КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 063
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 660
Костя си го каза много правилно, няма значение вярваш ли или не. Един достоен и уважаващ себе си човек, няма да изказва толкова крайни мнения или да слага етикети, на хора които вярват. Вярата за някои хора е смешна, но за други значи много. Аз може да не съм от най вярващите, но определено уважавам тези които са.

Спора между Бориса и Сано  Joy ами това което показва Бориса си е умение според мен. Да успееш да изкараш от нерви, такъв темерут като Сано си е за аплодисменти  Joy А това да излагаш мнението си, кой колко е тъп и смотан, защото не си на една позиция с него, показва само ТИ колко си ограничен в собствените си виждания.

# 661
Сигурно ще е Бориса номинираната на публиката. Но кой ще пратят срещу нея. Костя или Виктория или може би Марина?

Борислав, до дупка!  Mr. Green

Или ще го изгонят или ще спечели, среда няма!

# 662
Сигурно ще е Бориса номинираната на публиката. Но кой ще пратят срещу нея. Костя или Виктория или може би Марина? Ще видим ... Бориса ще победи и ще я пратят при плъхчетата да видим какъв пич е.. Това е по сценарий Simple Smile)
Ако случайно изпратят Костя срещу нея, ще отпадне и всичките и "фенки" ще се успокоят...
E що пък плъхове,то не е за всички еднакво.Бориса ще я оставят да си мързелува,тя си е техен човек

# 663
  • София
Сигурно ще е Бориса номинираната на публиката. Но кой ще пратят срещу нея. Костя или Виктория или може би Марина? Ще видим ... Бориса ще победи и ще я пратят при плъхчетата да видим какъв пич е.. Това е по сценарий Simple Smile)
Ако случайно изпратят Костя срещу нея, ще отпадне и всичките и "фенки" ще се успокоят...

Резултатите ги обръщат точно за няколко часа по време на петъчните предавания. Всичко зависи от монтажа Mr. Green

# 664
А това да излагаш мнението си, кой колко е тъп и смотан, защото не си на една позиция с него, показва само ТИ колко си ограничен в собствените си виждания.

Смяна местата на две от думите:

А това да излагаш мнението си, кой колко е ограничен и смотан, защото не си на една позиция с него, показва само ТИ колко си тъп в собствените си виждания.

Mr. Green

# 665
А това да излагаш мнението си, кой колко е тъп и смотан, защото не си на една позиция с него, показва само ТИ колко си ограничен в собствените си виждания.

Смяна местата на две от думите:

А това да излагаш мнението си, кой колко е ограничен и смотан, защото не си на една позиция с него, показва само ТИ колко си тъп в собствените си виждания.

Mr. Green

Ocaso  Joy Joy ти сериозно ли?

# 666
  • Варна
Аз сега си врътнах "Усещане за жена" и живото назад, да го изгледам Simple Smile
Гери беше много точна за всичко, което каза за Каменов, Костя, Вики и Боби Peace

В живото ме зарадва новата тактика на Сано за противодействие на злобното и неприятно пръсъствие на Б.Т. - тотален IGNORE  Peace Peace
Докато тя мляска и говори простотии, той си чете книжка  Peace

ПС: дано сте прави за зрителската й номинация  Praynig но и монтажите важат, както правилно отбеляза Вампи  Rolling Eyes

# 667
E що пък плъхове,то не е за всички еднакво.Бориса ще я оставят да си мързелува,тя си е техен човек

Е защото много се пънеше, че е нищо това, което са предложили на Боби... Та, може да я изпитат...

# 668
тактика за противодействие на злобното и неприятно пръсъствие  - тотален IGNORE

Егати мишкарското поведение, ше те плюят в лицето, ти ше казваш, че дъжд вали.  doh

rotfImbo

# 669
  • София
тактика за противодействие на злобното и неприятно пръсъствие  - тотален IGNORE

Егати мишкарското поведение, ше те плюят в лицето, ти ше казваш, че дъжд вали.  doh

rotfImbo

Не мисля, че е мишкарско, видя момчето, че няма смисъл просто  blahblah

# 670
  • Варна
Още 2 неща ми направиха впечатление : когато Евгени започна разговора за евентуални номинирани, мигновено смениха кадъра ... Защо ли и какви ли щяха да са следващите им изречения  Rolling Eyes
и другото беше изречението на Вики към Боби "Питаха ме защо прекарваме толкова много време заедно напоследък"  Rolling Eyes ... Интересно кой ли я е питал  Rolling Eyes

ПС: Ocaso, тотален IGNORE Wink

# 671
Не мисля, че е мишкарско, видя момчето, че няма смисъл просто  blahblah

Кое ли има смисъл, може би това да спасим Земята, като не си родим още едно детенце?  Smile

# 672
Ocaso, ти сериозно ли мислиш, че това да не обръщаш внимание на простотията около себе си е мишкарско поведение? Това показва само, че си уравновесен   Wink

# 673
  • IT

В живото ме зарадва новата тактика на Сано за противодействие на злобното и неприятно пръсъствие на Б.Т. - тотален IGNORE  Peace Peace
Докато тя мляска и говори простотии, той си чете книжка  Peace
Библията чете той.
Може да му е писнало на човека все пак. Аз не бих издържала някой с изказа на Бориса да ми меле на главата, дори и като фон. Кети също влиза в това число. За Емил К. дори и не искам да си помислям.

# 674
Ocaso, ти сериозно ли мислиш, че това да не обръщаш внимание на простотията около себе си е мишкарско поведение? Това показва само, че си уравновесен   Wink

Наричаш позицията ми тъпа ли?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт