Да ни донесат тези светли дни само прекрасни новини!-Тема 69

• 21 030
  • 720
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета!
Пожелахте да ви наръси някоя бременлийка  Hug
Ето мноого розов прашец! Ще си имам малка Йоана  smile3521
 stork-girl babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
а да ви се оплача само, че миналата сряда влязох в 5-ти месец, а коремче нямам още... може би към 7-мия ще изникне набързо. Явно такава ми е структурата, качила съм 3кг за толкова месеци и то само на цицки, и ми се е разширил таза...
Моля се да дойде септември ида се ражда моята кукла, все още съм си малко песимистка, но дано стигна до края! Усещам я вече, леко гъделичкане, много е сладко чувството  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 12:00 от molina_bohemi

# 76
Estlar  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug пак трябва да се проявиш колко си силна...стискам палци  за утре и да кажеш как е минало...дано има хубави новини  bouquet
Дзвероника мерси дано дано!!!    Hug
Аз май искам дантелена рокля,само да не е тип барби или с 8 обръча  hahaha че както напълнях няма да съм никак хубава...Ами вие имахте ли ергенска вечер-моминско парти?  newsm19
Бременните момичета гледайте само интересни сайтове,четете хубави книги за бъдещи мами,насладете се на емоцията докрай...това е най-хубавият ви период до сега   bouquet
Моли браво радвам се, че си добре и бебо и ТЯ Simple Smile

# 77
 newsm28 newsm28 newsm28 newsm28
Задължително се нареждам под розовия прашец!
Моли  Hug

Клара, какви близнаци, ако те чуе МПМ ще си забрави адреса окончателно. Снощи, между другото, той нали е решил, че вече ме е осеменил царски, започна да прави пазарлъци как трябвало да се наспива нощем като се роди бебето. На ергенската му вечер снощи за какво си говорят мъжете - за бебета естествено. Оттам и грешните идеи. Аз отговарям с дааааа, разбиииира се, ама естеееествено и го галя по главичката.  Laughing Нека си помечтае малко момчето, какво пък  Laughing

Нека си мечтае сега ,че като се родят това ще е единственото ,което ще иска -СЪН,СЪН и пак Сън  Joy Joy Joy Joy

# 78
  • София
чакайте бързо да се запиша че с тези напивания изписахте 7 страници егаси  Shocked

newsm28 newsm79 newsm75- първо бръм бръм розов прашец.

Estlar е мамка му, то тази лъчетерапия колко време продължава? то може и да смогнете да приключите до ин витрото.

Мадмозел честито осеменяване

Какво стана с Фанфар? Пусна ли кръвния?

Аз също в младините се запивах доста и гушках тоалетната честичко. Бях студентка в Благоевград и беше толкова готино. Всеки път се карах с чичкото който седеше в стаята ми и я въртеше за да ми става по-зле  Joy сега вече остарях даже и не ми се пие. От тийм билдинг на коледно парти се напивам  Joy

Goldie аз съм решила също този месец да зарежа всички глупости, никакви тестове за ову, прогестерона ще го пия 5 дни преди цикъл и това е.

# 79
# 80
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy
БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО !!!

# 81
Мечтичка изобщо не знам дали ще е момък или девойка, но нямам никакви претенции! Само да е живо и здраво  Heart Eyes Hug
NikoStorm , да се отчетеш като се върнеш   bouquet  Hug

# 82
Въх.. пак много сте изписали  Shocked
Идвам само да се запиша, а после ще чета  Heart Eyes
След малко излизам на кафе, а с повече късмет - следобед ще правя нокти.
БТ ми е странна - какво ли се случва?  newsm78
И аз съм на АГ след Великден - ама кистата вече я няма - усещам го!  Crazy
Онзи ден сънувах странен сън - непозната за мен жена ме прострела в гърба... уживях, но много болеше... Снощи в съня ми - много ме беше страх от тази жена. Боях се да не се появи пак.. Какво ли значи?  newsm78
Изчезвам!
Гуш на всички и приятен ден!  Hug  bouquet

# 83
Котаранке, кажи: или рокля, или напускам! Така ще решиш поне единия проблем  Mr. Green
Мадмоазел, правилно! Няма да го отказваш от правенето, я! А то като ви се роди второто, ТПМ няма къде да бяга!
Фанфарче, честито! Дай резултатите от кръвния!
Естлар, съжалявам много! Гушки!

# 84
Моли , радвам се , че си добре и аз да си посъбере пращец -  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 мисля да се обсипвам яко от следващия месец, пък какво сабя покаже. Тази година ще си се видя с положителен тест и успешна бременост, така съм го заплюла!!!! А ти как си, браво за момата в теб! Оправихте ли се с ТМ?
 maceto85 и аз съм учила в Благоевград! Там и пиене и какво ли не целодневно и денонощно се лееха. Нищо не се оставяше да се разлее напразно! Аз бях в квартира с 5 момчета и още едно момиче. Ееее, не в една стая, а беше целия апартамент само квартиранти. Та смятайте какво пиене. Като си идвах и после тръгвах към Благоевград, тежко не тежко мъкнех по влаковете и по 2-3 литра вино или някоя и друга ракия- домашното си е домашно  Laughing Laughing

# 85
ох момичета и мен ме бройте за напиването имам нужда и то голямааааааа
много си пишете тука ,чета ви но не взимам участие ,че нищо няма при мен за бебето иначе само гадории.водя мъжо по доктори като малки деца са тия мъже надявам се да издържа и да е добър финала Heart Eyesиначе  #2gunfire
Estlar Hugи ти имаш един късмет ,но пък един ден ще се обърне вярвам,чакам те с новини от доктора.
за всички други  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug

# 86
Здрасти   bouquet, да се запиша и аз.
Маняна,   bouquet страхотна както винаги!
Дзвероника и Госпожицата, едвам се сдържам да не се смея с глас, че колегите съвсем ще ме вземат за куку. Оправяте ми деня момичета  Hug. Ако се реши нещо за четвъртък вечер може и да се включа (нали в четвъртък ще се тествам та, ако е  EFN да се направя на Animal Pig) Аз винаги съм обичала да пийвам, но не да се напивам. Студенстките години помнят и изцепки, но младостта крие своите грешки  Mr. Green
Естлар бих казала само WTF на всичко, което ти се поднася. Дано измислите решение без лъчетерапия.
Фанфар - все такива хубави новини да имаш от прегледите. С Бейби да си избиете от главата страховете. В една друга тема бяха измислили терапия против лоши мисли. Слагаш от онези обикновените ластичета на ръката. Като си помислиш нещо лошо- дърпаш ластика. Мозъкът се научава да свързва болката и лошите мисли и спира лошите мисли  Peace
Мелстиснати палчета да добри новини  Praynig
Молина честити ти розови гащи. Дано всичко е наред до септември  newsm79
Мечтичка честито, тъкмо приготовленията малко ще те разсеят

Стискам зъби да не правя тестове и да изчакам да станат 14-15 дни от О, имам цяла плеяда от бременни симптоми, но се опитвам да ги отдам на силното ми желание и да не се разочаровам после.
Като търсех рокля за сватбата, много ми харесаха роклите тук http://www.paloma-fashion.com/, като качество на платовете и изработка.

# 87
Момичета, нали приемането на Магнезий не пречи на бебеправенето?

# 88
Пчеличката Мая  Hug благодаря ти много,
не сме правили кръвен, защото се видя всичко на прегледа,та нз  Heart Eyes Hug

# 89
Естлар, много ме хвана яд, ей! То хубаво доброкачествено, но пък няма ли начин да се стопира това нещо за по-дълго време. И ако се прави сега лъчетерапия, какви са прогнозите за предстоящото инвитро, за колко време се възстановява организма. Пууу, значи! То ако не е едно, ще е друго! Кураж и ще те чакам с позитивни вести.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт