Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 575
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Съгласна съм с вас.Тя трябва да реши какво да прави,не да разиграва и двамата.Диего  се отказа от плана и сега е отдаден на Виолета.Джейд е невероятна ;д За Фран ми е много гадно.Тя не разбира как я разиграва Ана.Как само нагло я лъже и я гледа в очите.Трябва да се срамува и да се върне там откъдето е пръкнала Докато пееха за Анджи,аз дори се раплаках.Много силен момент.Та беше тъжен епизод..

# 406
Нова снимка на Руджеро със Стефка(къде без нея?) и Хорхе  Heart Eyes
Руджеро е писал "вчера на концерта на One Direction "

# 407

Няма защо! Peace
И епизодът наистина беше интересен, имаше много вълнуващи моменти!

# 408
Епизодът беше страхотен - нищо неочаквано! Виолета просто няма да я коментирам. Джейд ми беше много забавна - целуна Херман 4 пъти, горкият човек, не го оставят намира да си поеме въздух! Sad ;д А Леон също започна да отрича чувствата си - не харесвал Виолета, защото бил гадже на Лара. Ами то може да излиза с Лара, но да има чувства към Виолета! ;д Двете неща не са взаимно изключващи се. ;д

За феновете на историята:

Скрит текст:
Ето линк за епизод 1 от четвърти сезон: http://katyandstili.alle.bg/nuestro-camino-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0 … 1%82%D0%B2%D0%B0/ Много забавен епизод, особено когато Марти обърква имената на всички. Е, вие си знаете. Който иска да коментира, след като прочете епизода. thumbsup Кой знае - може да кача и втори епизод от новия сезон - ако тур-оператор №1 разреши... Laughing

# 409
За феновете на историята:
Скрит текст:
Ето линк за епизод 1 от четвърти сезон: http://katyandstili.alle.bg/nuestro-camino-%D1%81%D0%B5%D0%B7%D0 … 1%82%D0%B2%D0%B0/ Много забавен епизод, особено когато Марти обърква имената на всички. Е, вие си знаете. Който иска да коментира, след като прочете епизода. thumbsup Кой знае - може да кача и втори епизод от новия сезон - ако тур-оператор №1 разреши... Laughing
Суууупеееееееееррррррр!

# 410
Скрит текст:
Скрит текст:

# 411
Интересен епизод както винаги.  Heart Eyes
В случая с Анджи Виолета постъпва правилно. Тук няма за какво да я виня. Мисля, че всеки на нейното място би постъпил така. Пред Анджи се открива една нова възможност за по-добро и успешно бъдеще. Виолета осъзнава това и за това иска да я пусне да си отиде. До сега Анджи помагаше на Виолета да сбъдне мечтата си, а сега Виолета помага на нея да сбъдне своята мечта. А и няма как да не й е мъчно- много е трудно да се разделим с толкова близък за нас човек.
Кати, съжалявам, че и ти си в подобна ситуация.  Sad
Не разбирам защо Виолета трябва да говори така, че утешенията на Диего не струват толкова колкото прегръдките на Леон. Той се опитва по всякакъв начин да й помогне, да я усмихне, а тя го отряза по доста гаден начин. А пък и + това мисля, че съветите, които й даде са много добри. Другите също й казаха това- въпреки че Анджи заминава тя завинаги ще си остане леля на Виолета и ще я подкрепя. В случая Фран каза много правилни неща на Виолета. Крайно време е да реши, защото така хем тя не е щастлива, хем кара и другите около нея да са нещастни.
В един момент си помислих, че Людмила се промени, когато Макси й говореше и изведнъж.. истинската Людмила се появи.  Laughing Не му завиждам на Макси.
А това си е малко гадно- хем всички искат да спечелят, хем повечето не понасят (уж) партньора си.  Mr. Green
Много беше сладка Людми като започна да говори на Феде, че той бил влюбен в нея и т.н. Heart Eyes Хайде да си го признава вече. Не ми харесва, че само търси повод да се заяде с нея.
Иии.. ДОЖИВЯХ! Най-накрая Фран разбра що за човек е Ана. Нямам търпение да разбера как ще се развият нещата между тях.
Много беше сладко, когато всички пяха Algo Se Enciende. Heart Eyes Доста трогателен момент. Всички толкова обичат Анджи и им е много трудно да се сбогуват с нея. Дори и Грегорио се разчувства, това не го очаквах. Laughing

На новите снимки Лодо е много красива.  Heart Eyes
Хорхе и Руджеро и те са сладури. Heart Eyes И очевидно фенове на 1D.  Laughing

# 412
  • София
Да, всъщност, аз не бях прав. (Не го приемайте като знак, че си признавам, че съм сбъркал. Никога няма да го направя ;д) И аз съм в същата ситуация.  Sad Виолета е права.  Peace
Скрит текст:
Тур агента не позволява повече екстри Simple Smile Какво мислите за новия сезон? Харесва ли ви или не? Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2014, 21:13 от мк9

# 413
Да, всъщност, аз не бях прав. (Не го приемайте като знак, че си признавам, че съм сбъркал. Никога няма да го направя ;д) И аз съм в същата ситуация. Сестра ми е в Германия и да ..  Sad Виолета е права.  Peace
Скрит текст:
Тур агента не позволява повече екстри Simple Smile Какво мислите за новия сезон? Харесва ли ви или не? Simple Smile
Скрит текст:
Много интересен епизод много ми хареса особено,когато Марти обърка имената на всички  Peace

# 414
Да, всъщност, аз не бях прав. (Не го приемайте като знак, че си признавам, че съм сбъркал. Никога няма да го направя ;д) И аз съм в същата ситуация. Сестра ми е в Германия и да ..  Sad Виолета е права.  Peace
Скрит текст:
Марти ти си в по-лоша ситуация от мен. А и да много ме изкефи епизода

# 415
Плакат от списание Виолета да се надяваме,че и при нас ще го пуснат  Praynig

# 416
Вижте обработката ми. Мнения? Simple Smile

Мечи Ламбре и Тини Стоесел - приятелки завинаги. Two Hearts

# 417
Стили, прекрасна е обработката ти.  Heart Eyes

"Когато бях на прослушване, имах дълга коса до кръста. Беше ми казано, че за да играя Виолета, трябва да се подстрижа. Косата ми беше най-ценното нещо, което съм имала, но аз си помислих: "Е, това е всичко." Когато се подстригах, трябва да призная, че аз страдах малко.»-« Simplemente Tini ».

Жалко за косата на Тини. Не знам защо не е можело Виолета да бъде с дълга коса.  newsm78 Но поне в първи сезон пак й беше дълга, докато сега е съвсем къса.  Rolling Eyes

# 418
Холивуд/Мисисипи си иска мусаката!!!!!!!!!! Човека по-гладен от целия китайски народ. Не че 1 милярд души могат да му направят достатъчно мусака. Обаче да не припарва до моята, че не само той обича мусака  Naughty  Laughing Някой ден и аз ще напиша песничка за шоколад, бонбони и други сладки работи  Grinning

За Виолета и нейния любовен живот ще кажа, че в случая никой не е виновен, но и всички са виновни. Имам предвид, че любовта е сложно нещо с много неочаквани обятия и понякога може да нараниш любим човек без да си възнамерявал. Виолета не е виновна, че Диего нахълта в живота й, но пък си изля чувствата пред Фран и момичето й каза "Да чувства, а не да мисли", демек грешния ход си е нейн.
Даже за клиповете ми (вече прикючих с Hoy Somos Mas) направих Виолета едно кученце със сърчица по него заради това че има проблеми в любовта ;д Въпреки че оригинално го кръстих на Лена.
За Анджи е права - иска най-доброто за нея, а не за себе си.

Явно Людми и Диего крият нещо  Thinking Но ето я моята версия: Диего е започнал да реве и Людмила му е казала да се стяга, че иначе няма до го включи в следващия си план. После техните зли близнаци се появили отпред на сцената на първоначалните Людмила и Диего са се транспортирали в друго измерение като изпуснати химикалки в час  Grinning

И да не обиждате тенисистите тука, че с хилки бой най-яко се яде ;д (без лоши чувства). А и на тениса има един дето прилича на Диего, че и най-добрия в групата.

Леле, ако кажа на моята приятелка дайрекшънърка/онази Виолета хейтърка, че Хорхе и Руджеро са "Дайрета" ще запърха от радост  Joy

Епизода днес също беше супер! Хванах само 2рата половина понеже ме караха да излизам на слънце (най-омразната ми дейност) :/ Явно пак ще има бой между Ками и Бродуей, което ми допада понеже ми се пригледа ММА... Буквално ревах когато всички пяха на Анджи  Cry А пък Джейд не остави Херман на мира начиии. Много се смях на Петеко от предния епизод обаче  Joy Сега се чудя как да си кръстя моята касичка-костенурка и се спях на Cash, не че има токова в нея  Mr. Green Марти, май ще купуваме пушки и патрони с тебе за Ана  #2gunfire #2gunfire Поне в следващия епизод ще я разкрият, че ми писна от нея. Сигурно тя ще стане новата "приятелка" на Людмила  Rolling Eyes Обаче пък Людмила се променя край Феде, а той я отблъсква, но Людмила го започна заради онази лъжа, че искала да сваля Диего за да нарани Виолета  Rolling Eyes Пък и е готова да набие Нати като гледам  Rolling Eyes А Макси като заприказва на Людмила най ме изкефи онази физиономия която гласи "На ги разбирам тия момичета" (отново без лоши чувства, но понякога и аз не се разбирам ;д).

# 419
Стили, прекрасна е обработката ти.  Heart Eyes

"Когато бях на прослушване, имах дълга коса до кръста. Беше ми казано, че за да играя Виолета, трябва да се подстрижа. Косата ми беше най-ценното нещо, което съм имала, но аз си помислих: "Е, това е всичко." Когато се подстригах, трябва да призная, че аз страдах малко.»-« Simplemente Tini ».

Жалко за косата на Тини. Не знам защо не е можело Виолета да бъде с дълга коса.  newsm78 Но поне в първи сезон пак й беше дълга, докато сега е съвсем къса.  Rolling Eyes
Аз се чудя защо не я е пуснала пак

Общи условия

Активация на акаунт