Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 022
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Хелоууу, дами  bouquet. Мен напоследък хич ме няма, опитвам се да изпадна в мини депресийка ама нещо не ми се получава Laughing. Чакам с нетърпение да ми дойде след празниците и се моля да не ми закъснява много. За пръв път от много време не мога да се оплача от активност от страна на ММ - предишни месеци все ще се скараме около О и ще пропуснем момента. Този месец бяхме активни от началото до края и то се оказа, че няма О ooooh!.
Мел Да ти е жива и здрава рожденичката  bouquet.  За следващият й рожден ден да се радва не на две чертички, а на малък ревящ вързоп Hug Heart Eyes.
Мая Съжалявам за лелката Hug.
Като гледам вчера е имало бум на неканени лелки #2gunfire Съжалявам момичета, ще се правим компания и май месец (ама да е за последно ей Naughty Hug).
Като гледам следващата тема ще е "Бременни до доказване на противното" Mr. Green Трябваше да си го патентовам, щях да изкарам някой лев Mr. Green Laughing Hug

# 556
Ох,момичета,аз се занимавам с това и чакам сестра ми и племениците от София,ама имало яко здръствания ...

# 557
Лисо, това ти ли си го рисувала?!  Shocked Евалла!  Hug

# 558
Ето ме и мен момичета, след почти 3 часово чакане пред кабинета съм си у дома и с хапчета за стимулация...от утре ги почвам, главата ме боли че си пропуснах следобедното кафе, висях и по задръствания, просто ми е толкова уморено че мога веднагически да заспя права, а ММ ме врънгя да правя нещо за вечеря....е за това не обичам да сме с и двамата у дома, все иска нещо за ядене да му правя /мекици, кекс, "нещо блачкоооооо"/ голям ми е чревоугодник!
Лисиче - ЕВАЛА, наблюдавам те аз и по фейса какви ги твориш  Hug
Ами–лий гледам че се скатаваш напоследък... Stop

# 559
Усещам някаква дискриминация... Приятелства във фейса, шушу мушу...  Mr. Green

# 560
 Joy
Абе Шоки, ти ша ма умориш, тука вилнее световната конспирации срещу Шоки  Joy комуникираме далеч от теб и най вече говорим за останалите зад гърбовете им  Hug нали все па сме жени Wink

# 561
Знаех си, че тази тема е само за камуфлаж  Laughing Ще ме заглавичкват те мене, никъв шанс, веднага ви надушвам  Laughing

# 562
И днес няма МЦ , няма и да правя тест.

Не знаех че днес не се работи та хубаво изчистих, изхвърлях боклуци, изобщо всички екстри. Накрая и едни палачинки врътнах  Rolling Eyes

# 563
Тази сутрин в 7 часа "цъфнах".След като свърши с нови сили напред,явно не е бил нашия месец.На всички,които все още чакат,дано да не дойде . Wink

# 564
Ох,много лелки ,много нещо . Бързо да си заминават и да не идват следващите 9 месеца ! Hug Hug Hug
Аз само си ви надничам ,че нещо нямам настроение ,но ще ми мине . Peace
Азукар ,много хубави яйца ! Аз моите утре ще ги боядисвам ,ще показвам ,ако ги скопосам  Grinning

# 565
Mademoiselle Chocolate с малко помощ  Blush

Буци   bouquet

# 566
  • София
Еййй много сте кротки
Буци почвай хаповете и скорошен успех  Hug
И аз съм все още без лелка.....ама чука на вратата,корем кръст....всичко как си му е реда...утре най вероятно или пък както прави напоследък закъснява с по 2,3 дена.....общо взето си прай кво си иска  #2gunfireнаправих днес и последния си тест....да не би.....да се появи пък нещо ама Цъъъъ....отидох и си купих нова опаковка с хаповете,защото съм си на село и тук няма от къде да ги. Купя...та си чакам  Whistling

# 567
Здравейте момичета   bouquet
Писали сте много, но си ви следя редовно  Simple Smile Показали сте страхотни яйца и козунаци, големи майсторки сте  Hug Аз тази година ще пропусна боядисването  Crazy
Ние сме за почивната седмица в Берлин, да се разнообразим малко и от три дни обикаляме по цял ден.
Днес ми е датата за цикъл, дано не го дочакам  Crazy Ако не ми е дошло до неделя когато се прибираме, в понеделник ще направя тест  Blush
Пожелавам весели празници на всички и дай боже много положителни тестове в тези хубави дни   bouquet

# 568
Малка Лисичка това на портрета случайно да прилича на това

Както видях портрета и неможах да се стърпя  Mr. Green

# 569
Здравейте момичета, малко ви изпуснах напоследък, тъй като имах много много работа, ноооо ще наваксам.
Страхотни козунаци и яйца сте приготвили и аз снощи до 12:30 имах такива занимания и тази сутрин изненада неканена и нечакана лелка. Май днес има наистина бум на лелките  Laughing Laughing Laughing
Ейми моля да ми промениш датите в списъчето : М-18.04, О-06.05.;Следваща М-20.05.
Мел честита ти рожденничка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Жабуранке голямо сладурче, твое ли е. Ох и аз искам да си взема куче, ама ММ се дърпа.
Момичета приятно изкарване на празника, много  Hug Hug Hug Hug за всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт