Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 048
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
  • София
ааа ма я се стегнете всички, какви хубави празници идват, па ще се стопли ще стане по весело.  И аз като Естлар нищо не признавам вече стискам зъби и продължавам. Не допускам тъжни мисли до себе си, а търся решение на проблемите си. Всеки месец имам нов план как да стане бебето.

Пожелавам ви страхотни празници, няма да ви чета няколко дни, отивам и аз при мама в чужбина обаче Simple Smile и отиваме също едно чужбинско бебе да направим че О се пада точно в неделя  Hug

# 466
Обичам да казвам (мъдро), че животът е синусоида. Похилихме се малко повече, сега трябва да компенсираме. После пак ще ни мине и ще се разведрим. Какво толкова, човек трябва да си позволи силни емоции - и положителни, и отрицателни.

# 467
Мацки, коремът и кръста ме стегнаха, сякаш всеки момент ще ми дойде... седмица по-рано. Няма да се учудя ако цъфна празнично. А и както се оплаквах че съм се подула от няколко дни.
Само това ми трябва - късия ми цикъл съвсем да се скъси Crossing Arms

Измрънках се, сега мога да правя планове за празниците вече. Смятам да сме си в София утре и в събота, а в неделя отиваме при моите родители Simple Smile

# 468
Ъ! Седмица по-рано да ти дойде... Ще правиш ли тест за бременност на 28ми с мен? Организирана лудост, така да се каже.  Grinning

# 469
Ъ! Седмица по-рано да ти дойде... Ще правиш ли тест за бременност на 28ми с мен? Организирана лудост, така да се каже.  Grinning

ооо, датата ми е 24... ако не цъфна дотогава ще те поизпреваря с теста  smile3534.
Ама ако и на 28 не ми е дошло, заедно ще пикаем, обещавам!

От време на време цикльо ми полудява и от 24-25 дни ме изненадва на 20-тия да речем. Рядко, но се случва. Виж да закъснее почти не се сеща, та никога нямам дори и ден-два закъснение, един тест да си направя с чиста съвест, дет се вика.

# 470
момичета  минавам да ви пожелая весели празници да сте много усмихнати и щастливи тези дни -без депресиики моля  Hug Hug

Mademoiselle Chocolate  и аз ще се тествам ама за овулация тогава ама ме брой и мен Joy Joy Joy

# 471
  • София
Естлар права си за всичко...знам,но аз не съм такъв силен и борбен човек,предавам се лесно,уморявам се,депресирам се.....ММ е силната ми страна,без него съм изгубена....аз нямам сили....по принцип говоря,аз не съм борбена и за всичко съм нетърпелива....мога дори да се разплача,че точно днес не съм си купила еди коя си блуза.....отчайвам се за най малкото нещо.....разбираш ли.....просто съм такава миличка

# 472
  • София
Ама какво става тук?! На всички са им потънали гемиите  Confused

amy_lee, моля да ми промениш данните в списъка:

dzveronika:първи ден 17.04, предполагаема дата на О 01/02.05, дата на М или тест 16.05

# 473
А не, моите си плуват още, никакво потъване!

Айде, весели ви празници Simple Smile

# 474
sea_flower: първи ден 17.04, предполагаема дата на О 01.05, дата на М или тест 18.05

# 475
Дам, много весели се заформят.... #2gunfire #Cussing out smile3518

# 476
sea_flower: първи ден 17.04, предполагаема дата на О 01.05, дата на М или тест 18.05
абе днес май повечето сме зациклили и в края на месеца началото на др. всички ще побъркваме мъжете си- секс докато са в съзнание, аз ся отивам да шетам, че празници дойдаха.

# 477
А аз в момента се лекувам с шоколад и кола. Никой не ми пише, ама аз си пиша, не ми пречите  Laughing
Да си се оплача черно на бяло. ММ онзиден, последния бебеправещ, така яко ми наплати шийката (аз по принцип не давам, но този път му казах: бий душмански, докато още можеш). И сега два дни по-късно си ме наболява още. Макар че не кърви, което е интересен феномен  Thinking Съжалявам, че трябва да го кажа, но това направо си ми намирисва на бременност  hahaha Само дето още не знам в кой месец.

# 478
И аз се олелих
amy_lee,  bouquet
Mañana: първи ден-17.04,предполагаема О-28.04,очаквана дата за М-12.05

Сега варя яйцата и след малко ги започвам   redecoration

# 479
  • София
пПредната нощ се будих няколко пъти от някаква аритмия, днес пак на няколко пъти,освен това докато си четях книжка започна и едно виене на свят! Да идва тази М че ще ме побърка до 23 април!

Общи условия

Активация на акаунт