Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 622
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Тук намерих някакви серии от Сезон 1, но само за гледане онлайн
Скрит текст:
Може да има и за втори сезон.
Аз също имам нужда от преговор, някой ако има линк без български, моля да го постне  Praynig

# 421
В www.thepiratebay.se има всичко.  Peace

# 422
  • Варна
Я, кой ще играе великана...Neil Fingleton Ръстът на актьора е 2,31 см.

# 423
Тук намерих някакви серии от Сезон 1, но само за гледане онлайн
Скрит текст:
Може да има и за втори сезон.
Аз също имам нужда от преговор, някой ако има линк без български, моля да го постне  Praynig
Благодаря, намерих ги  Hug

# 424

В книгите дупката не е в пода, а в стената. Освен това не е непрекъснато отворена, а има преграда.

Аз съм останала с впечатлението, че е на пода, както в сериала. Преди години съм го чела и не помня подробностите. Май трябва да ги препрочета пак.

# 425
Коментар за 4-ти епизод:

Скрит текст:
Да си кажа, че съм крайно разочарована от серията. Половин епизод показват нещо, което никъде не се е случвало/визирам историята с Бран и Джон и битката при Цитаделата на Карстър./ Не мога да проумея как може да се губи време и почти цял епизод в случая за да се показват неща нямащи нищо общо с историята от книгата, като могат да се покажат наистина важни моменти и интересни моменти и да се акцентира на тях.
То не стига, че сериите са малко ами разтъкават и си губят времето с неща дето нямат смисъл. Crossing Arms Ама никак, никак не съм доволна!
За Санса- и там промениха нещата.Не чак нещо кой знае какво, че я изкараха племенница, а не дъщеря на фона на всичко останало, което се променя.И все пак се дразня. Не знам защо толкова държа да се спазва историята-но е факт, не ми харесва и това е!
В този епизод очаквах и да видя хвърлянето на Лейди Лиза през пропаста. Явно ще е в следващия епизод. Тази жена ми е откровено противна.
Заключването на Дух в клетката?! Припомнете ми, че съм забравила има ли такова нещо?!

Последна редакция: ср, 07 май 2014, 14:25 от Miss_Bingley

# 426
  • Варна
Сложи си поста в скрит текст.

Скрит текст:
Рано и е на Лиза, тъкмо се ожени. Laughing

# 427
Момичета, а може ли в скрит текст да опишете с няколко думи развитието на Денерис спрямо книгите. Тя засега е моята любимка и ми е много интересно ако някой знае какво ще се случи с нея Simple Smile.Иначе сериала го следях 1 и 2 сезон ,сега отново го гледам от първата серия на 4 сезон и интереса ми се задържа-чакам новите серии с нетърпение:)

# 428
От 2ри сезон до сега или искаш или до края какво ще стане ?

# 429
Скрит текст:
Денерис е един от най- зле развиващите се герои в поредицата. За мен лично е пълно разочавание и няма нищо интересно около нея до края на 5-та книга. 

# 430
  • София
А това Кутре Бейлиш е най-голямата мимикрия Mr. Green. Убеден съм, че той е тренирал глигана който уби крал Робърт.И прави врътки още от самото начало досега #Crazy.

# 431
А това Кутре Бейлиш е най-голямата мимикрия Mr. Green. Убеден съм, че той е тренирал глигана който уби крал Робърт.И прави врътки още от самото начало досега #Crazy.

Той е един от фаворитите ми. Денерис ми е скучновата, не знам в книгата така ли е представена. 

# 432
Palechka_83 - Съветвам се да изгледаш 3ти сезон, той е много силен за Денерис.

Изобщо как може да се геледа така на пресекулки този сериал, това да не е ЦСИ Маями Simple Smile

Скрит текст:
Денерис сега ще се изправи пред истинската тежест на управлението, ще има недоволни от нея и от драконите, ще се наложи да ги затвори. Ше има опозиция която тайно ще избива нейни хора. За да овладее полжението ще и се наложи да се сключи брак със един знатен от местните. Освободените градове ще се опитата да възвърнат стария начин на живот и ще струпат армии пред Мийрийн. На сватбата и както става обикновенно на тези сватби, ще се опитат да я убият. Но в суматохата ще яхне Дрогон и ще отлети в дотракското море. Междувреммено ще дойде и бялата кобила

Има и още детайли но няма да ти ги кажа  Naughty

# 433
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А това Кутре Бейлиш е най-голямата мимикрия Mr. Green. Убеден съм, че той е тренирал глигана който уби крал Робърт.
Joy Joy Joy
Досега само ви четях, но тук просто не мога да не се включа Hug

# 434
Мис Бингли, разбери ги хората. Имат договор за още два сезона, което означава, че книги 4+5 (вече сме на материал от 4-та книга, мисля) трябва да се разточат в три сезона (сегашния и следващите два до 2016), тъй като кога и дали Мартин ще издаде книга 6 остава пределно неясно, т.е трябва да има пълнежи като Джон и Бран, които да отнемат малко екранно време без да променят сюжета, за да има техническо време книгите да излязат. Да не говорим, че и новата книга няма да е финал на поредицата, при добрия зрителски интерес всички ще искат да видят сериала завършен, а дори и много условно да приемем, че Мартин си удържи обещанието за нова книга 2015, до 2017 трябва да е била публикувана и финалната... Мечти, мечти
Аз тайно се надявам, че шеста е изцяло готова и просто изчакват сериалът допълнително да разбуни духовете, за да я публикуват, а Мартин вече работи над финала.

Общи условия

Активация на акаунт