Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 019
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Привет дами Simple Smile

Маняна, пак много хубави стихчета и снимки си подбрала  bouquet

Взе да става ясно, че всички сме пишман пияндета, та може след едно-две да преминем към млечния бар, тъкмо ще сведем броя на геройски загиналите мозъчни клетки до минимум  Mr. Green А и бейби83 и другите бременни ще могат да се включат

Пък и още не е минала цяла година от последното напиване  Embarassed

Буци, ти хубаво предлагаш от на ТМ розовите хапчета, ма с тия мои мъжки хормони над нормата, накрая ще ми взимат интервю за списание "мъжът днес"  Laughing

Нико, чакаме те с хубави новини Simple Smile

Шоколад, ако оцелея след сряда, ще бъда на разположение за четвъртък  Mr. Green Като ти гледам графиката обаче, ти пък тогава ще си вече бременна  Simple Smile

Голди, по-положителна нагласа  Simple Smile не сме малко тия дето сме от доста време, аз примерно чета темата от Февруари миналата година, а пиша от лятото. Повече от година е вече, но гледам да не го мисля толкова аналитично. Други момичета също се задържаха много, като гледам май и ще си повисим още доста някои от нас.

Мел, чакаме отчет от теб след доктора   fingerscrossed

Мечтичка, радвам се за положителните емоции, които имате, дано всичко бъде както си го представяш и по-хубаво  Heart Eyes

Красима, не предполагах че ще имаме съвпадение по темата Кънчо  Laughing  

Фанфар, стискаме палци и след като чуете  Heart чакаме още мнооого прашец!

Котарани, роклята е много красива  Heart Eyes Аз обаче не бих прежалила такава сума за дреха, някак против подредбата на ценностите ми е. Има ли вариант да ти я ушият някъде за по-малко?

Леле, още една сватба се задава, честито bgzvezdi4ka!

Като минат сватбите ще очакваме снимков материал в албумчето  Grinning

Изчезвам да работя, колкото и да не ми се занимава днес с това...

# 61
Момичета, изчетох ви по диагонал, защото седя и умувам.
Излезе ми диагозата. Това, което съм имала е
http://medpedia.framar.bg/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D … D1%82%D0%B5%D0%BD

Демек, доброкачествен тумор. При мен по думите на доктора са били засегнати вече околните тъкани и не е успял да изчисти всичко. Ако ми предложат лъчетерапия да се доизчисти не знам накъде ще ни отидат плановете за инвитрото. Ако откажа кой знае какво ще ми се случи на ставата... Бррррр. Утре ще говоря с лекаря, ще видим какво ще го измислим.

# 62
Нико,успех с прегледа  Hug
И аз като Красима не съм по тупа лупа  Laughing Но ММ много искаше голяма сватба,както си му е реда.Да си призная малко преди да заговорим за бебе,видях,че си беше писал с брат му в скайп,че иска да ми предлага...малко тъпо се получи,защото после трябваше да се правя на изненадана.  Laughing На мен пък ми беше зор да мислим вече за бебе...Общо взето първа повдигнах темата за бебето и се оказа,че той не е готов още,нооо много набързо го убедих и след два три дни вече действахме  Laughing След това веднага забременях и сватбата се отложи за неопределен период.Накрая подписахме,когато детето беше на 8 месеца с малко приятели тук в Лондон и сватбата беше леко градинско парти.Точно както и бих искала да е  Grinning ММ все още си мечетае,че един ден ще направим голяма сватба с роднини и приятели,но за мен това е изключено.Пък и истината е,че той само си говори,толкова много други неща имем на дневен ред,че едва ли...особено и след лошо развилите се междуроднински отношения...точно никога...  Laughing Сега може би в очите на някои хора изглежда все едно сме се оженили само,защото се е родило детето,ама на мен хич не ми пука.....дори и не съм се замисляла за тези неща...
А за роклята и аз да си кажа-понеже беше малка сватбичка не съм се старала много в избора.Тук има едни магазини ТКмакс в които се продават много добри стоки на намалени цени.Намират се и булчински рокли.Влязохме и си харесах за 10 минути.Беше от типа без презрамки, от пред къса,а отзад с дълъг воал,ако се сещате за какво ви говоря...

# 63
  • София
Естлар, дано не се налага лъчетерапия  Confused  Ако все пак се наложи, дали е задължително да се случи веднага? Не знам как прогресира това във времето, но ако бихте могли да го отложите за след раждане евентуално (аз презумирам, че следващия ти опит ще е успешен!)

# 64
  • София
Estlar, надявам се да стигнете до правилното решение с доктора  Hug

Котаранка, моята рокля беше на 95% покрита с дантела, А-линия. Явно имаме еднакви виждания по въпроса Simple Smile

Маняна, не се знае може един ден все пак да имате и голяма сватба  Crazy

Аз на ММ съм му казала, че след 10 години искам втора сватба  Joy hahaha

# 65

Иска ми се този път да не стигам до крайности ...

Голди, добре дошла и от мен! Надявам се, че тези добри намерения не са свързани със забрана на  крайности в правенето на тестове за бременност и напиване. Защото ние ги планираме тук масирано  Laughing

Мел, продължавай с тестовете! Дръж фронта, аз идвам с бърза крачка  Grinning

Красима, значи има какво да разкажеш още  Grinning Някак си ми олекна, че не съм единствената с дегустаторска история (така ще им казваме на пиянските истории) с тоалетна поанта.

Хайде деее, кажете нещо за тази среща, не бъдете мързеливи.
Скоро всички ще сме бременни  и КРАЙ на  Drunk  Ще си говорим само за спанак и кремове против стрии.

Дзвер, ти поне си сериозна личност, браво! До четвъртък не планувам имплантация, така че --- малко дезинфекция. То ще си се хлъъзга по тръбите, а аз ще убия бацилите, че да съм чиста като реши да се загнездва.

Естлар, има ли начин да не се кара на предположения, а да се установи със сигурност дали има засегнати съседни тъкани? Лъчетерапията ми се струва сериозно нещо, за да се прилага за всеки случай. Ти как си?

# 66
Това ще говоря с доктора. Като имаш предвид, че това се разви за около два-три месеца... не знам. Добре, че го махнахме колкото можахме, връща се в 45% от случаите, така че ще трябва да се следя там, М**** МУ само дано не се налага да избирам между това да ходя и да имам дете. Да му се не види и премеждия, значи. Стискайте палци, утре съм на преглед, поне не е далече.

# 67
Шоко, бройте ме за запоя, имам нужда.

# 68
Тоитооооо все за тебе питам и все ми се изплъзваш  Crossing Arms
Голди....някои от нас също мухлясват вече отдавна тука, та да ти кажа има време и ти да мухлясаш...колко време ти отне предния път?....разкажи ни малко повечко за себе си освен, че си стара пушка от темата Wink Ние че сме мухлясали мухлясали ма явно не е чак толкова много  Embarassed
А на Стопанка щом и го говорят звездите да се явява на отчет ве-дна-ги-чес-ки  Naughty

Маняна, благодаря за хубавата тема!
Голди, почти познах де!  Mr. Green
Да сервирам кафето...
Скрит текст:
Скрит текст:

# 69
вижте на какво попаднах за 2 дниса тук,и се чудя да си ги поръчам ли Simple Smile

# 70
Здравейте ,сладурки ! Hug Hug Hug
Колко много домашно сте ми оставили ,ей! Grinning Grinning smile3529
Drunk ,за пиещите ! Laughing И аз скоро го обмислям този вриант за разтоварване,хихих !
Честито на Фахфар  bouquet
Мадмоазелче , айде едни близнаци да сътворите с ТПМ! Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 11:41 от Klara.

# 71
Дзвери супер си!  Hug

Естлар стискам палци всичко да се нареди мн бързо и по възможно най-лекия начин!  Hug

# 72
  • София
Mademoiselle, идеята е готина, но за съжаление четвъртъците съм заета  Tired

# 73
Estlar  Hug Hug Имам чувството, че си абонирана  за такива премеждия. Тъкмо си мислиш, че е т,ва е и пак изникне нещо, което не си и мислила , че можа и да съществува. В такива моменти , аз  вътрешно крещя : " Защоооооооо" . Наистина ,защо все на едни хора се дават едно след друго такива неща. По издръжливи на борбата ли ..... Само ще кажа, че ти стискам палци едно по едно да се наредят нещатата .....

# 74
Е няма що, сетихте се вие кога да се разбирате за напивания  Crossing Arms

Пием от мъка, бейби  Mr. Green

Клара, какви близнаци, ако те чуе МПМ ще си забрави адреса окончателно. Снощи, между другото, той нали е решил, че вече ме е осеменил царски, започна да прави пазарлъци как трябвало да се наспива нощем като се роди бебето. На ергенската му вечер снощи за какво си говорят мъжете - за бебета естествено. Оттам и грешните идеи. Аз отговарям с дааааа, разбиииира се, ама естеееествено и го галя по главичката.  Laughing Нека си помечтае малко момчето, какво пък  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт