КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ /14-21.04/

• 60 929
  • 1 651
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Варна
bggirl22, гледай го наистина по-скоро и обърни внимание на намигването на Бобсън, голям хитрец е нашия човек Rolling Eyes Иначе не знам кое си прочела, че толкова си му набрала на Каменов Mr. Green Според мен не направи нищо по-различно от обикновено Wink
Боби обаче този път не мълча нито на Марина, нито на никого, само на въпроса кой е К замълча  Sunglasses
Когато показаха кадрите с дневниците, а той знаеше, че ЩЕ беше върховно спокоен, дори беше някак по-самоуверен от обикновено Wink Изглеждаше като човек, който знаеше защо го е направил и очаква какво ще последва Wink Мисля, че вече е на 100% сигурен в К и затова си позволи този хитър ход, който допълнително настрои "моралните" Евгениевци и т.н. с/у него. Косъмчето обаче реагира много готино като каза, че на Евгени примерите му са неприложими  Mr. Green
За утре си мисля, че все пак ще изпратят Бобсън на Бориса  Rolling Eyes
И вярвам, че ще остане Wink

ПС: Да много се бях нервирала, че пак й покриха изцепките на Бориса и си мислех, че ще се отрази това на вота , но не познах  Crazy Честито за нея  Wine Glass

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 02:11 от little_beauty

# 1 231
  • София
Аз пък не разбрах, какво толкова имаше в разговора на Марина и Боби за Гергана, че тя така започна пред Каменов, ама да не го пребиеш, да не реагираш. Все едно Боби и е казал, че ще .... Гери.
Нищо нямаше, ама Каменов е неуравновесено животно. ^_^

Как пък никой не разбра, че Каменов само плаши гаргите. Нищо на никого няма да посмее да направи. Може да е простоват, но не е толкова СМЕЛ или ГЛУПАВ, да се издъни по този елементарен начин и да го изгонят от играта.

# 1 232
Кой ще се обзаложи с мен !?
Гарантирам , че Емил Каменов ще бъде изгонен за агресия.
Гарантирам , че Къртицата ще бъде разкрита преди финала.
Гарантирам,че иначе няма да е най-мащабната продукция.

Гарантирам, че никой никого в тази тема няма да убеди в обратно на неговото виждане.
Гарантирам, че утре ще се търсят клавиатури нови да се закупуват.
Гарантирам, че това мнение, ще бъде засенчено от роман в следващите 2-3 секунди.

Mr. Green

# 1 233
А да, забравих да ви спомена , аз съм с нестандартна сексуална урентация.
Или по български педераст.
Така ме нарочиха Георги , Емо , Евгени , Емко на Бориса , Евгени и не само Сано.
И то само , защото харесвам Боби.
И последно. Ако бях жена , да, щях да искам да имам деца от този мъж.
ПП: Хетеросексуалнен съм все още. А изводите , свеки сам за сбе да си ги прави.
ППП: Да си ходят тези с хонорарите , да останат играчите.
ПППП:И да , Ивайла е играч.Днес ще се изненадате много.

# 1 234
  • Мюнхен
Красавице той се опитва да се защити, но не го прави както аз очаквам  hahaha hahaha hahaha hahaha Защо всички си траят на Емил К.? Само Костя не му мълчеше. Да мълчиш, ако този човек е по-умен, по-силен, по-възрастен, по-добър играч от теб. Ама точно на Каменов е смешно. Защо никой не му казва в лицето колко слаб играч е? Особено пък Боби съм сигурна, че може да се справи с него, пък и са защитени вътре.
Косъма е пич, аз си го харесвам още преди да влезе. А Евгени когато говори за морал и се притеснява какво гледат децата му, първо да помисли за грозният език и агресията на Емил К., на Георги, хамалският език на любимката му Бо, примера за "стабилно семейство" на Русев, както и наговарямето още преди да започне играта и т.н. Замислих се как дават пример на децата като ядат разни гнусотии например.  hahaha hahaha hahaha Да не е влизал, щом е толкова морален. И в спорта има позволени и непозволени средства. Ти сам решаваш как да играеш.

# 1 235
  • Варна

И последно. Ако бях жена , да, щях да искам да имам деца от този мъж.
Ей това е  smile3501 smile3501 smile3501
Къде е Дидо сега да ми вика, че съм "влюбена ученичка"  Mr. Green

Ocaso,  Joy ами дай и ти някой роман или поне някое гифче от мисиите  smile3534
ПС: bggirl22, гледай епизода и пак ще си говорим Wink btw Герито много точно се изказваше, обърни й внимание и на нея  Peace

# 1 236
  • SF

Как пък никой не разбра, че Каменов само плаши гаргите. Нищо на никого няма да посмее да направи. Може да е простоват, но не е толкова СМЕЛ или ГЛУПАВ, да се издъни по този елементарен начин и да го изгонят от играта.[/color]

Е чак пък никой да не е разбрал…
Плаши гаргите като самият той кряка като гарга и пери едни ръце, татуирани като криле… Което всъщност си е доста неприятно. Направо ми писва жестоко с това си поведение.
Не е толкова смел и е достатъчно неуверен и няма идея за нищо, но пък си е доста глупав. Като нищо ще се издъни. Откога го чакам.
Иначе там му гладят самочувствието, че бил много добър човек с голямо сърце. Заблуждават го, че ние зрителите сме го видели и разбрали. Да де, ама ние не знаем, че сме го разбрали.

# 1 237
  • Мюнхен
Кой ще се обзаложи с мен !?
Гарантирам , че Емил Каменов ще бъде изгонен за агресия.
Гарантирам , че Къртицата ще бъде разкрита преди финала.
Гарантирам,че иначе няма да е най-мащабната продукция.

Гарантирам, че никой никого в тази тема няма да убеди в обратно на неговото виждане.
Гарантирам, че утре ще се търсят клавиатури нови да се закупуват.
Гарантирам, че това мнение, ще бъде засенчено от роман в следващите 2-3 секунди.

Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha Поне за последното не позна. А за първото съм съгласна.

# 1 238
Има разлика от грим и стеничен грим. Ама това Марина не иска да ви го обясни.
Аз лично съм виждал как са гремирани доста хора преди живо предаване , дори и полицити.
Това е нормално . Дамо не ми казвайте , че искате да гледате пъпки , потни петна и други....
Не , не са съвършенни , ако не помогне грима , има фотошоп.
Всеки сам избира на какво да вярва.
Не трябва да мусе срърдим , осбоенно тук.

# 1 239
  • София
Ами, ако къртицата е Бориса?
Никой ли не се съмнява в нея!?

# 1 240
Има разлика от грим и стеничен грим. Ама това Марина не иска да ви го обясни.
Аз лично съм виждал как са гремирани доста хора преди живо предаване , дори и полицити.
Това е нормално . Самоо не ми казвайте , че искате да гледате пъпки , потни петна и други....
Не , не са съвършени , ако не помогне грима , има фотошоп.
Всеки сам избира на какво да вярва.
Не трябва да му се сърдим ... на грима , осбоенно тук.

# 1 241
Ами, ако къртицата е Бориса?
Никой ли не се съмнява в нея!?

Нямаше да иска да си ходи.

# 1 242
  • Никога на земята...
О, да великата тайна е написана точно в дневниците. Даже и да е видял нещо ценно, сигурна съм, че не знае как да го използва, защото е прост шушляк = прошляк.
Точно   Peace

Мнението ми за Борислав е,че е елементарен играч и през повечето време ми е смешен.Като човек ми е противен,досаден и т.н.
Не мисля,че само той се старае в игрите и едва ли не е единственият,който търси къртицата.Всеки играе играта според собствените си възможности,принципи,стратегия.Това,че Борислав изтъква постоянно колко е мотивиран да спечели,не го прави добър играч.

# 1 243
  • София
Mari_Mar, ако аз бях участник в предаването, нямаше да погледна в дневниците им. И знаеш ли защо - от лицемерие за пред камерите. Моят мотив по-морален ли ви се струва?

Дори само от лицемерие да се въздържиш и съответно без чужда помощ и инфо,  стигнеш до финала или излезеш преди това, поне ще си с вдигната глава, а това е за предпочитане  Hug

А за Каменов, аз наистина мисля че е добър човек и не съдя за това по онова което показват в дейли епизодите или на лайфовете (където Иван или Андрей, се стараят да го изкарат извън нерви и да стане сеир) В излъчването на живо и в клипчетата в сайта, се вижда колко кротък и мил човек е. Това си е мое мнение, не го налагам на никого.

Аз в Георги, на моменти виждам много повече агресия, отколкото в Каменов. Еле пък днес със зайчетата  smile3518 ако можех да го достигна в този момент, щях да го

# 1 244
Сори! Ама защо имам това лошо усещане , че всичките бивши любовници на Емко Русев сте се събрали тък!?
ПП: Спри се бре Христино! Писна ми от твоите коментари и доводи и игри.
И да , колкото и да се опитваш да играеш двойни игри, накрая ще го вземеш големият.
ППП: Не ти вярвам , ти си предателка.

Последна редакция: сб, 19 апр 2014, 02:46 от kurcho

Общи условия

Активация на акаунт