КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 61 041
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 780
Аз предлагам всички преди да публикуваме, да си пращаме мненията за одобрение.
Не знам защо му беше този разговор на Боби с Ивайла. Нищо не научи от нея, само си каза всичко.

# 781
Цитат
Не знам защо му беше този разговор на Боби с Ивайла. Нищо не научи от нея, само си каза всичко.

Сам си търси да го номинират всяка седмица. Нали знае, че като започне да привиква всички и да им споделя стратегии ще го пуснат на лайфа. После защо му забиват копия. Не може ли да си играе играта сам и просто да си трае. Нека да ни изненада на лайфа със стратегията си, а не пак да го излъчват като някоя клюкарка, която обикаля базата.

# 782
  • Варна
Според мен целта му не беше да разбере нещо от нея, а да я заблуди Wink Каза й, че е играл с жена, което не е така, хвърли я в размисъл за възможните варианти за К, обърка представите й Wink Вмъкна, че вече е почти сигурен кой е, но не й го сподели, нито й каза с кого е играла Гери, което е хитро в случай, че го номинират отново и се изправи с/у нея на тест Wink

# 783

Направи ми впечатление, че не само Ивайла изрази отношение в случая, а и останалите мъже, които бяха на масата. Прекалените й претенции и грубо отношение явно правят лошо впечатление на всички вече.
Искрено се надявам, ако не зрителите, то участниците да предприемат решителни действия спрямо нея  Praynig

Само ми е любопитно защо големия авторитет Евгени/който всички са издигнали на някакъв пиедестал във всяко отношение / нито веднъж не направи забележка на Бориса,той явно наистина има някаква слабост към нея,която за мен е непонятна,предвид грубия и тон.

# 784
  • София

И аз си намерих един забавен момент...

Красавицата, да не ме бие , но така уловен момента е много смешно

# 785
Цитат

Сам си търси да го номинират всяка седмица. Нали знае, че като започне да привиква всички и да им споделя стратегии ще го пуснат на лайфа. После защо му забиват копия. Не може ли да си играе играта сам и просто да си трае. Нека да ни изненада на лайфа със стратегията си, а не пак да го излъчват като някоя клюкарка, която обикаля базата.
Простоватичък си е,няма спор.Все плямпа,много се обяснява ooooh! Там греши.Иначе е чист(по душа),не може да му се отрече.Има хъс,дух и психика.А и физика.Играч е.Добър при това.Но като мъж е ужас.

# 786
  • Варна
Само ми е любопитно защо големия авторитет Евгени/който всички са издигнали на някакъв пиедестал във всяко отношение / нито веднъж не направи забележка на Бориса,той явно наистина има някаква слабост към нея,която за мен е непонятна,предвид грубия и тон.
Да, може би наистина това е причината, той го беше споменал в едно клипче, когато разговаряха нещо за зодии, че му напомняла на съпругата му  Rolling Eyes Явно е заради това, но все пак и аз мисля, че можеше да й обърне внимание на изказванията Wink

ПС: Mari , много точно си ги изловила в крачка  Joy Joy Joy

# 787
АбСолютно подкрепям включванията в темата на двамата мъже, защото иначе тази тема може да бъде наречена Ода за Борислав, а той просто не го заслужава. Изключително елементарен, твърде суетен. Ще ме извините от фен клуба му, но ако Си имате нещо такова в къщи по-скоро ще се чудите как да си спасите от него женските вещи, отколкото да се прехласвате по мускулите му.
Аз не го искам в къщи, на мен ми е приятно и забавно да го гледам.
Отделно уважавам коректното му поведение: държи си на думата и позицията, когато е нужно и прецени се извинява.
Смешен е малко с тези детски свалки, но да не забравяме, че няма 30г., за един мъж си е още в пуберитета Mr. Green

# 788
Не разбирам какъв му беше замисъла за това с Ивайла. Та той до вчера се караше с нея и сега изведнъж иска да я заблуди? Тя е голяма хитруша, едва ли ще му се върже. Само дано наистина не започне пак да обикаля от човек на човек, че пак ще го излъчат и не знам тогава. Ще е на тестове до края. Иначе войната я започна добре-дразни Русев с Вики, сближава се с Ивайла( което ако остане така, може и да си променя мнението за нея), постоянно си комуникира със Сано. Кефи ме определено.
За метрото на Борислав - ако го кефи, защо пък не. Негово си е тялото. И мен не ме кефят устните на Ивайла и Марина, но тяхно си е лицето, да си го скапват както искат, какво пречи на играта това?
За Евгени и слабостта му към Бориса съм съгласна.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 22:50 от caramelle

# 789
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty

ПС: Mari , много точно си ги изловила в крачка    

Така и жълтата преса си прави клюкините.

Винаги можеш от един съвсем друго означаващ момент, поглед, жест, казана дума - така да ги извъртиш и нагласиш, че после иди обяснявай, че нямаш сестра

# 790
Така и жълтата преса си прави клюкините.

Винаги можеш от един съвсем друго означаващ момент, поглед, жест, казана дума - така да ги извъртиш и нагласиш, че после иди обяснявай, че нямаш сестра

А той просто си разнасяше гланца/червилото в него момент.

# 791
Аз пък ви казвам никога да не подценявате мъж зодия Овен. Peace
Ако Ивайла е къртицата има много голям смисъл в действията на Борислав.Той много добре знае,че Ивайла върти всички в "нейния" лагер,така че ще направи всичко възможно да не го номинират.Ако не е тя и отиде на тест,пак ще си направи доста изводи,за да е сигурен кой е къртицата.Много е важно кой ще номинират зрителите.

# 792
Простоватичък си е,няма спор.Все плямпа,много се обяснява ooooh! Там греши.Иначе е чист(по душа),не може да му се отрече.Има хъс,дух и психика.А и физика.Играч е.Добър при това.Но като мъж е ужас.

И отново съм съгласна с подаръче!  Mr. Green
Единственото, което мога да призная на Борислав е това, че е добър играч и се справя страшно добре в мисиите. Затова ме дразни, че играчите не могат да го оценят. Според мен той събра доста положителни мнения точно покрай отношението на Бориса и последните номинации.

Защото уж всичките са много принципни, но номинираха един от най-добре представилите се, а оставиха най-слабият в играта. Евгени много хитро се измъкна с това, че искал да се реваншира на хората, ала бала. И според мен изгуби с това, защото образа му на моралист и принципен играч се пропука.

# 793
  • IT

А той просто си разнасяше гланца/червилото в него момент.
ролковото серумче, което си слага под очите

# 794
АбСолютно подкрепям включванията в темата на двамата мъже, защото иначе тази тема може да бъде наречена Ода за Борислав, а той просто не го заслужава. Изключително елементарен, твърде суетен. Ще ме извините от фен клуба му, но ако Си имате нещо такова в къщи по-скоро ще се чудите как да си спасите от него женските вещи, отколкото да се прехласвате по мускулите му.
Аз не го искам в къщи, на мен ми е приятно и забавно да го гледам.
Отделно уважавам коректното му поведение: държи си на думата и позицията, когато е нужно и прецени се извинява.
Смешен е малко с тези детски свалки, но да не забравяме, че няма 30г., за един мъж си е още в пуберитета Mr. Green
newsm10 newsm10 newsm10
За разлика от един Евгени например, Борислав е играч.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт