КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 015
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 165
Еми то тоя Стоян щеше да е доста интересно ако беше останал в играта.
Май си беше доста заядлив човек.
Заяде се с Костя, че не можел се качи. После се заяде с Роксана, че пеела глупости и взимала пари, докато той оперният певец не печелил нищо.
Щеше да е много интересно.
Като казахме Стоян се сетих за нещо, което също ми направи впечатление.
Емил получи уж микро инфаркт или там каквото получи, и излезе без да е въстановен напълно на свой риск, за да играе играта. Много ми мяза на история това. Също отделиха доста време да го показват в болницата, както и Стоян със счупеният крак. Но явно, това просто се дължи на факта, че болницата е рекламодател и са си направи реклама така , а не някакви конспиративни действия.

За Емил Русев се знае, че е голям лъжец. Даже той си го казва. В едно от предаванията, когато дават на живо, се обиди, че не можел да бъде къртицата. Бориса сигурно 10 пъти му го каза. Бил много емоционален и не можел да бъде. Тогава прави впечатление, как той някак си изнерви, че го подценяват, че не може да бъде къртица.

Аз си мисля така, той или е къртицата или предполага кой е. Ако е къртицата е много логично, всичко което прави досега. Освен това след като падна от гредата и мисията с камъните се изоложи, ще бие много на очи, ако продължи да се дъни и затова просто сега се напъва и почва да играе уж отборно. Но да кажем, че той е къртицата, защо му е казва на Гери, да играе с Евгени. Може да иска да я отстрани.

Да кажем, че не е, то тогава има логика да каже на Гери да играе с Евгени. И да знае, че тя ако отпадне, значи не е той къртицата и да продължава напред. Той може да се колебае да кажем между 2-3 човека. Може да казва, че играе с Георги, за да заблуди всички и всъщото време да се чуди кой е. И ако Гергана отпадне, да разбере, че не е Евгени. Това ще е много хитър ход от негова страна.

# 166
  bouquetза
темата!

# 167
На един от тестовете имаше въпрос за зодията на къртицата,а сред изброените възможни липсваше тази на Бориса/ Везни/. Това би означавало да се изключи тя като възможна къртица,нали  newsm78 А според Вас дали са сменили къртицата на 2-рата церемония или си е останала същата  Rolling Eyes
След излизането си, Индира каза нещо за зодията на Бориса-била излъгала в анкетната карта...не си спомням точно коя е истинската и зодия.

Ако не се лъжа беше везни

Да,излъгала е ,че е Козирог ,а всъщност е везни.Везни го нямаше като възможен отговор,значи Бориса отпада. Peace

Защо да отпада? Защо е излъгала? Разбира се, няма как да разберем дали това е блъф и опит за подвеждане от страна на продукцията, но за мен е странно

# 168
  • Ямбол
Анкетата само за лица до 35 години?

Лилянa,....
Така че приятна вечер и искрено те моля да се въздържиш да ми отговаряш, защото е безпредметно Wink
Ахааа, само ти можеш да отговаряш, а аз да се въздържам.
Ми не мога да се въздържа(Ocaso, направи гифче на онова хлапе от Орео).
Първо, второ, ...пето си ги дръж за кифльока и давай напред.
А Борислав е кифла не само като държание на снимки, а и като умствени възможности. Едно изречение не може да построи без да му се наложи пет пъти да го обясни после, защото никой не му разбира кифленските идеи. Колко се смях само като се оправдаваше като ученичка на Емо Каменов, цитирам по памет: "Ама виж, брат, аз не съм казал, че си елементарен в онзи смисъл, в смисъл...." Не, той въобще не каза, че е елементарен....

# 169
  • Ямбол
....Везни го нямаше като възможен отговор,значи Бориса отпада. Peace
Откъде си сигурна? Ти видя какво пише на мониторите им, когато беше теста?

# 170
  • Варна
realmama, според мен Русев й каза Евгени, защото предпочиташе тя да остане, а техните профили с него са много близки - над 30г, с деца, играят в едни и същи отбори напоследък и имаше хипотетичен шанс тя да остане, ако имат равен брой с Боби по време Wink

ПС: Ikia  Hug , само да вметна, че не е излъгала точно за зодията, а е разменила явно 1 и 0 и вместо 10 месец - Октомври се е получил 01 - Януари, съответно оттам е объркването със зодията Wink В теста липсваше Везни (Н. Николов го призна на един лайф), вместо това я бяха причислили към Козирозите Wink Това е наистина странно обстоятелство и следователно става ясно, че не са проверили достоверността на информацията от анкетните карти, което е доста некоректно Wink

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 00:32 от little_beauty

# 171
Допълвам си поста. В предверието са наредени мъж, жена, мъж..... В дясно от Костя е никой, всички останали са до някой от противоположния пол. За мен жените отпадат.

А Роксана казала ли е с кого е играла?

Скорпиони не ядоха Емил К., Емил Р.
Първите 9 са Сано, Бориса, Борислав, Георги, Евгени, Емил К.
Емил Р., Ивайла, Костя, Марина
Първи отбор -Ивайла, Емил К., Емил Р, Костя
Втори отбор-Евгени
Трети отбор-Марина, Бориса, Георги, Борислав, Сано
 Марина 6 верни отговора- жена, под 30, от 3 отбор, има А, до мъж седи,изяде скорпионите.
Ивайла- жена, има А,до мъж, яде скорпиони, известна.-5 съвпадения
Сано- 3 отбор, сред първите 9, има А, яде скорпиони, известен. 5 съвпадения
Борислав-под 30, 3 отбор, първите 9, има А, яде скорпиони. 5 съвпадения
Георги- 3 отбор, първите 9, яде скорпиони. 3 съвпадения
Евгени- Сред първите 9, яде скорпиони, известен. 3 съвпадения
Е.К- няма дете, сред първите 9. 2 съвпадения.
Е.Р.-0 верни
Костя- под 30, няма дете, има А, яде скорпиони. 4 съвпадения.
По тия сметки, за да е драстична разликата в резултатите Къртицата трябва да е Е.К., Е.Р, Евгени или Георги.

# 172

Защо да отпада? Защо е излъгала? Разбира се, няма как да разберем дали това е блъф и опит за подвеждане от страна на продукцията, но за мен е странно

Андрей беше обяснил,че им е позволено да лъжат в анкетните карти/ т.е. с цел заблуда/ ,които един друг разглеждат играчите и тя там е излъгала.Ще изгледам пак този епизод,че и аз нещо се омотвам на моменти
Сега видях и на Little Beauty отговора,явно има грешка и от тяхна страна значи.А аз я бях отписала Бориса по метода на изключването .... ooooh!

# 173
realmama, според мен й каза Евгени, защото предпочиташе тя да остане, а техните профили с него са много близки - над 30г, с деца, играят в едни и същи отбори напоследък и имаше хипотетичен шанс тя да остане, ако имат равен брой с Боби по време Wink

ПС: Ikia  Hug , само да вметна, че не е излъгала точно за зодията, а е разменила явно 1 и 0 и вместо 10 месец - Октомври се е получил 01 - Януари, съответно оттам е объркването със зодията Wink В теста липсваше Везни (Н. Николов го призна на един лайф), вместо това я бяха причислили към Козирозите Wink
Така е, но ми е странно да объркаш 01 и 10. Въпреки, че следя всеки лайф съм пропуснала когато Николов е обяснявал за това. След като е признал за тази грешка и тя е факт, то тогава участника който е играл на теста въпросната седмица е прецакан.

# 174
  • София

А Борислав е кифла не само като държание на снимки, а и като умствени възможности. Едно изречение не може да построи без да му се наложи пет пъти да го обясни после, защото никой не му разбира кифленските идеи. Колко се смях само като се оправдаваше като ученичка на Емо Каменов, цитирам по памет: "Ама виж, брат, аз не съм казал, че си елементарен в онзи смисъл, в смисъл...." Не, той въобще не каза, че е елементарен....

Peace

# 175
Ще ви кажа нещо.. първите 2 теста не ги гледайте - не са адекватни.. Къртицата беше сменена на втората церемония.. жалко е да я търсите гледайки неприложимите към днешна дата тестове с Роксана Кети и Тушева и не знам си още кой.. Къртицата е Джумпарова.. след първоначалния сблъсък се кротна, спогажда се с останалите, не влиза в конфликти..

# 176
  • Варна
Ikia, да наистина беше много некоректно спрямо Индира, която игра с нея и точно тя повдигна въпроса със зодията на лайфа Wink Давам линк с Н. Николов от онази вечер: http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … 4_i.10111280.html

ПС: vikenceto1, интересно проучване   bouquet Попълних анкетката с удоволствие Peace

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 23:36 от little_beauty

# 177
Ако Индира е играла на теста с Бориса, а след като тя е отворила въпроса за зодиите, съм склонна да вярвам, че е така. То тогава тя е имала реален шанс да отговори правилно на 10 от 10 въпроса, като се има в предвид сравнително ранния етап на играта. Това е слабо казано НЕкоректно  #Cussing out Защо не е оспорила теста? Може аз нещо да не разбирам  #Crazy За сметка на това вече трети път е на лайф, като гост- коментатор 

# 178
Сега се замислих над думите на Иван, а именно, че ту единият ту другият са повеждали в теста снощи. Това ще рече, че и двамата са давали грешни отговори със сигурност, а и разликата им е от 1, максимум 2 въпроса. Да предположим, че, за да каже Иван тази информация със смяната на лидера, то поне 3 пъти е имало такава (например първо е повел Боби, след това Гери и след това пак Боби и той е победил). Това е минималният брой (3 разменяния), за да се твърди, че са сменяли лидерски позиции. Оттук извеждам, че:

Ако са започнали наравно и след това Боби е повел, то той трябва да едал минимум два грешни отговора в последствие, за да може Гергана да се изравни и да поведе. (Ако Русев е къртицаа и Боби знае всичко за него, дали би сбъркал два отговора по време на играта (минимум 2 със сигурност)?
Същото важи и за Гери, ако тя е повела, след това Боби, след това пак Гери и накрая отново Боби - в тази ситуация Боби трябва да е дал минимум 3 грешни отговора.

Просто не съм сигурна дали, ако Боби е играл с Русев, може да е сигурен от този тест, че Русев е къртицата, поради минималния брой грешни отговори, които е дал...    smile3504

Ох, никак не го обясних добре. Надявам се някой все пак да разбере нещо от обърканите ми разсъждения.

# 179
Евгени и Боби били от различни вселени според Бочко  Joy Тя сигурно милата си мисли, че е в друга вселена също  - Каменов яко и подхрани самочувствието с тези закваски.  Мисля си, че Каменов е подлъгал Гергана с кого да играе. Нали е от др. лагер и уж беше загрижен за нея. Ако искаше да и прати слаб противник - да беше забол копието на Марина примерно.
съгласна, Бориса направо се излага вече, претендира за нещо, много си повярва и акциите й скочиха

Общи условия

Активация на акаунт