Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Хораа, Лодо ще прави световно турне (през 2015) и в сайта й има запитване къде искаме да дойде. Разбира се не очаквах нашата страна да я има, но познайте какво.. НАЙ-НАКРАЯ НИ ИМА НЯКЪДЕ!
http://www.lodovicaworldtour.com/
Гласувайте за Sofia (BULGARIA). В момента сме много назад, но ако се организираме и гласуват повече хора има голям шанс Лодо да дойде в България.  newsm68 Дано станее.  Heart Eyes Praynig
е да бе! Защо София????? Има и други градове
Защото София е столицата, а и тук живеят най-много хора. Повечето концерти се правят в столиците.

# 571
  • София
Защото София е столица на България и тук има подходящи условия да се проведе концерт.  Peace Хораа, разпространявайте. Вече има над 20 гласа  newsm44 newsm44 newsm17 В туитър също: #LodoLive2015   jumpuu Хора, на път сме да осъществим концерта!!!  Simple Smile

# 572
Марти, така е. Тук има подходящи условия за провеждане на концерт.  Peace
Охх, много съм развълнувана.  Heart Eyes Дано да успеем! Като имате информационни се опитайте да гласувате от всички компютри там. Така ще си спечелим доста гласове.  Laughing Гласувайте и от телефоните си. Вярвам, че ще успеем. Само трябва да се помъчим.

# 573
Хораа, Лодо ще прави световно турне (през 2015) и в сайта й има запитване къде искаме да дойде. Разбира се не очаквах нашата страна да я има, но познайте какво.. НАЙ-НАКРАЯ НИ ИМА НЯКЪДЕ!
http://www.lodovicaworldtour.com/
Гласувайте за Sofia (BULGARIA). В момента сме много назад, но ако се организираме и гласуват повече хора има голям шанс Лодо да дойде в България.  newsm68 Дано станее.  Heart Eyes Praynig
е да бе! Защо София????? Има и други градове
Защото София е столицата, а и тук живеят най-много хора. Повечето концерти се правят в столиците.
Да именно и това много ме дразни! Ако не живееш в София не можеш да се забавляваш!(е можеш ама ако пътуваш) В другите страни поне ще прави концерти в повече от 1 град! Извода е че  може би никога няма да видим идолите си ако не живеем в София!(Някой ще кажат че ще идат ама половината от нас са на 13-14 години и съм 90% сигурна че никой няма да го пуснат до София на концерт Wink )
А и да знаете билетите за концерта ще са 30 евро което е около 60 лв!

# 574
Мен сега ме е яд че гласувах за София! Заслужава си например да се гласува за Варшава или Милано но най-много ми се иска за бях гласувала за Рим Sad

# 575
  • София
Билета не ме интересува, и 100 лв да е, ще ги дам!  Peace Кати, в София живеяят 1 300 000 д. докато в другите градове - 200 000 д. Съгласи се, че само 100 от тях я харесват. Струва ли си да прави концерт пред 100 д, срещу 100 000 д, ако се съберат всички почитатели с София?  Peace
Аз и във фейсбук пращам, и от телефони гласувам ;д и от другия лап топ ще гласувам.  Joy Рая, умно е това за ИТ- то ;д Гласувайте хораа!! Изпреварваме Аржентина и Италия  Peace

# 576
Е поне Лодо ще иде в Москва

# 577
  • София
Хора изоставаме  Sad Важното е обаче, че имаме шанс! Simple Smile Трябва да разпространяваме, да гласуваме.  Peace До тези, които няма да гласуват за София ще кажа: приятно пътуване до Полша или пък Италия  Laughing

# 578
Кати, как очакваш да направи концерт и в другите градове в България, като дори не се знае дали изобщо ще се съберат достатъчно гласове за София?! Логично е ако ще идва, да дойде в града с най-много жители, защото тук биха се събрали най-много хора. А за билетите- 60 лв. не са много, аз с удоволствие бих дала и повече за нея. Все пак да видиш идола си не ти се случва всеки ден и парите си заслужават. А и също така е по-добре София, все пак ще дойде в нашата страна. И си мисля, че София ще ти е по-близо отколкото който и да е било град в друга държава. Laughing Вече имаме почти 80 гласа. ^^

# 579
Много се радвам, че най-накрая ни има някъде. Peace Аз ще гласувам постоянно, откъдето мога: от Информационната зала, от лаптопа, от телефона, даже ще искам телефоните на съучениците си и ще гласуват и от тях. (последното звучи малко смешно, но все пак ще направим всичко възможно)
На мен също ми е малко гадно, че ще отиде само в София, но поне се радвам, че този път фигурираме някъде. А и както каза Марти, няма да изнася концерт пре 100 или 200 души, няма смисъл, по-добре да е в София. А така след години може пак да реши да дойде в България и да посети и други градове, ако феновете в другите градове се увеличат. (така смятам аз) Peace
Междудругото вече имаме 100 гласа и сме надмили градове в Аржентина, Бразилия и други страни от Южна Америка, което е хубаво. Аз мислих, че там ще са най-много. Laughing

# 580
  • София
Напредваме бързо  Laughing Имаме над 100 гласа (10 са от мен ;д )  Joy Днес ще накарам и други хора да се присъединят в гласуването. Simple Smile Относно, защо в другите градове не - България е прекалено малка държава, а населението (освен София) е крайно недостатъчно за провеждане на концерт.  Peace 100 % съм сигурен, че сте идвали в София поне на разходка, нищо няма да ви коства и за някой концерт да отскочите до тук  Peace
Аржентинците са изключително нагли и егоистични хора.  Close Колко концерта Виолета имаше там? (над 50). Видяли са Лодовика поне 2 пъти. Сега пак гласуват. Да я оставят на други страни, където не е била - Полша, Русия, Румъния, България, Израел.  Peace

# 581
ХОРА 116 гласа казах на всички да гласуват ! Вече не сме на последно място ! Давайте  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace newsm17 newsm17 smile3501

# 582
Здравейте,аз съм нова тук обожавам Виолета и много се радвам,че мога да споделям с други хора какво мисля за серияла Виолета! И сега аз гласувах Лодо да дойде в София да знаете. Simple Smile

# 583
Здравейте,аз съм нова тук обожавам Виолета и много се радвам,че мога да споделям с други хора какво мисля за серияла Виолета! И сега аз гласувах Лодо да дойде в София да знаете. Simple Smile
Здравей, добре дошла в темата! Hug Аз съм Илияна. А ти как се казваш?

Напредваме бързо  Laughing Имаме над 100 гласа (10 са от мен ;д )  Joy Днес ще накарам и други хора да се присъединят в гласуването. Simple Smile Относно, защо в другите градове не - България е прекалено малка държава, а населението (освен София) е крайно недостатъчно за провеждане на концерт.  Peace 100 % съм сигурен, че сте идвали в София поне на разходка, нищо няма да ви коства и за някой концерт да отскочите до тук  Peace
Аржентинците са изключително нагли и егоистични хора.  Close Колко концерта Виолета имаше там? (над 50). Видяли са Лодовика поне 2 пъти. Сега пак гласуват. Да я оставят на други страни, където не е била - Полша, Русия, Румъния, България, Израел.  Peace
Хехе, Марти, прав си, да я оставят да посети и другите държави. Laughing

ХОРА 116 гласа казах на всички да гласуват ! Вече не сме на последно място ! Давайте  Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace newsm17 newsm17 smile3501
И аз съм разпространила навсякъде, на всички, които познавам, съм казала. Laughing

# 584
Мечи Heart Eyes

Диего при заснемането на 2 сезон на Виолета

Федемила при заснемането на 3 сезон Heart Eyes (може някой да е качвал тази снимка, но не си спомням много добре и затова съм я качила и аз)

И вижте на кой оприличават Тини и Мечи

Общи условия

Активация на акаунт