Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 056
  • 720
  •   1
Отговори
# 285
А може ли и за моята графика да кажете нещо, че хич не я разбирам. За първи месец следя Т и О.
http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … rLoginName=suzimi
 Hug
аз лично не мога да си я обясня  newsm78 щом БТ спадне значи е настъпила О,след нея температурата трябва да се покачи над 37 градуса.Ти каде я мериш?И правиш ли тестове за Ову?
[/quot

В устата /незнам дали е много правилно така\. А от онзи ден правя и тестове за О и вчера ми показа 2 черти. А температурата ми е ниска, но аз се съмнявам и в термомеъра.

# 286
Дзвер честит ти рожденик ,да ви е сладък живота и едно малко чудо да си имате скоро.
Нения аз пия от този вид и нямам проблем.не ми се работи  ей  искам в къщи с книжка в ръка и винцее Heart Eyes

# 287
Тъъъй, понеже то се е видяло, че ще ми проличи, ако не сте го заподозрели още като се вяснах за първи път в темата, но си признавам - много съм простааа. Рибката ни бере душа, преплита перки, иначе казано ще се мре и моя мъж ме връзва тука по върбите, че я бил обдишвал и аз в първия момент се хванах. Значи яко затъпявам, което както споделих при мен е равно на бременност! Тъй, че цветно, не цветно, решено е! Joy Joy Joy
И като споменахме мъже, Дзвери, да ти е живо и здраво мъжлето, да сте много щастливи заедно, много челяд да завъдите, с радост и много обич да си я гледате!  ura

# 288
Нения , аз пия този и също нямам проблем. Да не би от нещо друго да е ?

Скрит текст:
http://apteka.framar.bg/02002966/биолектра-магнезий-ефф-табл-20

# 289
От магнезия е, сигурна съм. Не е от скоро, всеки път изпия ли хапчето ми става гадно на стомаха след 10-15 мин, държи ме 5 мин и минава. Не е болка за умиране, ама не е гот. Хем внимавам никога да не го пия на гладно. Предполагам, че нещо в състава на таблетката ми дразни стомаха, аз от ефервесцентните витамини (Supravit например) направо си повръщам.

Ще пробвам този, който Ваня е споделила, поне докато няма бебе, че вит. Б май не беше препоръчителен при бременност, или бъркам  newsm78

# 290
Аз наскоро получих някакво схващане през нощта и се притесних,че ми липсва магнезий та вземах тук там от онези таблетки тип "сокче" та не знам случайност или не но не съм получила друго схващане от тогава.. Иначе Нения- при теб каква е причината за крампите? Моя приятелка разправяше ,че с магнезиево олио я разтрива нейния мъж и са и поотминали тези неща..
Пропуснах да кажа, че на мен също ми се погадваше от магнезия..

# 291
Креми, не знам от какво се получават. Преди време получавах нощем на прасците, предполагам знаете каква е мъка, но тогава вероятно съм си страдала от липса на магнезий - от купон на купон, бири-мири.. алкохолът е враг номер 1 на магнезия в тялото.
Сега получавам от време на време на ходилата (за това и почнах магнезия) и ги свързвам с извратените "обувки", които нося - от една страна еспадрилите за катерене, които са изключително тесни и малки, а на другия полюс - зимни обувки за планина, които пък са твърди като дъска и само едната тежи килограм. Оставаше и да нямам крампи  Crazy

# 292
Нямате изчитане  Grinning

Утре ми е датата за МЦ и ще се пукна от напрежение  smile3515

# 293
Нения- в името на спорта си причиняваш тези щуротийки, няма как... Hug Дано те спаси магнезия някак си..

# 294
Спасява, спасява... откакто го започнах не съм имала крампи, но явно не се разбира със стомаха. Ще пробвам другия вид Simple Smile

Mother of PrincesS, стискам палци да не идва Simple Smile

# 295
 newsm44 Леля ми дойде на гостиииии
Имам си час за 18.04 и съм много щастлива, че няма да се налага да чакам още един месец! Ох олекна ми на душицата поне малко....

# 296
Чесит рожден ден на мъжа на Дзревоника, да ти е жив и здрав, с жена като теб не може да не е щастлив и скоро да го зарадваш със едно зверче !

Утре ми е датата за МЦ и ще се пукна от напрежение  smile3515

Ще ти стискам палци и на теб, аз утре ще правя тест, мисля, че имаше още девойки. Викам да направим една положителна тестова вълна  newsm20

ПП браво Буци, ей какво нещо е живота, да трябва да се радваш, че ти идва. Успех мила!

# 297
mother of princess- дано ни зарадваш тези дни... Heart Eyes
Буци- страхотни новини! Ето всичко ще се подреди и за тебб  bouquet

# 298
Момичета много ми върви,възможно ли е кистата да се е пукнала и от това да е.5 ден ми е ,а изгледи да ми свърши не виждам. Sad
Буци радвам се че не те е мъчило и на време ти е дошло. Hug

# 299
Според мен, Биби, е точно от това! Дано се изчисти и да се маха гадината... Praynig
Буцкааа, да ти е честито! Hug

Общи условия

Активация на акаунт