Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 338
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,аз съм нова тук обожавам Виолета и много се радвам,че мога да споделям с други хора какво мисля за серияла Виолета! И сега аз гласувах Лодо да дойде в София да знаете. Simple Smile

Здравей.  Hug Аз съм Мъри, добре дошла в темата.

Относно новината за турнето на Лодовика. Много хубава новина, но аз лично не бих отишла. Може би, защото като цяло не съм толкова голям фен.  Peace Все пак се радвам за тези, които може би ще имат възможността да видят своя идол. Пожелавам ви го на всички, да отидете и да се забавлявате. Но пожелавам като първо самия концерт да се състои.  Laughing
Кати, какво е това детинско поведение от своя страна?  ooooh! Вместо да се радваш, че Лодо ще идва (Дори не е сигурно) в България, ти се оплакваш, че ще е в София. Повечето концерти се правят в столицата на държавата, защото не случайно е столица. Да в други по-големи държави се правят в концерти в няколко града, но отново в по-големите. България е малка и не толкова значителна държава за това е по-логично да се направи концерт само в столицата. То не е сигурно дори дали ще има концерт и те вече правят проблеми. Детинско поведение.  Naughty Следващия път като ти е толкова голям проблема гласувай ако искаш за Бразилия, там вероятността да отидеш е сигурно по-вероятна отколкото да дойдеш в София.  Wink Я къде е Бразилия, къде е София.

# 586
Ура гласувах и аз ;д 195 вота браво страхотни сме.Москва с над 3000 гласа леле ;д Иначе съм убедена,че нашите няма да ми дадат 60лв така че нищо,ще помогна поне вие да отидете,пък ще ми разказвате ;д Мъри съгласна съм с тебе  Peace

# 587
Вече имаме над 300 гласа. Много се радвам. ^^
Днес гласувах от някои компютри в училище. Утре ще гласувам от още. Ще взема и телефоните на приятелите ми. ;д Също така може да се гласува от различни браузъри. Гласувах от Google Chrome, Mozilla & Internet Explorer. С още усилия ще успеем да се изкачим още по-нагоре.
Марти, прав си. Някои хора нямат насита. Ще е хубаво ако оставят и другите държави да имат шанс да видят Лодо.
TiniLove, добре дошла. Hug
Мъри,  Hug съгласна съм с теб. Наистина това поведение е детинско. Нека поне се радваме, че някои от нас имат някаква възможност да видят Лодо. Но да, явно излиза, че Рим, Варшава и т.н. са по-близо от София и за тях си заслужава да се гласува.  Mr. Green Нека да отиде в тези градове, а не в София, защото явно някои хора ще бъдат недоволни ако тя дойде тук, а не в техния град. ooooh!

# 588
Здравейте хора! Извинете че не съм писала няколко дни.
Супер за концерта на Лодо! Аз ще гласувам и ще кажа и на приятелите си.
А за това в кой град - съгласна съм и с двете страни. Да София е най-големия град и ще има най-много публика, което за тях значи повече печалба. Но от друга страна може да има фенове които не могат да си позволят допълнителните разходи - път до София, евентуално място за престой, че и ако има по-малки фенове ще се наложи и поне един придружител. А и ако е през учебната година няма да може да се пътува тъй като трябва да се пропусне най-малко един ден, а ходенето на концерт не е много уважителна причина за отсъствие. И мисля, че 1 път беше достатъчно да се каже и да се обясни нормално, а не с грубост. Не казвам че някой е такъв а просто ме постъпката е такава. Пак казвам - съгласна съм и с двете страни.

Новите епизоди много ми харесват Simple Smile))) Много е интересно, като изключим Джейд и Матиас. Олга ми напимня за Сюргюн (мисля че така се пише) от Комиците дето само реве лол. Андрес и той ;дд Връзката на Виолета и Диего си е абсолютно безсмислена. Нито един от двамата обича другия :/ Любопитно ми е какво е станало с Лара.

# 589
Хора вече гласувах и аз за концерт на Лодо и съм много радостна и доволна! Винаги ще има някой фен,който няма да може да отиде, но самата мисъл, че можем да я доведем тук в нашата страна е направо върховна!

# 590
  • София
Хора, много напредваме. Не знам как станаха 400 гласовете  #Crazy newsm78 Не трябва да се предаваме. Simple Smile Рая, и аз гласувах от всички браузъри ;д
Епизода ми хареса, но не беше нищо необикновено. Фран и Леон много ме кефят. Повече ги приемам заедно, да станат двойка де.  Laughing Фран не постъпва особено добре като взе телефона на Диего, но я подкрепям.  Laughing Виолета е голяма лъжкиня. Всичко си прави сама  Peace Радвам се, че ще разкрият Диего и Людмила, защото него не мога да го трая  Naughty Людмила как разпитва Грегорио.  Laughing Писна ми от Камила и Бродуей.  Crossing Arms Все тях ги дават  Close Макси е леко нагъл, а горката Нати няма смелост да се противопостави на Людмила   Sad Марко вече ме нервира. Ми не го харесвам. Фран е по-добре с Леон. ;д Наистина защо не се съберат?  newsm78

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 19:24 от мк9

# 591
Епизодът днес ми хареса. Heart Eyes Виолета в началото малко ме подразни, че търсеше сметка на Леон защо е скъсал с Лара, според мен не беше нейна работа да се бърка, нали е с Диего и го обича много, защо й е да разбира какво става с Леон и Лара!? Камила и Бродуей и те ме подразниха пак. Добре, че Нати не каза истината на Макси, щеше да е гадно за Людмила, Нати показа, че е истинска приятелка. Грегорио ми беше много смешен с боята и с Бето. И после като беше с Федерико и Людмила. Joy Те двамата пък бяха много сладки. Heart Eyes Леле, Людмила наистина знае, че Грегорио е баща на Диего, мислех, че само го лъже. Simple Smile Грегорио като чу, че Людмила знае кой е синът му, се шашна, и после в следващия епизод му каза, че синът му е Диего. Фран като разбра за Людмила и Диего веднага каза на Леон. Според мен между тях има силно приятелство, което не може да се развали лесно. Той после я прикриваше, докато взимаше телефона на Диего. Може да е малко странно, но мисля, че биха били хубава двойка. А после Фран тъкмо да разбере нещо за Диего и Людмила и Диего я хвана. А преди като го следеше ми беше много смешна, като истински детектив. Joy Но не ми харесва как се държи с Марко, той прави всичко възнможно да я спечели отново, а тя го отблъсква, въпреки че го харесва много. ooooh! Леон най-накрая попита Виолета какво наистина чувства, а тя го излъга. Crossing Arms Добре, че поне каза на Фран истината. Но пък изпълни много хубаво песента. Олга, Рамашо и Херман този епизод ми бяха най-смешни, но да не забравяме Джейд и Матиас. Херман тъкмо успя да се измъкне и Джейд веднага тръгна след него. Joy

За концерта на Лодо, много се радвам, че вече над 300 гласа, дано да се увеличат 10 пъти повече. И с риск да убидя някого, ще кажа, че наистина е детински да не искаме концертът да бъде в София, а дори не знаем дали ще се състои. България е малка държава и не вярвам Лодо да отиде във всеки град и да изнася концерти. Да, и на ме ми се иска, но не мога да направя нищо, кой не иска да се срещне с идола си? Така мисля аз. Peace

# 592
Мале хора дойдох си преди малко от училище влезнах и видях 370 гласа сега влезнах и хоп 409 да продължаваме ще успеем ! Аз вярвам !  Peace Peace За това което Кати е казала ! Подкрепям другите ! Аз съм от малък град ,но съм близо до София и ще мога да отида ! И много ясно , че ще е в София ! А за теб щом са ти по-важни Рим , Варшава , Бразилия ! Защо изобщо не си в тема на Виолета за Бразилия ? Не се обиждай , но другите са прави !  Peace Peace

# 593
431 Хайде !  Peace Peace

# 594
Епизодът беше интересен.  Heart Eyes
Людми и Феде ми бяха супер сладки докато танцуваха и пееха. Прекрасна двойка са. Heart Eyes
Много ми хареса как Виолета изпя ¨Soy mi mejor momento¨, а Фран "Nel mio Mondo". Heart Eyes
Фран е голяма работа.  Joy Много ми беше смешно как преследваше Диего.  Laughing Истински професионалист е тя.  Peace ;д А Людмила постъпи малко глупаво като вдигна телефона уж на Диего и веднага започна да му говори за плана им. Има доста такива случаи в сериалите. ;д Не се ли научиха тези хора първо да казват "Ало", да разберат кой е на телефона и тогава да говорят?!  Laughing
Диего нещо в тези епизоди ми се вижда по-лош от обикновено.  Mr. Green И въпреки действията му и това, което казва не смятам, че би искал да нарани Виолета.
Според мен Людмила научи, че бащата на Диего е Грегорио заради родилното петно. Досега не знаеше кой е, а само го лъжеше.
Малее, този Марко колко цветя беше изпратил на Фран.  #Crazy Доста се е охарчило това момче за нея.  Joy Толкова иска да си я върне, а нашата пак си държи на своето.  Laughing
За какво й беше на Виолета да лъже Леон? Щом се чувства нещастна, да му беше казала на него истината, а не на Фран. Крайно време е да си разяснят всичко.
И си мисля, че Леон трябваше да й каже какво точно се случи. Не той, а Лара скъса с него (дори и без да му каже). Тя също беше доста наранена, много добре виждаше, че Леон не може да забрави Виолета и реши просто да се отдръпне, което беше най-доброто решение и за тримата. Има поне един умен човек тук. Peace Laughing

Браво на нас, толкова много напреднахме с гласовете. Направо не мога да повярвам как се трупат толкова бързо..  #Crazy И аз вярвам, че ще успеем. Hug

# 595
Здравейте аз се казвам Михаела и днес много ми хареса епизодът на Виолета!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile [img]http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2013/322/1/2/png_de_martina_stoessel_by_lichu_editions-d6urugk.png[img]

# 596
Цитат
Виолета в началото малко ме подразни, че търсеше сметка на Леон защо е скъсал с Лара, според мен не беше нейна работа да се бърка, нали е с Диего и го обича много, защо й е да разбира какво става с Леон и Лара!?

Съгласна съм с теб.  newsm10 Тя още в миналия епизод ме подразни, когато клюкарстваше за отношенията му с Лара. Какво я бърка нея какво става с Лара? И какво я интересува защо за скъсали? Просто иска да чуе, че са скъсали заради нея.  ooooh! Фран и Марко са такива сладури.  Heart Eyes Въпреки, че Фран се прави на недостъпна ми е доста смешна, защото не може да се прави на недостъпна.  Laughing Марко  откъде толкова пари за цветя не знам, то в стаята им е станала цяла джунгла.  Laughing А в следващия епизод дори ще отиде при тях. Е кажи ми откъде ги вади тия пари, защото аз не знам.  Laughing Крайно време беше да разкрият плана на Диего и Людмила, но пък се разстройвам, защото това е признак, че сериала свършва и няма да го гледаме скоро, нито ще има какво да си коментираме.  Sad Въпреки, че се радвам, че скоро всички ще се съберат и ще бъдат заедно, + че ще разкрият плана на Диего и Людмила, все още се натъжавам заради това, че скоро сериала свършва и не знаем кога отново ще го видим на екран. Може би другата година.  newsm78 Камила и Бродуей са ми толкова досадни и гнусни, че няма на къде. Дори не искам да коментирам тези изроди.  Crossing Arms Макси мисля, че вече прекалява. Толкова иска да разбере за плана на Людмила, че забравя самата Нати.  Naughty Идиот е и той голям. И като го разбере какво? Нати по този начин ще бъде съсипана от Людмила. Макси въобще не мисли.  ooooh! Федерико и Людмила..Ех, сладурите ми те.  Heart Eyes Такава неочаквано добра комбинация са. Никога не съм си и мислела, че могат да бъдат толкова перфектна двойка. В първия сезон нямаха нищо помежду си и никога не съм си и помисляла за двойка от тях двамата. Но сега щом ги има направо ме хваща яд, че и в първия сезон не е имало нещо между тях.  Laughing Дано в трети сезон не се разделят и имат поне още една целувка.  Heart Eyes Грегорио много ме кефи. Много добре ме разсмиваше днес.  Laughing Как си заспа на възглавничката. Но кой няма да се събуди щом види Федемила да танцуват?  Heart Eyes Джейд все още й се пътува към Париж, ама няма лошо.  Laughing

# 597
Вече гласовете за Лодо да дойде в България са 435 урааа!!!

# 598
Здравей Михаела нали може да те наричам Миши , казвам се Деница , но ми викат Дени ! Много се радвам за гласувате , а вече са даже и 440  Peace Peace smile3501 smile3501 smile3501

# 599
Вече са 442!!

Общи условия

Активация на акаунт