Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 061
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
А може ли и за моята графика да кажете нещо, че хич не я разбирам. За първи месец следя Т и О.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=suzimi
 Hug

suzimi,рано е да се каже,но щом вчера си имала положителен тест за О,възможно е О да е днес или утре.Сега трябва да следиш,дали в следващите дни БТ ще се покачи и задържи висока.

Много ти благодаря.
 Hug

# 226
А може ли и за моята графика да кажете нещо, че хич не я разбирам. За първи месец следя Т и О.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=suzimi
 Hug
аз лично не мога да си я обясня  newsm78 щом БТ спадне значи е настъпила О,след нея температурата трябва да се покачи над 37 градуса.Ти каде я мериш?И правиш ли тестове за Ову?

# 227
  • Бургас
Не винаги овулацията е в деня с най-ниска БТ. Аз съм засичала овулация едновременно с тестове, БТ и фоликуметрия и ми се е случвало овуто да е в първия  ден на покачване на БТ.

# 228
Чакайте сега, ову с БТ се смята малко по сложно. Вземаше се една от температурите (точно определена) от първата част на цикъла, теглеше се една хоризонтална черта, гледа се след това покачването над хоризонтала за не знам колко време... Миналият месец ММ ми го смята (той е по сметките), този също ще го накарам да ми го сметне, но трябва да се видят температурите в следващите няколко дни. За сега само можем да гадаем.

# 229
следя ви  Shocked
но няма какво да ви кажа не меря температура и тестове не правя каквото стане това е.
чакам добри новини Heart Eyes
на работа съм но нещо не ме свърта  Joy

новини от цвети имали newsm78

# 230
  • София
Добро ютро и от мен !

Много ми се спи тези дни, миналият месец след овулация ме тресеше някакво безсъние, явно от притеснение и се събуждах посред нощ и рано сутрин, сега преди овулация съм обратното, спа по 9 часа и пак ставам не наспана.

Мел   Hug нищо не се знае още, въпреки че аз вярвам че може да се покажат 2 чертички преди цикъл

Мадмоазел стига толкова го пресмята, и тази вечер чупете кокалите и така ще си под-осигурена че ще хванете Ицето.

ММ въобще не се дърпа за секса по график, даже е развълнуван, всеки път се бъзика че правим бебче и тича към спалнята с удоволствие Simple Smile Сега ме бъзика че ще направим бебчето в Македония, там ще сме по празниците пада се точно О да е тогава и ще си е македонче  Joy. Миналото го направихме на мача на България и Македония, когато Македония би с 2:0 , така че писано му е било  hahaha

# 231
Как сте,момичета? mel , изчакай деня на МЦ и закъснения, на 3-ти,4-ти ден трябва да е точен теста уж.. Спокойно,докато няма лелката, има надежда  Hug стискам палци на всички ви Heart Eyes  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 232
аз като съм мерили бт взимам най -високата от първата фаза и чакам да се дигне с 0,40 във втората нещо такова  newsm78 дано да е правилно.
иначе смятам за първата фаза средна температура и за втората и горе долу виждам дали температурата се покачва както трябва .
ама ми е омотано де в главата Joy Joy Joy

fanFar /Emy/ newsm79 newsm79 newsm79 благодаря за прашеца.

# 233
Добро утроооо Simple Smile Направо егати гадното време. Мразя да ми е мокро, капещо от всякъде и т.н. Ама няма начин. И за празниците такова време да ни се падне....
 Гледам към края на деня пак нещо сте се понаклонили към депресивни моменти! Аз също по изпадам, ама като ви четох се замислих , че май са по вече като изтръпнал човек и такъв , който дори и да си вижда ЕГН-то , че расте с бясна скорост , има надежда. Няма да е лесно, но вярвам. То и какво ми и остана! И аз не искам като Goldie да бутам количка с бастунче или без зъби и побеляла коса, ама някой пита ли ме. Ако изцяло от мен зависеше досега да имам вече поне две деца.....Но кротко си чакам реда, дори и да съм с бастунчето , важното е да не ме отмине!!! Нито меря каквата и температура, нито следя О .....то и за какво де...
 На мен последните няколко дни нещо ми е гадно-подут корем, болки имаше, днес няма, газове- абе ужас. Страдам от колит, ама не го чувствам като за колит. Вече наистина , трябва да е неописуема болката в моето тяло та да се впечатлявам. Усещам , че ми е все по все тая  и чакам да си отшумяват! Но си чакам с трепет Великденския ми цикъл. Вчера с ММ се шегувах , че наистина ще се получи  тази година да си бойдишем "яйчицата" в червено  Laughing Laughing

# 234
  • Бургас
Аааааа, Красима да ги нямаме такива Naughty Ако това 84 в ника ти ти е набора, мноооооого си далече от бастунките и беззъбите усмивки Wink Аз вече казах за моя мъж - догодина удря 50, ей това вече е цифра Mr. Green Така че няма какво да ми се офлянква той, графикът на стената и действие Twisted Evil

# 235
Krasima84  Hug  то и да се депресираш няма голяма полза ,чакаме си и това е все някога ще стане явно си има ред тука
и на мен нещо не ми се отдава бебе правене по график  или ще се скараме тогава или на единия ще му се спи ,мъжо вика така не мога   Mr. Green абе луда работа по едно време го бях приела като работа 3,4 дни и това е ама сега ми  писна искам да е приятно и внезапно.
Скрит текст:
Krasima84  може ли да ми споделиш за колита как и къде те боли и какво ядеш може и на лични мм май такова има и не знам кво да го правя като бебе е.много му къркорят червата и има газове и ниско долу го боли тъпо newsm78

# 236
аз започнах да меря БТ 3 дни преди цикъл.Във ЛФ ми е 37,2,а в 1-ва фаза(сега съм в цикъл) е 36,8.Тоест би трябвало в деня на О да падне на 36,3-36,5 и след това пак да се качи над 37.Но ще видим.При мен цикъла е 10 дни  Tired и познайте какво е.Ужассс.Ходих на доктор и ми исписа само витамини-витамин Ц + някакви други,но ефект никакъв,а откакто се помня ми е все по 10 дни,през 29-31 дни.По календар за О трябва да е около 26,27 или 28.04.Очаквам към 23,24 да ми пристигнат тестовете и започвам веднага с тях,да видим ще я уловим ли накрая Simple Smile

# 237
Абе засега може да звучи за някой добре набор 84 добре, ама след някоя и друга година , не се знае хахахаа Когато бях на 18 г. , хора на 30-т ми се струваха егатиии дрътите вече. Сега на почти 30-т фифти-фифти  Laughing Laughing Затова казвам когато тогава, важно е да не ме отмине. Впечетлявах се преди време на такива, който на 20-т са родили- " Какво си чакала, по-рано по добре" ... Е, какво съм чакала ....
 Чичо ми има момиченце на 2 г, а е 63 набор. . А жена му е 71 набор. Други деца нямат. това им е първото. Не сме в добри отношения от 15 г. и не знам как са го постигнали, но са успяли дори и на такава възраст.
 Ваня за колита, страдам от доста години. С тези непрекъснати диети. Преди три години бях доста зле. Корема ми се надуваше като бременна в 3-4 месец направо. Ходих на доктор. Той ми направи снимка и видя , че дебелото ми черво се е възпалило и ми каза- Колит. Даде ми по схема разни хапчета за 10 дни и трябваше да ям само варени картофи, ориз и макарони. Нищо друго. Пресни зеленчуци, плодове, прясно, кисело мляко всичко това дразни стомаха. Ако не ти мине за 10 дни, продължаваш с хапчетата и тази диета. Абе Ужас!!! Болката е силна и е точно такава когато ходиш бързо. На мен е такава и обикновено се намира межди стомаха и гърба. Трябва да се внимава какво се яде, аз не го спазвам много, но когато усетя че ставам много зле се опитвам. Разбрала съм , че от фъстъци получавам газове, от кафето киселини-макар че от него ми е трудно да се откажа....

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 10:32 от Krasima84

# 238
Аууу как се ядосвам, като някой ми каже "абе не го мисли, когато не очакваш ще стане"   #2gunfire пффффф е как да не го мисля? Вие успявате ли да не го мислите? Аз НЕ

# 239
Аууу как се ядосвам, като някой ми каже "абе не го мисли, когато не очакваш ще стане"   #2gunfire пффффф е как да не го мисля? Вие успявате ли да не го мислите? Аз НЕ

Абсурд! Ами че аз за друго не мисля!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт