Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 343
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Los 3 mosqueteros !! Jajaja

@StephieOficial: :O Te amo te amo te amo @JorgeBlancoG

# 556
  • София
Днешният епизод е бил много интересен, току що го изгледах.  Peace
Диего е пълен смешник. Много е досаден и антипатичен и това е.  bowuu Горкият Леон, наистина Виолета постъпва много гадно с него, ама то и се очаква. Спорът винаги се решава с камък-ножица-хартия.  Laughing Никога, ама никога не тръгвайте с Франческа на път, ще се изгубите веднага  Laughing А на Джейд горката какво ли ще и е като излиза с Карло  newsm78 Ходи и се на почивка и това е.  Grinning Стана ми гадно за Людмила. Тя също трябваше да отиде, винаги Виолета я унижава така  Sad Накси  Heart Eyes

# 557
Не знам как се води тази версия на Ser Mejor, но и на мен не ми хареса особено.  Rolling Eyes А на Виолетка много й се отдава танцуването.  Laughing

Тримата мускетари.  Joy Любимото ми трио. Heart Eyes
Хорхе и Стефи също са сладки. Откакто Мартина тръгна с Питър, Стефи започна да ми харесва.  Laughing

Още от интервюто за Радио Америка:
"Жените не знаят, че бащата страда, когато дъщерята си намери гадже. Но Питър е такъв човек, който се хареса и на мен, и на Мариана и Фран. Казах му, че той е най-хубавото нещо, което може да се случи на Тини. Питър е голям човек, имащ много ценности, които може да предаде на Тини. Ние сме щастливи, че той е с нас в този момент. В началото, голямата разлика в годините им ни притесни, но нашата разлика с жена ми е 11 години."- Алехандро

"Тормозът е агресия. Има го в училище, може да се случи сега зад ъгъла, те могат да бъдат навсякъде. Сега Интернетът е много важен. И хората в него нападат и лъжат. Те си съчиниха, че имам заболяване. Аз дори не мога да кажа нещо повече, защото не знам почти нищо за тази болест, но това, което знам е , че тя причинява смърт. Мисля, че тя е много сериозна. И от една статия разбрах, че съм имала психолог. И благодарение на нея, много хора ме нападнаха, а моето семейство получи смъртни заплахи. Не разбирам защо има толкова много злоба, не знам защо има толкова много лъжи. Приписват ми болест, която нямам и безпокоят толкова много хора и насърчават толкова много хора, които да ме обиждат... Имаше спорове между фендъми. Агресията е тормоз. Това е така."- Мартина

http://www.dailymotion.com/video/x1tt76f_tini-stoessel-rompe-el-silencio-habla-sobre-el-bullying_shortfilms
Очевидно Тини и семейството й са много наранени от станалото. Много ми е мъчно.  Sad Не мога да разбера как може да има такива хора.. Казват, че е има болест, която в някои случаи довежда дори до смърт.  ooooh! С такива сериозни неща шега не бива. А тези, които са я обиждали след като са прочели статията.. и това не мога да го разбера. По целия свят има хора, които са болни. Това не е нещо нечовешко. Защо трябва да обиждат? А смъртните заплахи са вече наистина прекалени. Занапред медиите ще пишат все повече лъжи за Мартина, хората ще я обиждат все повече, но някак си тя трябва да успее да се справи и да продължи напред. Това да си известен си има своите големи недостатъци за жалост.  Rolling Eyes

# 558
  • София
И не мен не ми хареса тази версия на Ser mejor. Също и не ми хареса Como quieres на Камила, по-добра си е версията на Вили.  Peace

# 559
На мен пък Como quieres ми хареса.

# 560
Съгласна със с Миши, ser mejor ми звучеше като някаква чалга или циганска песен, а и Виолета така се кълчеше, че..... Laughing

Хаха то Тини и на сцената така се кълчи.С една приятелка установихме,че ако Тини не се кълчи значи не е тя  Joy

# 561
На мен много ми хареса версията(аз обичам да се чекна като Вили..Леле явно 4 години в Турция на почивка са ми се отразили!!!) Аз вчера си я надух и тръгнах да се чекна като Вили! Тази версия е чудесна за чекнене в стил Бг циганин!

# 562
Здравейте Hug
Епизодът наистина беше много забавен, на мен ми беше най-интересният досега, може би, защото, както казахте, беше разнообразно и ново. Heart Eyes Вили се кълчеше доста. Иви, браво на вас с приятелката ти, вече ще знам, че ако Тини е на сцената и не се кълче, значи не е тя, а някой нейн двойник. Joy Joy
Много съм ядосана на тези, които говорят измислици за Тини. Не мисля, че това е справедливо. Видяха, че за 2-3 години постигна голям успех с ролята си на Виолета и с певческите си възможности, веднага й завидяха и започнаха с измислиците. Според мен това оплюване се прави от чиста завист. Как може да се шегуват с нещо такова!? И аз знам, че това заболяване води до смърт, тъй като, когато някой е болен от анорексия, той не иска да приема храна, защото иска да е слаб и да не напълнява, и с времето това се засилва и става все по-сериозно и така нататък..... Въпросът е, че с такива неща шега не бива. Могат ли да си представят какво й е на Тини, когато чете такива простотии, тя е едва на 17 и чете подобни неща за себе, нека те да се поставят на нейно място и да видим много ли ще са щастливи. За мен наглостта им е безкрайна. Важното е, че Тини знае, че има милион повече почитатели и хора, които й се възхищават и ще я подкрепят в този момент. Peace

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 17:48 от Iliqna_P

# 563
Епизодът днес пак беше много интересен. Heart Eyes В предишния епизод накрая ми стана мъчно за Леон, когато Диего отиде при Виолета пръв. Cry А сега в началото на новия ми беше много забавно как Фран се хвърли на Леон, все едно не го е виждала от 100 години. Joy Камила и Бродуей изобщо не ми харесват, като почнат с техните сцени ми идва да разбия телевизора. Омръзнаха ми вече, все едно и също. Crossing Arms Макси и Нати ми харесват. Heart Eyes Херман веднага реши, че ще замине за Испания, за да намери Виолета. А Олга се побърка. Joy После Херман пак полудя като разбра, че Диего е на телефона, а той предвидливо каза, че връзката се разпада. И Херман:"Рамашо-паспортът, Олга-куфарът. Заминавам за Испания." Joy Joy Фран и Леон много ми харесаха, когато бяха заедно. Фран бутна Леон от пейката и после без никаво притеснение си запя. Joy Хареса ми изпълнението на Людмила. Накрая много хубаво каза, че колкото и да я мразят, тя ще си остане Людмила. Много ми харесаха думите й. Heart Eyes Пак беше супер нова. Joy Момента с Феде много ми хареса, Федемила е много сладка двойка, искам по-бързо да се съберат. Heart Eyes Жалко, че Диего не намери нищо за баща си, но поне накрая ще разбере. Хареса ми момента с Марческа, много ми беше смешна Фран и после Марко как се зарадва като разбра, че цветята са й харесали. Laughing Heart Eyes Леон много добре изпълни Podemos, песента ми е една от любимите, защото ми напомня за 1 сезон и Леонета, а аз много харесвам тази двойка. Фран и Диего и Вили и Леон танцуваха много добре. Heart Eyes

# 564
Ехх тези Бродуей и Ками цял епизод играха,че не се познаваха и накрая все някой гафеше.Супер много се смях като и предложи Бродуей "да отидем да хапнем фешоада",а може би и мусака  Joy ,а с тази негова капоера направо прекали hahaha Херман много ме подразни днес постоянно отивам в Мадрид отивам в Мадрид остави момичето най-накрая малко на спокойствие #Cussing out,а Джейд само чака да я заведат на почивка,но в Париж Joy горката вместо да отида да си почине,трябва да търси адвокат,а тя не знае как да го намери  Joy
Много ми бяха сладки Виолета и Диего като бяха пред театъра мисля,че точно на тази сцена Диего беше много истински,а не са преструваше както когато Леон беше там  Peace ,но и за него ми стана гадно изпълнението на Podemos много ме разчувства Praynig

Фран се държа много гадно като вдигна на Марко.Той какво ли не се чуди да направи и цветя и изпраща,а тя все по-гадни и ставали,кога залъгва???
Думите на Феде към Людмила бяха много силни мисля,че тя се замисли над това,което той и каза,защото и даде много добър съвет и най-накрая се намери някой да и отвори очите и да и каже истината. Peace
Интересно ми е дали Нати ще каже на Макси за плана на Людмила и на нея и е трудно от една страна обича Макси,но от друга,колкото и Людмила да се държи лошо с нея тя не иска да я нарани като я издаде наистина трябва да направи труден избор Tired

# 565
Здравейте.  Hug

Аз самата също съм хейтър на Мартина, но това което правят едтези хейтъри е жалко и детинско. Според мен дори е прекалено. Може да не я харесвам, но все пак не съм чак толкова глупава, че да правя подобно нещо. А и не ми се занимава.  Laughing

Епизода днес не беше нищо особено. Фран и Леон са много сладки, дори и само като приятели.  Heart Eyes Леон все повече ми влиза в очите, но те нали ще се събират за това гледат да го изкарат добричък в последните епизоди, а Диего да е нещастника сега.  Laughing Федерико толкова аплодираше Людмила, направо се изкефих като циганче на баничка.  Laughing Толкова й пляскаше, беше много мило.  Heart Eyes А думите които й каза бяха много верни. Дори да ми е любим герой Людмила, не разбирам защо толкова се занимава с това да проваля чуждите животи, вместо направо да се яхва на Федерико.  Laughing Да се надяваме, че в трети сезон ще обърне повече внимание на своя живот, отколкото на другите.  Peace Камила и Бродуей. Пак питам: На къде по-тъпи може да са?  ooooh! Всеки път щом дадат техен момент направо се отчайвам. Не мога да ги гледам вече отвсякъде.  ooooh! Фран въпреки, че е един от най-милите герои в сериала, постъпва много гадно с Марко. Той от своя страна обаче все още я чака  и ще си я получи накрая.  Heart Eyes Тя трябва вече да се вразуми и да го яхва и него.  Laughing Херман много ме изкефи една от репликите  му "Рамашо - паспорт! Олга - куфар! Заминавам за Испания!"  Joy Особено това как го каза ме накара да се попикая от смях. Страшен актьор е и той обаче.  Laughing Олга и тя също. Такъв образ е и тя. Като почна да реве, да се съдира да реве, аз се съдрах да се смея.  Laughing И Джейд обаче от своя страна вижда само положителното в нещата. Ще минат и през Париж те. Да минат през България, по-добре.  Laughing

# 566
Епизодът беше интересен.  Heart Eyes
Фран и Леон ми бяха толкова сладки. Имат много силно приятелство помежду си и това си пролича.  Peace Много ми беше смешно като тя му се хвърли и го прегърна.  Joy После пък и от пейката го бутна.  Joy Много хубаво изпя "Nel mio mondo" и заслужено й предложиха да пее на представянето.  Heart Eyes Само че не ми хареса студеното й отношение към Марко. Не мога да разбера защо се държи по такъв начин с него?!  ooooh! Какво е направил? Абсолютно нищо. А той постоянно се опитва да я спечели. Много беше мило, че й изпрати цветя.  Heart Eyes И как се зарадва накрая.  Laughing
Много ми бяха сладки Виолета и Диего. Heart Eyes Въпреки че понякога не ми допадат нейните действия, в случаи като този си проличава, че тя не мисли само за себе си, а мисли за хората, които обича и се опитва да им помогне. Само колко бе загрижена за това Диего да открие баща си. Как ли не се опита да го убеди. И ми стана мъчно като той й каза, че винаги е попадал на затворени врати и нищо не се е получавало. А още по-гадно ми стана, когато тя му каза, че вече няма е да се чувства самотен, защото тя ще е до него. Нещо, което само след дни ще се промени изцяло.  Sad
Людмила и Федерико са толкова сладки.  Heart Eyes И аз искам вече да се събират. Той й каза толкова смислени неща. Личи си, че го е грижа за нея.  Peace Определено трябва да спре да мисли за нещата, които няма, да спре да наранява хората и да започне да живее своя живот, да мисли за себе си и хората, които обича и са до нея. За какво й е да нарани Виолета? Нима това ще я направи по-щастлива? Помислих си, че се вслуша в думите на Феде, но ето, че малко след това веднага се обади на Диего. Явно наистина съсипването на Виолета е най-важната й цел.  Rolling Eyes
Хм, и на мен ми е интересно дали Нати ще успее да каже истината на Макси.  newsm78 Милата, и тя също не е в никак приятна ситуация. Както каза Миши- обича Макси и иска да бъде честна с него, но от друга страна не иска да предаде Людмила.
Виолета и Леон с всеки епизод започват да ми стават все по-сладки, което е хубаво- трябва да се настроя за събирането им. ;д Много хубаво танцуваха, както и Фран и Диего. Heart Eyes
Камила и Бродуей мен не ме дразнят, дори са ми сладки. Но определено не ми допадат постоянните им караници.  Laughing
Херман от една страна ми е забавен, но от друга- не. Пак не оставя дъщеря си на мира и не я оставя да диша.  ooooh! Добре, че е Рамашо.  Laughing
Олга милата голямо реване му удари.  Mr. Green А пък Джейд само за пътувания и круизи мисли. Joy
Забравих и още един Федемила момент- след като Людми изпя Te Creo, той как започна да й пляска.  Laughing Беше много сладко. Heart Eyes А изпълнението й на песента ми напомни за първото им шоу с манекените:

Това е един от най-любимите ми и вълнуващи моменти.  Heart Eyes Виолета беше прекрасна тук. И това беше една голяма крачка към израстването й.

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 19:42 от littlexsecrets

# 567
  • София
Епизода наистина беше много интересен.  Peace
Олга наистина е много забавен персонаж.  Laughing А Джейд... горката, много е тъпа.  Ще ходят в Париж, ще вземат Виолета, ще  обикалят. Абе пътешества и се, няма лошо.  Laughing Цял епизод само за Камила и Бродуей. Не мога да им разбера отношенията.. Просто да се взимат и това е.  #Crazy Нати и Макси са много яки заедно, но Макси се държи студено с Нати. Тя не е длъжна да му клюкари действията и плановете на Людмила. Да, може да и попречи, но ако го направи Людмила ще я направи на нищо.  Naughty Франческа е толкова ....  Heart Eyes Много ми допадат като двойка с Леон.  Peace Добре прави като се опита да му отнеме вниманието в Виолета.  Simple Smile А Виолета и Диего ще се изядат. Изобщо не ми харесват като двойка. Виолетка постъпва много гадно с Леон, целува Диего пред него. Ужас!  А после като клюкарка да разбере какво се е случило. Това момиче не е добре  Naughty Laughing Херман с неговите паспорти, куфари и тн ще ни убие  Joy Много гадно се получава като зарязват Леон. Смисъл и четиримата трябва да са заедно, а не да го игнорират  Naughty Радвам се, че Франческа научи за плана на Диего и Людмила. Ред е на Леон да ги заснеме, а Виолетка да научи и да страда мнооого  yes Диего още повечееее  yes Очаквам с нетърпение следващите епизоди.  Peace

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 21:26 от мк9

# 568
Хораа, Лодо ще прави световно турне (през 2015) и в сайта й има запитване къде искаме да дойде. Разбира се не очаквах нашата страна да я има, но познайте какво.. НАЙ-НАКРАЯ НИ ИМА НЯКЪДЕ!
http://www.lodovicaworldtour.com/
Гласувайте за Sofia (BULGARIA). В момента сме много назад, но ако се организираме и гласуват повече хора има голям шанс Лодо да дойде в България.  newsm68 Дано станее.  Heart Eyes Praynig

# 569
Хораа, Лодо ще прави световно турне (през 2015) и в сайта й има запитване къде искаме да дойде. Разбира се не очаквах нашата страна да я има, но познайте какво.. НАЙ-НАКРАЯ НИ ИМА НЯКЪДЕ!
http://www.lodovicaworldtour.com/
Гласувайте за Sofia (BULGARIA). В момента сме много назад, но ако се организираме и гласуват повече хора има голям шанс Лодо да дойде в България.  newsm68 Дано станее.  Heart Eyes Praynig

е да бе! Защо София????? Има и други градове които трябва да се посетят

Общи условия

Активация на акаунт