Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 20 970
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Стопанка, и аз... А как надушвам миризми самооо...  Laughing

Дзвер, абе запомнила съм явно че и някакъв Гошко се моташе при вас. Дано не ти се меси много в кефа с Лъчо  Mr. Green 

А такааа, 1 тема за три дни. Ц няма да стане тая работа. Имаме бойна задача - аз бременна в 70та тема. Значи започваме да пишем съкратено и кодирано. Например:дзв,лел ъ?близн?

# 586
А такааа, 1 тема за три дни. Ц няма да стане тая работа. Имаме бойна задача - аз бременна в 70та тема. Значи започваме да пишем съкратено и кодирано. Например:дзв,лел ъ?близн?
Joy  Joy  Joy  Joy
Ще ме убиеш, бе жена!  Laughing
Инак, аз съм по- добре. Преди малко се прибрах от работа и пийнах 2 чаши бира, та ми подойде настроението. ММ ми беше сготвил и като се чухме по тела вика "Айде, идвай си, да те нахраня поне, като не мога да..."
Викам си "Е ти се сети, след сватба-булка!"
Нищо де, нахрани ме! И заспа на дивана в хола  Laughing  Laughing  Laughing

# 587
Добър вечер, мили мои бременни момичета /до доказване на противното  Mr. Green /  Hug
Аз пак малко се поизгубих  Tired

Първо да споделя новото творение, по-скоро драсканици, от днес:  Crazy

Скрит текст:

Аз преди 3 дни претърпях "инцидент" така да го кажа. И два дни бях с ужасни болки..  Tired
Представете си картинката:

Скрит текст:
ММ легнал по гръб на леглото, аз - от късата страна на леглото- ще се качвам да лягам до него. Не щеш ли точно в този момент ММ решава да си "оправи" завивката с крака и изпъва единия нагоре..със сила.. и в този момент долната част на корема ми усеща удара..  ooooh!
Какъв късмет! Сгънах се на две, поплаках от болка и после два дни болки - та едва ходя  ooooh!
Сега вече съм добре и не ме боли.. иначе бях започнала да се филмирам здраво

И така покрай мен..
Изморена съм. Сигурно от бременността - все ми се спи, бе хора!  Crazy
Утре с ММ ще пътуваме до село - да се видим с моята рода. Но само за ден, защото в неделя съм на работа  Tired
Лека нощ, милички!  Heart Eyes
Ще опитам да ви изчета и скоро пак да пиша  Hug

# 588
  • София
Ами да, друга жабурана се оказа, с ник на чиста кирилица  Simple Smile Ама аз нали съм си блейка заспала, не се сетих да проверя

Шоко, ми той Гошко върви в комплект с Лъчко  Laughing  Бай дъ уей, ти я започна тая цялата работа с размислите относно аватара ми и конкретни разни мъжки анатомични особености!  Сега вече имам асоциации!

Кристи, дано всичко е ок с изследванията!

Баси! Само аз ли не се чувствам бременна?!? Ама пък ям като такава...

# 589
Mademoiselle Chocolate,споко Wink Събота и неделя няма кой да пише,особено и по Великден.Обаче до понеделник ще трябва да има нова тема,че дори и още в неделя.Правете му сметката как ще ги нагласяме,понеже съм подготвила великденска тема  Laughing Не върви да я пускам след като е минал празника  Laughing
amy_lee,и аз забелязах,че нещо се спотайваш Wink Графиката ти вярно показва цикъл без О,ама пък нали имаше + тест за О.Все пак не губи съвсем надежда за този месец,може и да ни изненадаш Wink
Кристи,добре дошла отново  Hug
Афро, Hug

# 590
MañanaHug

Не бой се! Две сме Mr. Green

# 591
О,жабуранке ,да ,твое ли е ?  Heart Eyes

# 592
Шоко, споко! И в 71 има 7. А 77 е близнашката!

# 593
MañanaHug

Не бой се! Две сме Mr. Green

Три!Аз се чувствам,като на ръба да се депресира небременна,търсеща да си закупи поредните тестове за О.......  Laughing Но в първите дни на МЦ винаги съм в това състояние,после ми минава Wink
Афро,ще се изтрепите  Laughing Пак много хубав лак  Sunglasses

Шоко, споко! И в 71 има 7. А 77 е близнашката!

Ааа,моля ти се,сега трябва да стиска до 77-та  Laughing

# 594
Лисичке мое си е  Mr. Green  Mr. Green  Heart Eyes 

# 595
Лисичке мое си е  Mr. Green  Mr. Green  Heart Eyes 
Оле,обичам ги  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз искам такова сега  Blush

# 596

Лисичке   bouquet

# 597
# 598
Дюбрю ютрюююююю
И са к'во викате до 77 тема тряя сме стигнали на 28  newsm78 има как, като ни знам възможностите, но да сме на 70 на 28.04, някак си ми се вижда нереално! ММ вика "Шшшш алоооо кажи им на тия жени, че това не е чата от едно време /mIRC/" щото оная вечер му се оплаквах, че докато си напиша отговора бяха публикувани 6 нови  Joy Joy Joy
Кристи  Hug
Скрит текст:
В резюме кво да ти кажа, ще напиша това което помня и моля някой да ме извини ако го пропускам...а и ако някъде греша - да ме поправи!
Естлар си получи резултата от хистологичното изследване, оказа се някакъв доброкачествен тумор, който обаче е останал и по сухожилия и други местенца, та след има-няма два месеца ще прави ЯМР и ще преценят дали да правят лъчетерапия и кога да се прави, с две думи НЯМАМ ДУМИ /отново/
Сагата Биби завърши с цикъл и малка киста, която мисля че поради обилния цикъл който каза че е последвал се е махнала! Ходи по зъболекари, които са малко съмнителни че я викат толкова много пъти да ходи, ноооо това тя си знае  hahaha
Госпоицата е бременна от три дни, както и тя сама се похвали, счупи яйце с два жълтъка и се оплака че НМ е мноо социален!
Обмисляхме всеобщо напиване в четвъртък ма ни излезнаха криви сметките и всеобщо ни дойде на всички за два-три дни!
Стопанка, както разбра била гадала бъдещето, а пък Есенна била познавала пола на бъдещото ти отроче по снимка  newsm78 ма аз не разбрах, само чух... Rolling Eyes
Голди и Стопанка иначе са стааааари стаааари кучета на темата, /забележи по-стари и от Афро и от Естлар и от Ниана и от Цвети , /която се затри някъде  newsm78/ и Буци Wink / но са успели преди няколко години и сега се завръщат за нов тираж!
На Мел лигавицата е станала послушна и е в рномални размери, само, че има няколко отрицателни теста за Б, но пък и лелка още няма...
Красима беснее в кухнята и в леглото с НМ  Embarassed
Мечтичка щяла да вгида сватба скоро  Crazy
БГЗвездичка, също ще се жени, след предложение от приятеля й на цветница!!!  Heart Eyes
А май и Мецанка стягаше сватба  newsm78 показваше една скъпа рокля  Thinking
Фанфар си има сакче и чака в края на месеца и сърчице да чуе!
Буци /бел.ред. моя милост/ е с назначена стимулация с Фемара и преглед на 24.04 пък да видим каква ще я сътворим!
Лисичка учи, май няква диплома пишеше, ако не се лъжа и рисува кучища Wink
Афро, нещо я е хванал сдух и никва я няма да ни радва с цветните си постове Sad
Със сигурност има много които пропускам, но и работа ми излезе ,та за това прекратявам с резюмето Wink

Желая ви прекрасен ден!

# 599
Опа,добро утро!!!  Hug
Сори,че с това ще започна за добро утро,но ставам аз,пийвам си сутрешното кафе и отварям ибей да си търся тестове за О и вижте на каква обява попаднах,по-точно на картинката на обявата  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт