КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 960
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 90
Хич не им дремеше за Гери на повечето, а се оправдаваха с нея, за да не кажат истинските причини за номинация на Боби.

Ох и на мен Ивайла ми е много съмнителна. Нищо чудно, да е къртица.

# 91
Аз направих таблица,включих и Сано,защото ми е заподозрян,но нещо не съвпадат с него отговорите  Rolling Eyes
Ето я таблицата,не знам по какъв друг начин мога да я кача  http://dox.bg/files/dw?a=b1ba2d5c4d
някой ако може да я качи  Wink
Също и не знаем за въпрос номер 4 и 6 дали някой е улучил правилния отговор  Rolling Eyes

# 92
Може ли някой да ми помогне по колко кг тежат Бориса и Сано,за да си направя тестовете и с тях.

Жоро ми отпада като заподозрян.
sorriso
не мога да видя файла ти.

# 93
Под 60кг. трябва да са Бориса и Сано.

# 94
 My All,а сега става ли?
Аз писах в таблицата,че Сано е над 60кг.  Rolling Eyes

# 95
  • Варна
Първо започвам с малко цитати Simple Smile Каменов към Гери: "Спокойно Ше ти пратимЕ достоен претендент да знаеш"
Бориса към групата си: "Който к'вото сам си напраИ, друг не моЕ да му го напраИ"
Евгени в отговор към нея: "Ма то не е само за формата, целия живот е такъв."
Гери, сгушена в прегръдките на Каменов "Кой, кой, кой лесен ще ми пратите"
Второ - абсолютен двоен стандарт: Избраха да излъчат на участниците безумни видеа за "жените от кориците" и мъжки разговори за "провинциалисти" (ВМЕСТО (както направиха миналата седмица спрямо Борислав!) клиповете с явно злословене, грозни обиди на лична основа и подло наговаряне от страна на Русев, Бориса и Ивайла + пригласяне на Евгенчо (има ги качени в сайта, лежат на припек в двора и говорят неща, на чийто фон изказванията на Борислав звучат невинни Wink )). След излъчването, на който единствен Сано направи смислен коментар "Не е важно къде се раждаш" (а какъв човек си Wink), а "кориците" за пореден път показаха, че въпреки месторождението си са ужасно отвратителни хора.
Трето - Изкушението - манипулатавно към Жоро с цел да му внушат, че има шанс с бившата миска навън (съответно може спокойно да продължи да я следва като послушно пале)
Четвърто - Битката - 1ви отбор: Жоро-перфектен, Е.Р. се напъна и успя, Евгени повече от зле за физиката и спортната си кариера, а Каменов се предложи пред свършен факт на негово място Wink 2ри отбор: Сано - перфектен, Костя се напъна и успя, а Боби, въпреки огромната си физическа маса, доказа отново, че е най-мотивирания и отборен състезател, Вики - изключително смела жена, не само в огъня, а и в казването на Истината  Peace
Пето - номинациите: Каменов, манипулиран от Жоро, който е воден за носа от Ивайла, която пък се присламчи умишлено към Русев (неслучайно!) Той от своя страна въздейства на Бориса -интелекта и Евгени. Съответно 6 копия с безумни аргументи политат към Боби, заради личната антипатия и мъжка завист на Русев към него (и факта, че той е негов основен заподозрян за К Wink)
Вики даде тон с безкрайно точната си мъжка преценка за играта (за разлика от пълната липса на такава у Марина), Сано доказа, че е абсолютно точен и коректен играч, Костя не беше толкова смел като тях в аргументацията, но каза нещо много умно на глас пред всички "следващия път ще го забия на Ивайла" Wink Тя от своя стана беше повече от смешна с "помощта" спрямо Гери и "осъждането на манипулациите" (в които е пчела-майка). Бориса просто не заслужава да си хабя думите повече за нея, Русев също. Колкото до Евгени, оправданието му да го забоде пред най-добрия в мисиите, беше всичко друго, НО не и мъжко, достойно и спортсменско (за какъвто се скъса да се представя и претендира!), аплодисментите на постъпката му бяха не само незаслужени, но и смехотворни и той се усети и засрами колко ниско е паднал-"само се чудя защо пляскате". Сано отново каза нещо много точно - "Мисля, че перфектно разбирам Евгени защо ви зададе този въпрос" и още едно към Ивайла "това си е твое мнение, не обобщавай"
съжалявам, че прекалих с дължината на романа  Embarassed точно стигнах до най-интересното и трябва да се възспра  Mr. Green
Спрямо началните цитати - да Браво и на тримата изказали се (Каменов, Бориса и Евгени)  smile3501

# 96
My All,а сега става ли?
Аз писах в таблицата,че Сано е над 60кг.  Rolling Eyes
Стана  Hug
Бориса според таблицата е 179см.Вярно,че е жена и е слабичка,но не ми се вярва да е под 60кг.
Сано и той според таблицата е 178см,съвсем пък не ми се вярва да е под 60.

# 97
На ония игри с паната за запаметяване нямаше ли посочени кг на всеки от участниците?

# 98
Емил Р. ако не е къртицата както мисля, и е играл с Киряков 2 пъти и 1 с Георги го изигра перфектно. Ако Гери беше победила с Евгени, щеше да играе с него на следващ тест.
Да не забравяме, че това е игра и всеки иска да победи, и Киряков освен ако не искаше да си ходи постъпи глупаво.
От предната къртица съм останала с впечатлението, че И. и А. не пропускат да излъчат нещо, и изцепките на Ивайла ще лъснат.
Бориса- беше ми симпатична в началото, сега  ooooh!

# 99
На мен ми изглеждат по - ниски.

# 100
Аз не мога да разбера, как Евгени се изложи толкова, като краката му са по  метър и половина.  Mr. Green Той само като се разкрачи и ще мине по нагоре  Mr. Green

# 101
Аз не мога да разбера, как Евгени се изложи толкова, като краката му са по  метър и половина.  Mr. Green Той само като се разкрачи и ще мине по нагоре  Mr. Green

Аз в началото подозирах него и Киряка.
Сега се съмнявам повече за Русев и Ивайла, но представете си Евгени къртица.
Русев може, да не е излъгал Гери, а тя да е объркала отговорите.
Евгени като, че ли нарочно не успя, да се изкачи по въжето. Thinking

# 102
Другото, което ми е грозно е, че ако наистина Русев й е казал да играе с Евгени, то той наистина е голяма гад. На номинациите разправяше как с Евгени се уважавали, били приятели, не знам си какво, а после говори на Гергана друго ...

# 103
  • на 13-я етаж
Пожелавам следващия тест да е между Бориса и Ивайла!
После едната от двете в Изолатора-  newsm17

# 104
My All,а сега става ли?
Аз писах в таблицата,че Сано е над 60кг.  Rolling Eyes
Стана  Hug
Бориса според таблицата е 179см.Вярно,че е жена и е слабичка,но не ми се вярва да е под 60кг.
Сано и той според таблицата е 178см,съвсем пък не ми се вярва да е под 60.

В петък си коментираха нещо за килограмите. Сега си го пуснах пак.
Бориса била 57-58, а Ивайла 52-53.
В това видео към 29 мин.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 16:00 от la-la-la

Общи условия

Активация на акаунт