КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 063
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 675
Още 2 неща ми направиха впечатление : когато Евгени започна разговора за евентуални номинирани, мигновено смениха кадъра ... Защо ли и какви ли щяха да са следващите им изречения  Rolling Eyes
и другото беше изречението на Вики към Боби "Питаха ме защо прекарваме толкова много време заедно напоследък"  Rolling Eyes ... Интересно кой ли я е питал  Rolling Eyes

ПС: Ocaso, тотален IGNORE Wink

Евгени май се притеснява от номинацията на зрителите  Laughing

# 676
  • Варна
Евгени май се притеснява от номинацията на зрителите  Laughing
Защо ли ?!  hahaha
Аз лично се сещам за доста основателни причини да е притеснен и той като протежето си Б.Т.  Twisted Evil

ПС:  allexa.7, подкрепям  Peace и аз не бих могла да издържа точно тези, които си изброила  ooooh!

# 677
  • София
Според мен вота на зрителите тази седмица пак ще бъде наказателен..Зависи какви монтажи пуснат преди това.. Peace За съжаление никой не търси К.в този сезон -нито в базата, нито зрителите.. Crossing Arms

# 678
Ocaso, ти сериозно ли мислиш, че това да не обръщаш внимание на простотията около себе си е мишкарско поведение? Това показва само, че си уравновесен   Wink

Наричаш позицията ми тъпа ли?  hahaha

Малко промени в постовете ми и май и ти се обърка. Не съм констатирала позицията ти, това беше въпрос  hahaha hahaha hahaha Ще дъФчем ли още или ще ни зарадваш с едно гиф/че отново  Laughing

# 679
Ще дъФчем ли още или ще ни зарадваш с едно гиф/че отново  Laughing

И двете не може ли?  Mr. Green  Не се изнизвай да четеш Библията и ти, плз.  Laughing

# 680
Сигурно ще е Бориса номинираната на публиката. Но кой ще пратят срещу нея. Костя или Виктория или може би Марина? Ще видим ... Бориса ще победи и ще я пратят при плъхчетата да видим какъв пич е.. Това е по сценарий Simple Smile)
Ако случайно изпратят Костя срещу нея, ще отпадне и всичките и "фенки" ще се успокоят...
E що пък плъхове,то не е за всички еднакво.Бориса ще я оставят да си мързелува,тя си е техен човек

Е защото много се пънеше, че е нищо това, което са предложили на Боби... Та, може да я изпитат...

Дано да е номинирана Бориса тази седмица, че вече не се трае. Да видим тогава дали ще се разхожда кротичко в изолатора с четката и ще си прави модни ревюта и кифленски физиономии пред огледалото, ако е в пълен мрак, или ще пищи като напипа някой плъх или буболечка. Много ми падна в очите това момиче, за Гергана се е загрижила, че не е върнала #Crazy По-скоро реагира адски първично, изля си злобата върху Боби.

От няколко дни се замислям дали не се заблуждаваме като търсим кротичък и тих Кърт, който се разбира с всички. Миналата година Кирчо беше такъв, но дали тази година моделът на поведение не е сменен?  newsm78 Чудя се, защото в американския вариант е имало няколко скандалджии, от които и жени, които не са били харесвани от всички. Ако тръгна в тази посока си мисля, че две от жените – И. и Б., пасват идеално за къртици, свързват се с жокерите. От мъжете Костя се скара с няколко човека в началото, но се кротна и сега всички го подозират. Според мен Костя и да е Кърта, е по-добре да не го гонят зрителите, защото се справя много добре в мисиите, за разлика от Емил Каменов, излишен е в игрите от няколко седмици: не плува, среща и други затруднения. Другият скандалджия е Георги, но според мен не е К., защото продукцията е търсила копие на Тошко от миналия сезон и той пасва идеално на този образ.
Оставам си на мнение, че К. е Русевия, или Виктория. А и жокерите пасват до един на 40-годишния татко, както се изрази самия той, докато обясняваше, защо не се справя в една от мисиите. Виктория също не е за пренебрегване, жокерите могат да се свържат частично с нея, силен играч е, дано остане до финала. Ивайла и интригантка и скандалджийка, всички я видяхме в Брадъра, ето защо ми е третият заподозрян за К. + жокерите.

# 681

Това ще е ново нещо в предаването.  Mr. Green

# 682
  • Варна
Според мен вота на зрителите тази седмица пак ще бъде наказателен..Зависи какви монтажи пуснат преди това.. Peace За съжаление никой не търси К.в този сезон -нито в базата, нито зрителите.. Crossing Arms
Сърчице***, след като и на зрителите и на участниците е ясно, че не могат да я изгонят, нищо друго не им остава освен да "наказват" тези, които заслужават Wink
Аз също не одобрявам гласуването тип "ББ" и на двете страни, но това е положението в този сезон  ooooh! Зрителите имат полза да гласуват за К само на финала Wink
ПС: Иначе ние тук във форума не сме спрели да я търсим - виж колко хубави теории има за Жоро, Костя, Ивайла, за Косъмчето даже (моята за Е.Р. също  Embarassed)  smile3534

# 683
Ще дъФчем ли още или ще ни зарадваш с едно гиф/че отново  Laughing

И двете не може ли?  Mr. Green  Не се изнизвай да четеш Библията и ти, плз.  Laughing

Е това е най- добрата комбинация  Joy Имаш усет hahaha hahaha hahaha ама трябва ли да ме разнасяш така  Embarassed

# 684
  • Bulgaria
Мами, за съжаление не ми остава много време да чета коментарите ви, но искам да споделя нещо. Извинявайте ако някой го е казал по-рано.

Мисля че Боби иска да направи това което Любо направи миналия сезон, с което да спечели зрителите, а именно да разкрие КОЙ е Къртицата седмицата преди финала.

Постоянно си меня мнението за Боби, но като гледам, май няма за кой друг да съм в това предаване. Всички си показаха кирливите ризи и май на Бобсъна е най-чиста сред всички.

# 685
след като и на зрителите и на участниците е ясно, че не могат да я изгонят, нищо друго не им остава освен да "наказват" тези, които заслужават

Това са глупости, че щом неможели да я изгонят (грешка), дай да не се занимаваме с предателя.  doh

Но иначе наистина, като се появи някой морален дегенерат като Герганчето, трябва да бъде на секундата изгонена.  Close Не се трае такова поведение унижаващо човешката раса!  Sick

Embarassed

# 686
  • Хасково
колко съм изпуснала  #Crazy

# 687
  • Варна
Мами, за съжаление не ми остава много време да чета коментарите ви, но искам да споделя нещо. Извинявайте ако някой го е казал по-рано.

Мисля че Боби иска да направи това което Любо направи миналия сезон, с което да спечели зрителите, а именно да разкрие КОЙ е Къртицата седмицата преди финала.

Постоянно си меня мнението за Боби, но като гледам, май няма за кой друг да съм в това предаване. Всички си показаха кирливите ризи и май на Бобсъна е най-чиста сред всички.

krasi_dim, усещаше се осезаемо липсата ти в последните теми  Hug
Абсолютно подкрепям мнението ти    bouquet
И аз си бях позволила преди известно време да направя аналогия с Любчо, точно в този аспект + още няколко, но ме апострофираха със сравнение с Пламен Медаров  doh
Иначе наистина дано да е разкрил К и да спечели Бобсън  Peace

# 688
Пламен Медаров и Мира ако бяха в това предаване, Къртицата щеше да е разкрита на втората седмица.

# 689
  • Хасково
Въпреки, че Емил Русев ми е симпатичен играч има голяма логика той да е К.
Другите ми заподозряни са : Костя, Ивайла и Евгени.
И дори се очудвам, че за първи път има толкова хора подозиращи Костя.
Обаче ако не е Емо Р. значи знае кой е и е разбрал много бързо, което ме отказва от Костя, защото не бих го заподозряла в началото, но не се знае.

Обаче все се сещам, че Гери игра с Евгени и отпадна...

Общи условия

Активация на акаунт