябва да питат зрителите с кого трябва да общуват и да се разбират, за да не им намалее уважението на зрителите.

Общи условия

Активация на акаунт