Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 355
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте.  Hug

Днес епизода беше хубав. Не разбирам защо не пускат Виолета да замине. Аз лично бих веднага я изпъдила да си тръгне.  Laughing Въобще не искам да ми се мярка пред очите. Днес си представих ако Диего и Леон бяха двойка..Сладури.  Laughing Толкова ми е мъчно, когато гледам Фран и Марко. Искам отново да са заедно. Те бяха любимата ми двойка след Людмила и Федерико.  Heart Eyes Изпълнението на "Habla Si Puedes" от Фран беше много красиво. Разчуства ме.  Cry Нати и Макси отново са заедно. Много се радвам за тях, най-сетне се взеха.  Heart Eyes

# 541
Епизодът вчера беше интересен. И аз не го разбирам Херман, даже ме подразни много, когато не й даваше да отиде в Испания. Този човек нещо е вманиачен да опази дъщеря си, но хубаво му каза Виолета: "А кой ще ме предпази от теб!?". Много ме подразни. #Cussing out Ама и Виолета си е виновна.
Нямам търпение за днескашния епизод, защото ще ги дават в Мадрид (а може и да ги дават в епизода в сряда, не знам, но ми е много интересно). Тази седмица е и, където Виолета разбира за плановете на Диего и Людмила. А другата седмица сериалът свършва, много ми е гадно, не знам как ще издържа да чакам да свърши снимането на 3 сезон в Аржентина, а и да го пуснат в България. Cry

Мечи Heart Eyes

# 542
Вчерашния епизод беше доста интересен.  Heart Eyes
И определено този път бях на страната на Виолета. Дори щях да се разплача на сцената с нея и баща й. Sad Каза му много правилни неща. Много е тъжно, че тя от съвсем малка е загубила майка си, а сега е на път и да загуби баща си. Не разбирам как може той да се държи толкова студено с нея. Не е направила нищо в случая. Той е виновния! И вместо да се опита да си подобри отношенията с нея, да я пусне да замине, за да се разнообрази малко- той й забранява.  ooooh! И само как й вдига скандали пред цялото Студио..  Rolling Eyes Радвам се, че поне накрая се осъзна и я пусна да замине. ^^
Любимата ми сцена беше, когато Виолета и Диего се държаха за ръце, Людмила си говореше нейните неща, а те й удариха пълен игнор.  Joy И после Людми как избута Диего и тръгна да бие Виолета.. малее, добре, че той я спря.  Laughing И сега ми стана ясно защо Диего е спомогнал за провалянето на Людмила в конкурса. Нали Феде даде на Нати кристална звезда, за да я даде на Людмила. Диего я е счупил и я е сложил в чантата й. И така като Людмила я извади, Феде я видя и си помисли, че тя я е счупила и й наговори разни гадни неща.  Rolling Eyes Тази постъпка на Диего никак не ми хареса. Разбирам, че иска да си върне на Людмила, но нека не е по този начин. Не е нужно да започва да се държи като нея. Сега Людмила му е ядосана още повече, а пък и щом му каза, че го ненавижда от цялата си душа.. нещата не вървят на добре.

Мъри, и на мен ми е мъчно като гледам Фран и Марко. Толкова са сладки заедно.  Heart Eyes А това, че Марко ще я чака, въпреки това, което тя му каза, беше много сладко. Да се събират по-скоро.

Или, и аз нямам търпение за днешния епизод, както и за останалите.  Heart Eyes Жалко, че другата седмица сериалът свършва.  Sad
Мечи е много сладка на снимката. Heart Eyes

Тини и Питър на сватба на техен приятел.

Тя е много сладка Heart Eyes, но не мога да кажа същото за него. Mr. Green

# 543
Рая Hug Абсолютно съм съгласна с всичко,което си изписала. А тоя Питър ми се иде просто да го застрелям.Хич не ми допадат като двойка.Тини каквато е сладурана,Питър й погрознява снимките доста.Ох хайде да обираме тая банка най-сетне,едвам издържам.Сега си имаме доста добричък тур-агент ;д Тъкмо ще свършиме доста полезна работа-разкарваме косматкото,Тини да е свободна,пък и може лепката да разкараме та с Леон да се вземат ;д

# 544
Здравейте!Гледах повторението на епизода и Херман също ме подразни и аз тук бях много съгласна с Виолета за тези неща,които му каза и добре,че му ги рекна,защото нямаше да се усети колко тъпо се държи.Направо като го гледах баща и ми идеше да вляза в телевизора и да го набия все едни и същи неща повтаря искал да я предпази и дрънканици той друго май не знае да каже и ми направи едно впечатление всички бяха толкова заети с заминаването на Вили ,че не разбраха,че Мати и Джейд са в къщата  Joy добре,че чак накрая Рамашо ги хвана съвсем случайно hahaha ooooh!
Олга как заплаши Ингрид ОПАСНА Е  Joy
Марко и Фран много ми стана мъчно за тях той колко пъти и се моли за прошка,но така и не разбрах защо Фран се отказа да бъде с него.
Людмила веднага се нареди на мястото на Виолета,но ми стана гадно за нея,защото се беше настроила да заминава и хоп Виолета се появи,но Людми сама си го направи.
Много интересни епизоди се очертават нямам търпение и жалко,че финалът е другата седмица Cry

Мечи е много сладка на снимката,а Питър  Sick

# 545
Ягодке,  Hug ами айде де, аз съм готова за обира.  Laughing Само трябва да изчакаме тур-агента ни да се появи и да задейства цялата работа.  Mr. Green
Охх, опитвах се да възприема Тини и Питър като двойка, но безуспешно. Когато излизат техни снимки  от една част са сладки, но защото Мартина е на тях.  Laughing Иначе Питър..  Sick

Миши, Фран каза, че ако с Марко наистина са се обичали и са държали един на друг, Ана нямаше да ги раздели. Тук в случая става малко като в триъгълника на Виолета, Диего и Леон.  Laughing Но не е точно така. Тук не мисля, че Марко и Фран имат някаква вина. Те бяха подведени от Ана. Няма как да подозират, че тя може да ги лъже. Особено Марко, който я познава в съвсем различна светлина и не е очаквал това от нея.
Фран ми е много сладка и попринцип повечето от действията й са правилни, но в случая не е права. Марко колко пъти й се извини, каза й, че иска да бъде с нея, а тя все му отказва. Голям е инат и тя.  Laughing
Людмила както винаги беше готова с удоволствие да заеме мястото на Виолета. Хареса ми това, което й каза Феде. Изобщо не е хубаво да се радва на чуждото нещастие.

Мартина и баща й са имали интервю с Радио Америка и ето какво е казал той:
"Мартина, както Мариана и аз, получава ужасна атака в социалната мрежа. Социалната мрежа е място, чрез което много хора изразяват своето недоволство, какво харесват и много повече. Срещу Мартина има много агресия, много. Създадоха лъжа, без да знаят нищо, като например болестта, от която дъщеря ми не е болна, направиха прилив от обиди като "болезнено слаба" до "тъпа анорексичка" и още много други, това е подигравка. Толкова много агресия към един човек, която пораждат и медиите, за мен те извършват тормоз. Жена ми дори получава смъртни заплахи."
Толкова тъжно ми стана като прочетох това. Изобщо не е честно хейтърите да се държат по този начин с едно 17 годишно момиче, което не им е направило абсолютно нищо. Хубаво, нека не я харесват, но да я обиждат по такъв начин и да изкарват, че едва ли не е болна от анорексия е жестоко. А за медиите да не говорим.  ooooh! Те само търсят начин да си вземат парите и изобщо не се замислят, че могат да наранят някого с техните писаници. А смъртните заплахи към майката на Тини вече са върхът. Нямам думи.  Sad ooooh!

В интервю за "Радио Америка", на въпроса какво ще прави Мартина на 20 години, Алехандро отговори, че първо Тини ще приключи с "Виолета", след което ще има турне. След това е казал, че вече има оферти от Холивуд за главна роля във филм на английски език. Но докато Мартина има договор с Дисни тя трябва да обсъжда всичко с тях. И така тя има възможност да се превърне в най-голямата актриса в света.

Стискам палци на Тини да успее и в Америка, защото го заслужава.  Heart Eyes

# 546
Рая,мерси за обяснението!!Ана може и да си тръгна,но провали нещата между Фран и Марко жалко! Cry
Направо се чудя какви откачалки има,как може да кажат,че Тини е анорексичка само болен мозък може да измисли такова нещо Rolling Eyes и това с майка и,какво им е направила,че да я заплашват по такъв начин?? Тини има хубаво тяло като на модел само завистници може да го напишат това понеже се чудят,как да се заядат и  на хубавото нещо все се намира някой да търси и да рови глупости   #Cussing out Пожелавам и на Тини големи успехи,а и аз вярвам,че ще има такива!Надявам се по-нататък да я гледам в нова роля,а може би и говореща английски това ще бъде супер Peace

# 547
Днескашният епизод ми беше много смешен и интересен! Peace Направих едно сравнение как влизат Виолета и Фран в хотелската стаята и как влизат Диего и Леон ПЪЛНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ много се смях особено,когато Диего пусна Yo soy asi и Антонио влиза и вика ЯВНО КУПОНЪТ Е ЗАПОЧНАЛ Joy да ама не hahaha Стана ми смешно и как въртяха картата Фран и Виолета направо и прилоша горката карта така и не успяха да се ориентират. Диего много хитро направи като скочи и извика на Вилю първи не ми харесва като прави така,а всъщност Леон я откри.
Като си правиха снимки Диего почти не остави Вилю да си направи снимка без него като си е у дома сигурно баща и ще се държи така,а сега и Диего не знам какво му стана,но трябва да е себе си,а не да се състезава с Леон поне така мисля.
Херман като чу,че Виолета се е загубила и скочи,а Джейд как се самопокани да остане в къщата Joy
Много интересно беше!!!
Не ми хареса версията на песента на Ser Mejor приличаше ми на някой поп фолк или чалга песен,а Вилю така се кълчеше,че наистина на това ми заприлича.Гласът на Диего също не звуча добре Naughty
Скрит текст:

Изгубените

# 548
Здравейте.  Hug

Днес епизода ми хареса. Заминаването им  в Мадрид беше нещо разнообразно и интересно. Омръзнало ми беше да ги гледам само в Студиото. По този начин те малко или много разнообразиха сериала. Диего и Леон не се спряха да се карат, като някакви бабки в турски сериал са. Всякаш се карат на кой компота е по-хубав.  Laughing Мартина и Фран добре се изгубиха, но Фран да я беше оставила някъде тази дрисла Виолета и никой да не я намери.  Laughing Обаче в последните няколко епизода Леон и Виолета някак повече ми харесват, отколкото преди. Да се събират и те, тъкмо да спрат караниците между Леон и Диего, и Диего да дойде при нас.  Laughing Heart Eyes Фран наистина постъпва несправедливо с Марко. Той не заслужава това отношение.  Naughty Той буквално го играе като принца на белия кон. А аз ще яхна този кон, ако тя не го направи в скоро време.  Joy Феде и Людмила ми омръзна да ги гледам скарани, разделени или нещо от този сорт. Искам вече да се гушкат и да са си заедно.  Heart Eyes Една от репликите на Людмила днес беше много вярна относно това, че Виолета винаги получава главната роля в концертите и т.н. Тоя тъпак Пабло много добре го знаеше, ама не се съгласи.  ooooh! Виолета винаги е печелила всякакви конкурси, пяла е соло, получавала е най-голям достъп до прожекторите. Разбирам, че е главна героиня, но все пак е много несправедливо.  Naughty

# 549
Канде има нов канал в youtube,където ще споделя клипчета,свързани с живота и.
https://www.youtube.com/user/candemolfeseoficial

# 550
Епизодът беше много интересен, направо уникален. Heart Eyes Heart Eyes Определено ми беше най-интересният досега. Heart Eyes Горката Людмила, толкова се радваше, че ще замине за Испания, а остана на сухо. Изпя си песента и каза на Бето:"Благодаря ти за мнението, знам, че съм уникална!", много ме кефи това момиче. Laughing Джейд беше много смешна като пристигна с куфарите при Херман, самопокани се и се нанесе, после вика:"Няма проблем, ще спя в голямата спалня.". Joy Всички много ми харесаха в Мадрид. Когато се снимаха Диего все се вреше между Лоен и Виолета, беше много смешно тогава. Laughing Докато се нанасяха Леон и Диего бяха много забавни. Диего си пусна музиката и изобщо не му пукаше. И после каза, че ще разведе Леон из града, а Леон само това чакаше. Joy Много ми е интересно дали Диего наистина ще изпълни това, което обещава на Людмила, или само така си приказва, нещо не ми харесаха тези моменти с него. Не вярвам да й причини това, нали я харесва много, но все пак всичко е възможно. Peace Добре, че беше Франческам, за да измъкне Виолета от неловката ситуация. А Диего после как гонеше Леон. Joy И най-накрая всички се изгубиха, определено беше много забавно. Laughing Франческа и Виолета минаха сто пъти по едно и също място, на всичкото отгоре си бяха забравили телефоните. Laughing Фран питаше Вили как така не знае телефоните на Леон и Диего, а тя самата не знаеше този на Марко. Joy И после за капак искаше да пият по нещо. Joy А Леон и Диего през това време се изпокараха. Joy Херман като се обади на Виолета и разбра, че е Леон ми беше любимият момент. Как се притесни човекът, щеше да получи инфаркт, а Олга вика:"Дай ми момиченцето ми. Вили, аз съм Олгита.". Joy И най-накрая Диего намери Виолета и всичко се оправи. Peace (Леле, това звучи като край на приказка) Laughing Съгласна със с Миши, ser mejor ми звучеше като някаква чалга или циганска песен, а и Виолета така се кълчеше, че..... Laughing
Снимките от епизода са много хубави.
За Тини и хейтърите, направо съм много учудена, не знаех, че тя има хейтъри. То какво да се очудвам като има всякакви тъпанари. Не мога да разбера какво им е направила та чак да заплашват нея и цялото й семейство, а майка й дори със смърт. Големи идиоти са тези. А и какво като е толкова слаба, това си е нейна работа, защо те се бъркат в живота й. Направо УЖАС!!! #Cussing out

# 551
Днешния епизод беше най-смешния до сега! Мен най-много ме изкефи когато Леон и Диего играеха на камък ножица или хартия! И също този разговор
Д:  Е щом Леон не иска да идва аз ще разведа момичетата
Л: Не и аз ще дойда за да не се притеснява Антонио!
Това ме уби!
Мартина и баща й са имали интервю с Радио Америка и ето какво е казал той:
"Мартина, както Мариана и аз, получава ужасна атака в социалната мрежа. Социалната мрежа е място, чрез което много хора изразяват своето недоволство, какво харесват и много повече. Срещу Мартина има много агресия, много. Създадоха лъжа, без да знаят нищо, като например болестта, от която дъщеря ми не е болна, направиха прилив от обиди като "болезнено слаба" до "тъпа анорексичка" и още много други, това е подигравка. Толкова много агресия към един човек, която пораждат и медиите, за мен те извършват тормоз. Жена ми дори получава смъртни заплахи."
Толкова тъжно ми стана като прочетох това. Изобщо не е честно хейтърите да се държат по този начин с едно 17 годишно момиче, което не им е направило абсолютно нищо. Хубаво, нека не я харесват, но да я обиждат по такъв начин и да изкарват, че едва ли не е болна от анорексия е жестоко. А за медиите да не говорим.  ooooh! Те само търсят начин да си вземат парите и изобщо не се замислят, че могат да наранят някого с техните писаници. А смъртните заплахи към майката на Тини вече са върхът. Нямам думи.  Sad ooooh!

В интервю за "Радио Америка", на въпроса какво ще прави Мартина на 20 години, Алехандро отговори, че първо Тини ще приключи с "Виолета", след което ще има турне. След това е казал, че вече има оферти от Холивуд за главна роля във филм на английски език. Но докато Мартина има договор с Дисни тя трябва да обсъжда всичко с тях. И така тя има възможност да се превърне в най-голямата актриса в света.

Стискам палци на Тини да успее и в Америка, защото го заслужава.  Heart Eyes
Сега е момента да не спираме да туитваме на Тини и да я подкрепяме! Неи знаем че тя не е болна и който е измислил това сигурно той е болен!

# 552
Много беше интересен и забавен днешния епизод.  Joy Наистина по този начин разнообразиха сериала и стана по-интересно.
От къде да започна.. те забавните моменти бяха много.  Joy Леон и Диего в една стая.. мина добре, можеше и по-лошо да е. Много ме изкефи Диего като си пусна песента и после като Антонио влезе и каза това за купона.  Joy Наистина настана голям купон, особено за Леон.  Mr. Green
Виолета и Франческа са толкова завеяни милите.  Joy Как само се изгубиха.  Laughing А пък Фран много го разбира този Мадрид бе.. толкова добре опътваше накъде да вървят. "Надясно, надясно, надясно".  Joy Че даже и картата на обратно държеше.  hahaha И телефонния номер знае на Марко.. браво Фран.  Mr. Green
Много ми беше смешно като си правиха снимки и Диего не остави Леон и Виолета да се снимат на спокойствие.  Joy
Според мен това, което Диего каза на Людмила не би го направил. Както видяхме и до сега, той все й казва, че ще си изпълни плана и ще накара Виолета да страда, но това така и така не става. Не ми харесва, когато не е себе си и се държи така, както и когато се конкурира с Леон. Ехх, значи, не спряха да се карат тези двамата.  Laughing
Много беше сладко като накрая Диего и Виолета се намериха и се прегърнаха.  Heart Eyes Но от друга страна ми стана гадно за Леон.  Sad Поне Виолета осъзна едно- когато е единия, кара другия да страда и обратното. 
Тъжно ми е за Марко.  Sad Не заслужава подобно отношение от Фран.
И на мен ми омръзна Федерико и Людмила да се карат. Жалко, че тя не можа да му каже кой счупи звездата.  Rolling Eyes Както казах днес- тази постъпка на Диего никак не ми хареса.
Наистина Людмила бе права, че Виолета винаги е звездата на шоутата и всичко се върти около нея. Пабло постоянно говори, че няма двоен стандарт, но това не изглежда така.
Жалко, че и Нати не може да каже цялата истина на Макси и той не може да й се довери напълно. Но скоро и това ще стане, и двамата ще се съберат. Heart Eyes

# 553
Ser Mejor е по-скоро латино, отколкото чалга. Аз харесвам латино и до първата половина и Ser Mejor ми хареса, но после го изъртяха малко като чалга накрая.

# 554
Водят го Фламенко цялото

Общи условия

Активация на акаунт