Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 031
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Добър ден, банда Hug
Мел, да ти е живо и здраво майчето  bouquet
Аз метнах козунаците от сутринта, леля ми още я няма, обаче зверски ПМС ме тресе вече. Сутринта ревах, че са ми изпили млякото за козунаците Crazy
На всички, които ще пътуват - весело!
На останалите - ще си кютаме тук. Ние само в неделя ще отскочим до баба ми, там ще се събираме тази година, останалите дни сме си тук.
Хубав ден ви пожелавам Hug

# 541
Мел,да ти е жива и здрава   bouquet

# 542
Здравейте, момичета   bouquet
Весело изкарване на тези, които ще пътуват!  Hug
Аз ще съм си тук, даже ще работя всичките дни. Но това е добре, ще се отрази  на финансите в края на месеца. Козунаци ще купуваме (нямам време и сили след работа да правя), а яйцата ще ги боядисва ММ със свекито.
Новината е, че на мен ми дойде лелката сутринта в 6. И то сериозно... Малко ми е гадно, ама още не съм ревнала (още, то не е късно). ММ вика "Ееее, е как така, аз си мислех, че ще стане от раз", аз пък му рекох, че докато заспива на дивана в хола, трудно ще стане...  Naughty
Истината е, че аз като тийнейджърка съм била бременна. Нежелано. Уж ме пазиха. И сега малко се дразня, защото когато не го искаш, то става, а като го искаш- не. Поне не веднага. Не съм се отчаяла- рано е, правим опити от 2 месеца, но ми е гадно...  Crossing Arms
Та така....
Усмивки на всички!  Heart Eyes
Мел, жива и здрава да е маминка, много горда и обичана!

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:48 от Goldengirl

# 543
здр момичета само да пожелая весели празници,изпълнени с усмивки,веселие и любов!!! Hug
днес няма  да ме има,а и тел ми се повреди,така че имам оправдание  Wink
МЕЛ-жива и здрава да е майка ти-горда баба и мн обичана  bouquet
Буци-супер лакче,като бонбонки са Heart Eyes
аз от вчера съм мн тъжна и притеснена(дядо ми е в болница,с иннсулт).никак не е добро положението,та съм на тръни Praynig
прегръдки на всички ви Hug Hug Hug

# 544
  • София
Благодаря ви момичета за всички прекрасни пожелания

# 545
Мел да ти е живо и здраво майчето ти.   bouquet
Ние се гласим и след малко тръгваме ,че имаме 250км докато стигнем.Хайде весел велик ден ,до понеделник и от мен. Heart Eyes    
Сашунка дано се оправи дядо ти скоро. Praynig

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 11:56 от bs30(биби)

# 546
Ейми, ще ме смениш ли в списъка. Първи ден 18.04, предполагаема дата на О 02.05, дата на М или тест 16.05.
Вчера до 12 рисувах яйца, в събота ще добоядисам останалите. Днес ще правя украса вкъщи за настроение.
Мел, да ти е живо и здраво майчето, скоро да я зарадвате с внуче!
Сашунка, дано дядоти се възстанови  Praynig
Страшни яйца сте показали!
Аз ще си кисна в София, в неделя сме при свекърите на обяд, в понеделник при нашите.
Момичета никакво сдухване от лелките, вижте какъв отбор за май се събираме- направо може да си направим собствена отчетна  Mr. Green Целувки и весело посрещане на хубавия празник  Hug

# 547
аз пък си вися стабилно в клиниката и като гледам какво е закъснението ми се замотава тиквата, аз  съм номер 27 а те са на номер 8 /пиша от телефона и не мога да сложа емотиконката с плескащото се по тиквата човече,но представете си че съм я сложила.../ и ще си се  отвися стабилно...а за късмет и вас ви няма...а току ще връчиха на един горд татко малкото му мишле...щях да  се разплача...
сашунка дано дядо ти да се възстанови бързо

# 548
Мен ме има, Буци. Наказана съм на работа до 20ч. Хотела е празен в момента, даже колежката от ресторанта ще дойде чак в 18ч. Имам три пристигащи, които не се знае кога ще дойдат. Времето пък е гадно и мрачно за капак.

Покрай мен търча едно малко момченце цяла сутрин пък...

# 549
а ми се ядат козунацииииии....та ми се плаче...а и времето едно ужасноооооо

# 550
и аз съм тук, ама ще пиша и аз след малко от тела сигурно, че не мога да мръдна от болки, направо тази лелка ме побърка, кръвоизлив, болки, ужас.

# 551
  • Бургас
И аз съм тук, чакам да ми втасат втората доза козунаци.
Буцигном, какво е това мотане, ужас, ти по нощите ще влезеш ooooh!
Уф, на нас пък ни се очертават непредвидени гости довечера, а толкова ми е зле. Трябва да ходя и да пазарувам Tired
И съм в едни дилеми тук. От една година съм на Деанксит с малки почивки. Сега, като решихме да опитваме за бебе, го спрях, обаче нещата се влошават. Ето днес вече съм пак с парене по нерва на крака и ръката, сърцебиене, тревожност, вълни и гадене. Не смея да питам нерволожката си дали мога да пия нещо друго, защото е братовчедка на мъжа ми и не искам да се разчуват опитите ни из родата. Направо ще се побъркам. Имам тук едни капки мента, глог и валериан, ама и тях не смея да пия. Миналата година бях един месец в болнични, защото се бях сковала тотално и припадах по улиците, и всичко след изживян огромен стрес на работа. Оттогава съм на приливи и отливи, но не се възстанових напълно. Ако стигна пак до същото положение, ще се гръмна #Cussing out

# 552
Голди, щом не искаш да говориш с невроложката ти, можеш да отидеш при друг лекар за консултация, може да има нещо, което да е съвместимо с бебеправенето  Peace

# 553
Нищо не ми се прави... Имам 100 чинии за миене- е не ми се мият. След малко трябва да бягам на работа, а ми е едно такова....
Буци, дано да ти дойде реда по- бързо.
Голди, мойто мнение е да се консултираш все пак, защото аз също съм пила деанксит и, доколкото си спомням, докторката няколко пъти ме попита дали ще забременявам, докато го пия. Ако трябва иди при друг лекар, но не оставяй така нещата, особено като се влошаваш.  Hug
Момичета, досега ви четох назад и се смях с глас, плаках и се умилявах... имам чувството, че ви познавам, страхотни сте и ви благодаря, че ви има   bouquet   bouquet   bouquet

# 554
Привет, девойки! Аз последните два дни се бях развреднила из нас и съм подготвена за Великден. Боядисах яйца със сладкарска боя и си имам и домашен козунак със стафиди и бадеми

Сашунка, пожелавам ти от сърце, дядо ти да се оправи  Hug
Пчеличке, сори за лелката! Ще си бременееме  заедно от май месец  Party
Мел,  да е жива и здрава майката и дълги години да е до вас   bouquet
Буци
, аз съм на линия и ще ти правя компания. Тъкмо приключих с козунаците и сега съм  Whistling
Котаранке и на теб компания ще правя.
Голди, опитай с чай, например лайката, ментата са успокояващии могат да ти подействат добре, без да ти навредят.
Криска, аз и преди съм го казвала, чай от бял равнец по една чашка, половин час преди храна. Помага за спиране на силни кръвотечения.

Общи условия

Активация на акаунт