Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 359
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Било е много интересно. Аз ще ходя да го гледам другата седмица, по точно в сряда. Simple Smile Малко ми е гадно, че е със субтитри, но ги чета бързо, така че няма голямо значение. Peace

# 526
И аз току що го гледах. Страхотен беше! Това с Леон мотористът и сърчицата на тортата мн ме изкефи  Grinning Това с пицата също беше готино  Mr. Green В залата на киното повечето момичета пяхме  Simple Smile Когато давагха Панчо една приятелка се подпря като че да вижда по-добре. Викаме й "Как само го зяпаш... Май намерихме любовницата на Панчо  Laughing" Сега не спираме да се майтапим с това  Joy Сдобих се "Няма да се откажа" и да кажа, че има много картинки на Бродуей и Ками, Леонета, Томаслета, на Лена и на Феде. Аз може да ги изрежа всичките накрая и да си направя един голям колаж  Simple Smile Heart Eyes

# 527
  • София
В киното бяхме 20 човека ;д Никой не пя ;д Обаче умряхме от кеф. Надявам се да го качат някъде, защото и в youtube няма от Милано, а само от Барселона, където Хорхе не участва, а в Милано и той участва и си е много по-различно и пълно (и Руджеро)  Peace

# 528
Някой знае ли колко е билета в кино Арена?

# 529
  • София
7 лв е навсякъде  Peace Само че ни искаха лични карти или някакъв друг документ за самоличност  Peace

# 530
Аз не съм си изкарала лична карта нищо че съм на 16,защото не съм българка и при мене това с документите само да не ми окаже проблем ;д ;д

# 531
  • София
Аз не съм си изкарала лична карта нищо че съм на 16,защото не съм българка и при мене това с документите само да не ми окаже проблем ;д ;д
Няма проблем, предполагам Simple Smile Тогава ще ти трябва бележник или ученическа карта  Peace

# 532
Марти Hug благодаря,успокои ме наистина Simple Smile Мислех си,че няма да ме допуснат ;д Ох как не ми се ходи  утре..мъка и то голяма,но пък скоро пак има ваканция покрай тези матури.Гледахте ли рекламата на Виолета за другата седмица?Това момиче наистина се е влюбила жестоко в Леон ;д Обожавам ги двамата Grinning

# 533
  • София
Няма защо, Ягодке  Hug Наистина си заслужава! После няма да имаш думи да се изразиш ;д И към тези, които са го гледали: Направи ли ви впечатление, че е забавено?  newsm78 На клипчета е по-забързано  Wink Най-ми харесаха Tienes el talento и Juntos somos mas  Peace

# 534
7 лв е навсякъде  Peace Само че ни искаха лични карти или някакъв друг документ за самоличност  Peace
на мен не ми искаха! Happy!

# 535
сори че питам но от къде си?

# 536
Нови снимки на Алба от предиии 20 часа
Hoy sesión de fotos para Violetta3. -  Днес фотосесия за Виолета 3.

# 537
Здравейте....Моята ръка е тази на която пише "Тини",а на най-добрата ми приятелка е другата на която пише "Мечи"

# 538
За филма, аз съм на 13, почти на 14, Laughing и нямам лична карта, но добре че става с лична карта от училище или друг такъв документ, защото иначе щеше да стане лошо. (за тези в киното) Laughing #2gunfire
Алба и Факу са много хубави. Heart Eyes
Много са хубави надписите на теб и на приятелката ти Иви. Heart Eyes

# 539
TiniStoessel няма проблеми.Ами арменка съм ;д

Общи условия

Активация на акаунт