КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 025
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 180
  • КиТ
Темите вече седмични ли се реши да са?  newsm78

# 181
Гергана каза в терминал, че Емил Русев и е казъл да играе с Евгени.

# 182
Темите вече седмични ли се реши да са?  newsm78

Дааа, като не може месечни, ше се задоволим и в седмицата един път.   ooooh!

Mr. Green

# 183
  • Варна
Гергана каза в терминал, че Емил Русев и е казъл да играе с Евгени.
realmama, да, това имах предвид и аз Wink Русев й казва Евгени, защото профилите им са близки и има хипотетична вероятност тя да остане при равен брой верни с Боби (който играе с Русев) по време Wink
Каквато беше и целта му на Е.Р. - да отстрани Борислав Wink

elegance88, много интересни разсъждения  bouquet Не се бях сетила да помисля над думите на Иван, ще го прослушам и аз, за да се опитам да хвана каква е идеята и какви са вариантите Wink

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 00:30 от little_beauty

# 184
Иван имаше предвид, че са се сменяли при бързината- първите въпроси примерно Боби е бил по-бърз, но после Гергана е дръпнала в бързината, не ставаше въпрос за верните отговори.  Naughty

# 185
Нали уж продукцията ни мами, сега защо им вярвате?  Mr. Green

# 186
Иван имаше предвид, че са се сменяли при бързината- първите въпроси примерно Боби е бил по-бърз, но после Гергана е дръпнала в бързината, не ставаше въпрос за верните отговори.  Naughty
Точно така!Не ставаше дума за верни отговори,а за време.Самият Иван не знае кои са верните отговори  Peace

# 187
Може в слушалката да са му казали за честата смяна на лидерската позиция.

# 188

doh   Права си. А аз тук цяла теория развих  Crazy

# 189
# 190
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много задълбавате в тестове,при факт,че за мен те нямат стойност.
Вот на публиката е за мен една празна дума,зад който стои решението на продукцията кой да разкара от формата,тоест кой не му носи гледаемост и следователно пари.Или,според отзивите на зрителите,да номинира този,който реално искат хората на елиминация,а не за който реално е гласувано.

Как може да се докаже,че на тест именно "Х" получава повече верни отговори от "У"?Къде е проблемът тестът да бъде подправен с "удобните" отговори,така че,да бъде елиминиран ненужният играч.Това е един софтуер,с три клика Да става Не.

Боби е на финал и го заслужава,защото е харесван от публиката,а това е най-важно за продуцентите.Носи им рейтинг и съответно приходи.

# 191
Евгени като спортист е нормално да иска да спечели. И така трябва да бъде. Номера е как го правиш. Ако беше казал, че забива копието на Боби за да се спаси, щях да го разбера. Ама да вика, че си го слага там, защото другите са се опитали да го спасят и заради тях го прави е смешно и жалко. Както направи миналият път. Уж ще номинира слаби играчи, а го заби на най-силният играч за деня. И Бориса и тя. Не можела да гледа разпределенията на копията. Все едно не се бяха разбрали да номинират Боби. Ивайла заради Гери уж, а Георги заради реплика от миналата седмица. Толкова са прозрачни! Ама те не се наговарят. Неее .... ама хич.

Не виждам проблем, нищо не пречи на Евгени да счита Боби за слаб поради поведението му, като цяло. Силна постъпка ли е да говориш неприятни неща зад гърба на хората? Че се справи в мисията справи си, както в други не се е справил. Но каквото и да си говорим, колкото и да влизаме в анализи, Евгени има хора около него и ще си гласува с тях. Прекалено много сякаш очаквате от него, например Каменицата, ако каже нещо и после се отметне е нормално, за Евгени не. Двоен стандарт не само в продукцията?  hahaha Laughing
Няма нищо лошо да коментираш негативно хората, Боби сподели, че няма проблем да им каже нещата и в очите. Винаги е откровен, не лицемерен/ като някои/ и поема отговорност и стои зад думите си.
Евгени е национал от любимците на Бг, просто хората не го приемат и харесват с подобно поведение, от него очакванията са голями, от Каменов, хората нямат очаквания, за това и разочарованието от Евгени е голямо

# 192
  • София

Жабке, сама ли направи гиф-чето Peace СУПЕР!

А между Русев и Бо, има някаква любов необяснима. Не знам като излязат от шоуто, как ще се разделят или ще си я осиновят  Laughing

# 193
Марииии къде ходиш бе! Почти сама! Ама вече поне знам как  Mr. Green
Тя Христина си ревнува малко или много от Бо - призна си, че й е станало тъпо заради Емил и това, че по остро е реагирал на номинацията на Бориса - тъй че не вярвам да иска да я осинови. Най-много да стане новата държанка на Русев.  Mr. Green

# 194
  • София
Марииии къде ходиш бе! Почти сама! Ама вече поне знам как  Mr. Green
Тя Христина си ревнува малко или много от Бо - призна си, че й е станало тъпо заради Емил и това, че по остро е реагирал на номинацията на Бориса - тъй че не вярвам да иска да я осинови. Най-много да стане новата държанка на Русев.  Mr. Green

И това остана ЗАГАДКА, как така Хриси беше с Емо в Базата и му се сърдеше, за ракцита му за номинацията на Бориса. newsm78 нали уж след стаята за номинации, отиват на ТЕСТ и после Христина си тръгна.

Общи условия

Активация на акаунт