КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 047
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 720

Направо ги върти на шиш...а те дали знаят  smile3506

Не знам те дали знаят Wink, обаче Бориславчо може да си сложи такъв кокал в косата.  Mr. Green

Ши му оди.  Laughing

# 721
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Олеее, чак бебето в корема ми се разтресе от смях..

# 722
  • София

Не знам те дали знаят Wink, обаче Бориславчо може да си сложи такъв кокал в косата.  Mr. Green

Ши му оди.  Laughing

даааа...на ХУБАВ ЧОВЕК, всичко му отива  Laughing  - това е, за да се подмажа на Красавицата , че се бъзикаме с нейният човек

# 723
Здравейте фенчета на най-мащабното шоу на България! Wink Wink
Стрували ми се или Бо много се дразни на Боби? Много искри нещо прехвърчат там, нещо има там Grinning Grinning Постоянно се карат. Казвам ви!  Naughty Те не са безразлични един към друг...
Това което Боби прави с Вики е стратегия. Те са само приятели, а и доколкото помня, тя изтъкваше пред Емката, че си има приятел Laughing Laughing

След кратко размишление(е, не съвсем кратко) Laughing Laughing, съм 100% убедена, че Бо отива на тест тази седмица. Въпросът обаче е кой ще е нейн противник. А вариантите за нея самата са два.
1. Групата да номинира ''дразнителя'' Русев и Бо да си тръгне. Защото Русев знае кой е К. Бо му е най-близка в базата, но дори на нея не казва с кого е играл. Тя пък казва, че играе с Георги(основен мой заподозрян за ролята на К.), но кой знае... Cry Същото става и ако тя играе срещу Костя или Ивайла, пак си тръгва Sad Cry

2. Но ако групата забие копията си на Марина(едва ли е възможно) или пък на Виктория(твърде сложно), Бо има големият шанс да остане в играта newsm44 newsm44 newsm44

Вариантите са 3:2 Sunglasses Sunglasses

Това с библията и аз не го разбирам... Костя си е прав, затова е и мой фаворит за финала...
А Русев е 1000% на финала, уееее newsm17 newsm17

# 724
даааа...на ХУБАВ ЧОВЕК, всичко му отива  Laughing  - това е, за да се подмажа на Красавицата , че се бъзикаме с нейният човек

На хубав човек тъй му ходят една камара копия, един изолатор, всичко.  Laughing

# 725
Пламен Медаров и Мира ако бяха в това предаване, Къртицата щеше да е разкрита на втората седмица.

А ако Ваня Червенкова беше в Базата,къртицата щеше от зор сама да си излезе.  Joy
Чакам довечера да видя реакцията на моята Къртичка-Ивайла Бакалова.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 16:26 от My All

# 726
  • София
Цитат
Публикувана от: banunca and minenceto

Здравейте фенчета на най-мащабното шоу на България! 
Стрували ми се или Бо много се дразни на Боби? Много искри нещо прехвърчат там, нещо има там   Постоянно се карат. Казвам ви!   Те не са безразлични един към друг...

С две думи, харесват се и двамата като ЕДИНИЦА, но се карат - като ДВОЙКА.  Rolling Eyes
 Кой знае, може и така да е, ама не ми се вярва.

Цитат
Публикувана от: Ocaso
  Thinking
На хубав човек тъй му ходят една камара копия, един изолатор, всичко.

Всички ЕКСТРИ
 и всичко което може да понесе този МЪЖ СКАЛА - Ох, защо все на него най гадното

# 727
  • София
Пламен Медаров и Мира ако бяха в това предаване, Къртицата щеше да е разкрита на втората седмица.

А ако Ваня Червенкова беше в Базата,къртицата щеше от зор сама да си излезе.  Joy

Ееее..не разбрахте ли, че няма КЪРТИЦА, а само два ОПОСУМА

# 728
Едно гифче с Мусаибе Laughing ми се гледа.   Mr. Green

# 729

А ако Ваня Червенкова беше в Базата,къртицата щеше от зор сама да си излезе.  Joy

Ееее..не разбрахте ли, че няма КЪРТИЦА, а само два ОПОСУМА

Мари, е това наш'то си е чиста загуба на време, всички търсят КъртицаТа и никой не се оглежда за ОПОСУМИ  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:10 от Ikia

# 730
  • София
Едно гифче с Мусаибе Laughing ми се гледа.   Mr. Green

Това беше много забавно и ще им остане един най-хубавите моменти в Базата, когато всички бяха задружни и се забавляваха докато правеха сериалчето.

ВИДЕО

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:14 от Mari_Mar

# 731
Да, това сякаш ми е номер едно момент и на мене, тоя сериал като правиха и всичкия смях около него.  yes

Става ми кофти, като се сетя че нарочно продукцията натиска към интриги и глупости.  Tired

# 732

Наложена е глоба заради скорпионите

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 17:12 от Мама Жаба

# 733
  • София
Колко е мъчително чакането на петък и събота Simple Smile
Дали няма да променят програмата,идват празници.
На мен пък ми се иска примерно другия сезон да разкрият К. и да изберат нова,да го видим този вариант Simple Smile
Гласувах за Георги,но сигурно ще да е Костя или пък Ивайла.Всички други ги отхвърлям вече,официално го обявявам.Simple Smile

# 734
Дали няма да променят програмата,идват празници.

Няма промяна, това гледах точно преди малко.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт