Valar morghulis - GoT - Тема 9

• 44 623
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
vvv очевидното е, че героят започна като Варго и се превърна в някакъв несъществуващ. Разбрах че идеята е Варго ли е Лок ли е, е да убие или отвлече наследника на ЗХ.

# 406
Здравейте! От скоро и аз съм почитател на сериала.Изгледах първи сезон за 2 дни Simple Smile
Теглих сериите от Арена, но сега не мога да изтегля втори сезон, а много ми се гледа.От къде мога да си изтегля епизодите?

# 407
  • Варна
Озадачена съм от серията ...
Като цяло думите на Церсей :
"Навсякъде по света, има наранени малки момиченца"
определят съдбите на повечето женски персонажи и делата им...
Кутрето излиза, че е открил перфектната пешка в леко
лудата и влюбена Лиза. Заради неговите машинации
и нейната ревност почти цялото семейство Старк е очистено.
На мен ли ми се стори ,че Бран реагира с болка на порязването
по безчувствените си крака от Лок?!

# 408
  • Варна
Най-после изгледах серията.
Най-най- много ми хареса Джойен. Много силни сцени, актьорът е страхотен и като външност и като игра.

# 409
И аз бях казала, че от цялата сериятой ме впечатли най-много. Но аз си го харесвам още като момченце в Love Actually.

# 410
ХексеСъгласна. Това беше най- силната сцена. Все път като кажат "snow" и се чудя буквално или метафорично да го разбирам и в повечето случаи се оказва метафорично, което много ме кефи Simple Smile. А как брутално го уби Джон - безценно беше.

evil Бран не изпита никаква болка. Това беше по- скоро проверка от страна на дезертьора дали не го мотаят нещо. За Лиза не е особено перфектна пешка точно заради лунатизма си. Ненормалната й любов беше от полза на Кутрето, но той вече получи каквото искаше Twisted Evil. Дали тя все още му е нужна?!

# 411
Скрит текст:
Не му е. Той никога не я е обичал, а просто я използва за постигане на други цели. Поне такъв ми е спомена от книгите. Няма и да се поколебае да я бутне през отвора в пода, когато тя заплаши Санса. Ако правилно помня от книгите.

Абе не разбирам що за откачалка трябва да си, за да живееш с дупка в пода. То е ясно, че има ли дупка, някой все ще падне там ...  Rolling Eyes

# 412
  • Варна
Скрит текст:
Не му е. Той никога не я е обичал, а просто я използва за постигане на други цели. Поне такъв ми е спомена от книгите. Няма и да се поколебае да я бутне през отвора в пода, когато тя заплаши Санса. Ако правилно помня от книгите.

Абе не разбирам що за откачалка трябва да си, за да живееш с дупка в пода. То е ясно, че има ли дупка, някой все ще падне там ...  Rolling Eyes

В книгите дупката не е в пода, а в стената. Освен това не е непрекъснато отворена, а има преграда.

# 413
  • Варна
evil Бран не изпита никаква болка. Това беше по- скоро проверка от страна на дезертьора дали не го мотаят нещо. За Лиза не е особено перфектна пешка точно заради лунатизма си. Ненормалната й любов беше от полза на Кутрето, но той вече получи каквото искаше Twisted Evil. Дали тя все още му е нужна?!
А, добре стори ми се че подкочи... напрегнато ще да ми е било Simple Smile

# 414
  • София
И аз бях казала, че от цялата сериятой ме впечатли най-много. Но аз си го харесвам още като момченце в Love Actually.

e, с такъв братовчед, явно си го има в кръвта.

# 415
И какво ако е подскочил Бран, останал му е инстинкта за самосъхранение, боли или не просто нормална реакция в тази ситуация Simple Smile Пък и него вече май един път го резнаха диваците Simple Smile

Иначе прочетох вчера главата за лейди КС и наистина трябва да е в края на сезона, Аз съм се объркал с това, че е 3 дни след червената сватба. И го очаквах в последната серия на миналия сезон.
Даже имам някакви спомени, че Аря я намери чрез вълка и я извади от водата. 

# 416
Слагай в скрит текст постовете си. Прав си така е, но темата е за филма и доста хора не са чели поредицата.

# 417
Репликата на Серсей беше на място, Мирсела не е в безопасност. Отново подготвят почвата за бъдещи събития. В следващия сезон ще е Дорнската интрига.

# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт