Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 20 973
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,туко-що си поръчах тестове за О,бихте ли ми казали от кой ден да започна да се тествам?(извинете ме,за невежеството,но ми е за първи път)
Ако може и мен да ме добавите в списъка:М-18.04,О....,Следваща М-20,05.

# 571
Гери  Simple Smile Дам , мойто прасенце е  Mr. Green Шарпейче набръчкано  Joy и много си я обичкам  Heart Eyes
Криси лично аз почвам да се тествам от 10 ден , въпреки че вече четвърти месец ми показва на 14 ден две чертички ..   bouquet

# 572
Кристина, зависи колко ти е дълъг цикълът. Влез в темата за тестовете, там има една табличка. И не забравяй да пускаш снимки от тестовете. На нас тук това ни е солта и хлябът.  Laughing

Вижте какво, мацки, не знам къде зачезнахте, обаче имам едно бойно поръчение. В понеделник, на 28ми, ще си правя положителен тест за бременност и искам тогава да сме в 70та тема. Поради любимост на числото 7. Трябва да се изчисли съвсем точно - да пишем нито твърде малко, нито твърде много.

Буци, къде си, китко росна?

Мел, моля ти се, надеждите ми са в теб. Ако и ти се оциклиш ще остана аз като самотна бяла лястовица и ще вземе да ми дойде от срам и неудобство.

# 573
  • София
Жабуранка, следя те в темата за поликистозата. Това значи ли, чче вече си регулирала МЦ изцяло?

Шоко, споко! Аз държа фронта, макар и слабо  Grinning

Поради поръчението, ще се постарая да съм активна, и без това не ми се домакинства нещо..

# 574
Дзвер, как можах да не те спомена  Hug Как се казваше това говедо от аватара ти, че му забравих името? Май не беше Гошко?

# 575
Шоко Какво е това чудо - срам и неудобство при теб hahaha. Я развей един положителен понеделнишки тест, пък после си ходи в ъгъла да се срамуваш Laughing.

# 576
Такааааааа, аз се върнах! Кой ще резюмира последните 8 дни?! Grinning

# 577
Може ли пак аз?!  Mr. Green

На всички им дойде. Без на мел. Правят козунаци като побъркани, комплексират ме.
Аз забременях преди три дни.

Абе да ви кажа, усещам леееки бременни болчици ниско долу. И от време на време усещам като да ме рита отвътре...

Ейми лий, ама как можИ така, аз знаеш ли колко съм срамежлива?!?

Кристи, при теб нещо..?

# 578
Аз Simple Smile Имаме нов рекорд на лелки....

# 579
  • София
Дзвер, как можах да не те спомена  Hug Как се казваше това говедо от аватара ти, че му забравих името? Май не беше Гошко?

hahaha Лъчо го наименува ти, ноооо и Гошко си имам - другото говедо се казва така  Mr. Green

# 580
Може ли пак аз?!  Mr. Green

На всички им дойде. Без на мел. Правят козунаци като побъркани, комплексират ме.
Аз забременях преди три дни.

При теб нещо..?

За теб съм сигурна, че си забременяла! При мен ще има новини в понеделник - ще си видя резултатите от МБ и ще правим кариотип.

Та на Мел като не ѝ е дошло...близнаци или едничко?!

Стопанка, теб не те разпознавам, но ти пожелавам да не се задържаш много при нас!

# 581
Кристи, по какъв повод те пращат да си правиш кариотип? Аз съм малко смутена, че не са ми го изискали до сега... Чудя се дали да не го направя на своя глава.
Да те светна, Стопанката ни хвърли по един боб на всички и познава кой кога и с какво ще забременее. Като забременея ще си я взема с мен в отчетните  Laughing

Мел само с едничко. Но аз забременях с близнаци.... Мани, мани... второ бебешко легло ще ми трябва, по-големи гърди....

# 582
Шоки, по-големите гърди не е непременно нещо лошо Wink Пък и второ креватче ще наместиш, знам те аз!

Кариотип е просто единственото изследване, което не сме правили. Аз съм малко маниак (питай Елена...добре че съм далеч и не може да ме набие Mr. Green) и след аборта исках да съм сигурна, че втори такъв няма да има. Поне не заради проблем, който може да бъде установен и третиран. Излиза ми адски солено (пълна имунология, генетични, пълна МБ за стотен път, в понеделник кариотип на двамата с мъжа ми), но някак си се чувствам по-спокойна. Тъй като си бяхме поставили за цел нова бременност по естествен път до края на лятото и евентуално ин витро след това, за мен поне беше важно.

# 583
dzveronika да не следиш някоя друга жабурана във темата за поликустозата Simple Smile Да чукам на дърво , 2008 год имах операция и на двата яйчника заради тези кисти и от тогава оплаквания нямам.. Само този месец за първи път ми вървя ден и половина но доктора каза че няма кисти всичко е ОК ...
  bouquet    bouquet

# 584
Легълцето на два етажа!
Кристи, добре заварила! Дано не се задържим тук!
Аз определено се чувствам бременна! Така съм всеки път след О. И се храня като бременна Simple Smile Предния път като правихме бебето, пак бях така, и качих 12 кила, докато го правихме и още 7 за цялата бременност

Общи условия

Активация на акаунт