Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Иви,това с яйцето се е получило много добре! Страхотна идея! Peace

Мерси :3 Вия боядисахте ли ги вече?

Много добре се е получило яйцето ти Иви. И ние днес ги боядисахме. Simple Smile

# 121
Иви, яйцето ти е супер.  Peace И ние ги боядисвахме днес. ;д

Миши, Или,  newsm10
Наистина се очертава доста интересен сезон. Peace
И аз не знам как Людмила ще изтърпи Виолета.. а и на двете явно ще им се наложи да живеят заедно. Наистина не мога да си го представя.. В първи и втори сезон толкова се мразеха, а сега изведнъж ще станат приятелки.. и дори сестри. :д
Защо ли ми се струва, че в един момент Людмила ще вземе да избухне и ще стане страшно?!  Laughing Да, хората се променят, но чак пък толкова.. Хм, не знам. Можем само да гадаем какво ни очаква. :д
Охх, вече нямам никакво търпение. Наистина, добре, че е Тини да ни подскаже малко.  Heart Eyes Дано да не я набият сега за казаното.  Praynig Joy

Момент от първи сезон. Heart Eyes

# 122
Рая, и аз съм съгласна с теб Simple Smile

Какво мислите за мен, на кого ви приличам от Виолета? (може да не ви приличам на никого, но....)

# 123
Мартина във втори сезон Heart Eyes

С майка й

Леон Laughing Laughing

# 124
Страхотно е, че филмът ще излезе по-скоро, вече се чудех как ще издържа до 13 юни. Simple Smile Тъкмо ще отида с приятелки, защото се бяхме разбрали май да отидем на кино. (както и да е) Не знаех, че в Пловдив има блузи и неща на Виолетта, задължително ще разгледам. Laughing Laughing Добре, че е Тини, да разберем някой неща от 3 сезон, мисля, че вече ще я набият, доста неща издаде. Joy Joy Ще е вълнуващо Виолетта и Людмила да станат приятелки, а по думите на Мартина дори и сестри (аз също тълкувам казаното от Тини като Рая). Очертава се много интересен сезон. Само не знам как Людмила ще изтърпи Виолетта да е първа и така нататък, но може би нали са 2 студиа и двете ще са в различните. Peace Ще е много интересно, нямам търпение.

Аз Людмила я  виждам добра само с Феде. Това може да обяснява как с Виолета могат да са приятелки. Така поне мисля аз.

# 125
Иви, яйцето ти е супер.  Peace И ние ги боядисвахме днес. ;д

Миши, Или,  newsm10
Наистина се очертава доста интересен сезон. Peace
И аз не знам как Людмила ще изтърпи Виолета.. а и на двете явно ще им се наложи да живеят заедно. Наистина не мога да си го представя.. В първи и втори сезон толкова се мразеха, а сега изведнъж ще станат приятелки.. и дори сестри. :д
Защо ли ми се струва, че в един момент Людмила ще вземе да избухне и ще стане страшно?!  Laughing Да, хората се променят, но чак пък толкова.. Хм, не знам. Можем само да гадаем какво ни очаква. :д
Охх, вече нямам никакво търпение. Наистина, добре, че е Тини да ни подскаже малко.  Heart Eyes Дано да не я набият сега за казаното.  Praynig Joy
Явно 3-ти сезон ще е пълен с изненади,а и не само Людмила,а може би доста герои ще са променени.Това със сестрите ми изглежда интересно,но и сложничко Вилю и Людмила под един покрив това въобще не съм си го представяла,но ако Феде продължи да живее в къщата поне ще има кой да успокоява завистта и яростта и към Виолета Peace Много изненади надявам се Тини да не е пострадала заради това,което ни издаде,но и са си прави ако ни кажат всичко няма да ни е интересно,а сега имаме да разсъждаваме върху много нови персонажи и техните промени. Peace

# 126

Какво мислите за мен, на кого ви приличам от Виолета? (може да не ви приличам на никого, но....)

Или,аз мисля,че косата ти много прилича на тази на Канде  Peace

# 127

Или,аз мисля,че косата ти много прилича на тази на Канде  Peace

Аз попринцип съм с права коса, но тогава бях на плитки. Laughing Но иначе и аз се оприличих малко на Канде.

# 128
Съвсем случайно се натъкнах на тази песен за първи път я чувам и не е толкова лоша  Peace
http://vbox7.com/play:011530a789

# 129
Съвсем случайно се натъкнах на тази песен за първи път я чувам и не е толкова лоша  Peace

Песента е суперр!! Малко ми е странно, че Вилю и Людми ще станат приятелки или дори сестри!! Но ще се радвам ако стане така!!  Grinning Grinning

# 130
Христос Воскресе! Hug

# 131
Или, и аз мисля, че косата ти доста прилича на тази на Канде. Много си сладка.  Hug

Явно 3-ти сезон ще е пълен с изненади,а и не само Людмила,а може би доста герои ще са променени.Това със сестрите ми изглежда интересно,но и сложничко Вилю и Людмила под един покрив това въобще не съм си го представяла,но ако Феде продължи да живее в къщата поне ще има кой да успокоява завистта и яростта и към Виолета Peace Много изненади надявам се Тини да не е пострадала заради това,което ни издаде,но и са си прави ако ни кажат всичко няма да ни е интересно,а сега имаме да разсъждаваме върху много нови персонажи и техните промени. Peace
О да, и явно третия сезон ще бъде сезонът на промените и изненадите. ;д Людмила и Диего стават добри, а може би някои от добрите ще станат лоши.  newsm78 Нали имаше информация, че ще се изпокарат.. Е, явно предстоят доста интересни неща, които сценаристите са ни приготвили.
Надявам се Феде и Людми да са заедно през целия сезон.  Heart Eyes Толкова са сладки заедно и ще е много гадно ако се разделят.

Съвсем случайно се натъкнах на тази песен за първи път я чувам и не е толкова лоша  Peace
Ето коя е тази песен. Виолета я пя с Рок Бонс. Peace Много е хубава. Heart Eyes

Воистина Воскресе!  Hug

Честит Великден на всички!

# 132
Христос Воскресе и от мен!  Hug  easter

# 133
Воистина Воскресе!

# 134
Воистина Воскресе!
Воистина Воскресе и от мен!!

Рая,мерси за песента сега вече като я чух се сетих,че Вилю я пя с Рок Бонс!Всички песни са страхотни нямам търпение за новите!!!! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт