Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 15

• 80 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте! Hug
По темата за Виолета аз ще си изкажа мнението за последен път и повече няма да повдигам този въпрос, защото наистина ще избухнат спорове. Peace
Не мисля, че някой в тази тема изказва мнение с цел да избухне спор или да се заяжда с някого. Всеки показва своята гледна точка, на едни любимият им герой е Виолета, на други не е. Това не означава, че взаимно трябва да променяме мнението си или че трябва да спираме да гледаме сериала. Разбира се, че приемаме чуждото мнение, какъв е смисълът да мислим, че само ние сме прави и няма никой друг, който е с различно мнение и прав за себе си. Мисля, че тогава ще се държим наистина детински. Не искам заради едни СЕРИАЛ да разваляме отношенията си и не мисля, че изобщо някой го иска. Всички сме се събрали тук, защото сме почитатели на сериала, според мен е ясно, че не всички винаги ще сме на едно мнение, невъзможно е. Това е мнението ми, когато за първи път го изказах не съм мислила да започвам спорове или нещо подобно, а за пореден път - ПРОСТО ИЗРАЗЯВАХ МНЕНИЕ.
За концерта на Лодо, страхотно е, че напредваме бързо. Браво и че сте разбрали как може да се гласува по няколко пъти, така ще напреднем още повече!!

# 676
За да ви е по-лесно (на тези, които са с Chrome). Натискате Ctrl+Shift+N и така ви се отваря режима с "инкогнито". А като поставяте линка направо давайте Ctrl+V. Аз така правя.  Laughing Скоро ще изпреварим Полша.

# 677
  • София
За да ви е по-лесно (на тези, които са с Chrome). Натискате Ctrl+Shift+N и така ви се отваря режима с "инкогнито". А като поставяте линка направо давайте Ctrl+V. Аз така правя.  Laughing Скоро ще изпреварим Полша.
Аз съм с Mozilla ;д По-лесно ми е от тук, защото бутончетата са точно едно под друго и ми е лесно ;д А като изпреварим Лодз, после голямо гласуване, за да изпреварим СП ;д Относно топките на Виолета - в нашето ДЖЪМБО ли се продават?  Laughing Срещу блока ми има едно ДЖЪМБО ще отскоча да видя ;д  Laughing

# 678
Току-що си изтеглих Google Chrome и сега гласувам постоянно, малко е изморително, #Crazy но си заслужава. Peace
Междудругото рекламата на Виолета на сърфовете е много яка и всички са много хубави на снимките. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 20:13 от Iliqna_P

# 679
Хора, изпреварихме Лодз и Санкт Петербург!!! newsm44 newsm68

# 680
Браво бе, хора, вече сме на 11-то място.  newsm44 Продължавайте все така и гласувайте във всеки възможен момент. Мисля си, че ще успеем да доведем Лодо в България. Heart Eyes

# 681
  • София
Рая, ама и ти гласувай!  Wink Laughing
Голямо гласуване пада ;д аз се изморих. Дано да успеем.  Heart Eyes

# 682
Аз няма да мога защото съм от Opera а незнам как се прави от нея! Sad

# 683
 newsm81 newsm81 Sofia (BULGARIA) (3%, 2.144 Votes) newsm81 newsm81

# 684
 newsm81 newsm81 newsm81 Вече са 2,201  newsm81 newsm81 newsm81

# 685
Току що гласувах и аз!! smile3521 smile3521

# 686
Вече са 2222!!! moresmile Но главата ме заболя. smile3517

# 687
Вече са 2222!!! moresmile Но главата ме заболя. smile3517

Ми почини си 10 мин и пак давай за да ти мине главата или си затвори очите и така го прави!  Grinning Grinning Grinning

# 688
Така като гледам Palermo и  Roma са с близки резултати така,че може да ги минем  Peace Peace Peace

# 689
  • София
Така като гледам Palermo и  Roma са с близки резултати така,че може да ги минем  Peace Peace Peace
Палермо много бързо се движат с гласовете.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт