Да спрем ЦИГАРИТЕ заедно! - 9

• 49 075
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Единственото негативно, което съм забелязала за сега е, че обонянието ми наистина много се обостри, което за лятото е доста неприятно.....усещам кофти миризми от километри  Laughing

# 511
  • София
Софиянки /които се борим с порока  Laughing/, хайде да си спретнем една среща, както правят в другите теми. Може пък да има ефект. Никой не знае  Hug
Аз съм 'за"   bouquet

# 512
Аз от новите антидепресанти ли където ги започнах от какво ли не знам, но преди няколко сутрини се събудих щастлива от факта,  че не пуша. Викам си сега нашите ще се отровят от рано рано с цигари, а аз ще си пийна кафенцето  сладко- сладко без. След тази случка на вечерта сънувах, че пуша  и даже на сън си казах ,,Ей пък сега за какво ми трябваше да запалвам,, Естествено следобед и привечер ме хващат кризите, но за сега ги боря успешно.

# 513
  • София
Аз от новите антидепресанти ли където ги започнах от какво ли не знам, но преди няколко сутрини се събудих щастлива от факта,  че не пуша. Викам си сега нашите ще се отровят от рано рано с цигари, а аз ще си пийна кафенцето  сладко- сладко без. След тази случка на вечерта сънувах, че пуша  и даже на сън си казах ,,Ей пък сега за какво ми трябваше да запалвам,, Естествено следобед и привечер ме хващат кризите, но за сега ги боря успешно.

Сподели как ги взимаш и пушиш ли успоредно с тях.

# 514
Не пуша от 4 месеца и повече. Е имала съм няколко припалвания, но не постоянно. Антидепресанти пия по съвсем други причини свързани с тревожност и хипохондрия. Нали заради пустата хипохондрия ги спрях цигарите.

# 515
Не пуша от 4 месеца и повече. Е имала съм няколко припалвания, но не постоянно. Антидепресанти пия по съвсем други причини свързани с тревожност и хипохондрия. Нали заради пустата хипохондрия ги спрях цигарите.

И аз съм за антидепресанти май  ooooh!

Аз да кажа, че се върнах от море...там за малко не запалих една цигара за мъжа ми, ама добре че си намери запалка, че да не се налага.
И все пак пустото море още ми действа пушачески...Доста често си мислех за цигара, може би пък и защото в последно време имам много психически натоварен период ......

Краси, разбира се ще те добавя на 1 страница  Hug

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 11:47 от gerri_p

# 516
  • София
Привет на всички !  newsm53 Миналата седмица една позната ми каза нещо, над което не се бях замисляла преди . Ставаше на въпрос как ,когато човек  е нервен е необходимо да си поема дълбоко дъх и да диша. Благодарение на тази техника може да се успокойш ,когато си нервен.  Thinking Та тя каза, че успокоението. което идва от паленето на цигара е именно от това дълбоко вдишване , което правим ,когато си "опъваме", а не от самият никотин  Naughty  newsm78

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 07:09 от Mishel9

# 517
Мишел, така е, но това е стара истина. Дишането е много, много важно!
Но никотина също си действа централно... Peace

Как сте всички, минаха ли ви кризите?

# 518

И аз съм за антидепресанти май  ooooh!

Аз да кажа, че се върнах от море...там за малко не запалих една цигара за мъжа ми, ама добре че си намери запалка, че да не се налага.
И все пак пустото море още ми действа пушачески...Доста често си мислех за цигара, може би пък и защото в последно време имам много психически натоварен период ......

Краси, разбира се ще те добавя на 1 страница  Hug
Това все едно аз съм го писала!!!!!! На морето мнооого ми се пушеше. А след "почивката" цял месец с моите мъже и какви ли не емоции, мисля че съм направо за лудницата. Снощи се прибрахме, сядам да ви чета Hug

# 519
  • София
Добро утро, момичета!:) Гледам,  че след отказване на цигарите е трябвало да спестя окоо 700 евро, с които добре щях да се поглезя за това ,че една година не пафкам  Mr. Green Аз така и не успях да почна да си отделям парите за кутия цигари някъде настрани:) Някой да се похвали, че е успял?  Blush

# 520
Аз да се похваля, четия дни хич, ама хич не ми се пуши. В началото на миналата седмица имах една по силна криза, ама я овладях. Особено сутрин ми е кеф, че не пафкам. Дай Боже като започна работа ще си отделям толкова пари колкото би трябвало за кутия цигари пък да видим как ще излезе сметката.

# 521
Mishel9 , аз споделях в началото какво правех с парите от цигарите.  Peace
Събирам ги с определена цел, която иначе  няма как да се осъществи.Ето по спомени, къде отидоха моите "цигари" :
1, събрах 350 лв и отидох на море
2. за 400 лв си купих кухненски робот
3. събрах около 300 лв за фурна
4. сега събрах 240 лв и си купих колело
 Отдолу в подписа ми пише колко трябва да съм събрала, разликата не знам къде е , но поне не е в Булгартабак.  bowuu

# 522
Здравейте, записвам се отново в темата като непушачка от 1м и 11дни! Надявам се да продължавам все така Grinning! Аз успях да спра цигарите на едната почивка, беше ми малко трудно след това когато влезнах в нормалния ритъм на ежедневието, но се справих с мисълта че дори и да запаля цигара това няма да реши проблемите ми. И да веднага се отрази положително на портмонето ми Simple Smile!

# 523
Браво, vita!!! Звучиш много позитивно, продължавай все така!  bouquet
kimmy също ми звучи отлично, много се радвам!!!  bouquet
 Аз много исках да си отделям паричките от неизпушените цигари, но и 1 лв. не успях- защото съм си несериозна и защото като неработеща винаги в края на месеца си е доста напрегнато. Но вече не бъркам в касичките на децата и понякога си купувам по някой парфюм, ако в момента имам повече пари- без угризения, казвам си- това ми е от спестените пари Simple Smile. Също си позволявам да се храня по-здравословно, т.е. по-скъпо. А на  Зизу направо се възхищавам! Чак се замислям дали да не пробвам пак,особено ако успея да започна работа.

# 524
Аз откакто спрях цигарите съм нов човек- правя йога сутрин вкъщи ( е по 15 минути, но ме тонизира), ходя с колело на работа, сега от септември се записвам да ходя в една спортна зала.Поръчала съм си да пия добавки за прочистване на организма (от цигарите) и по специално - хлорела. Лошото е че качих 2 кг. ( не само от цигарите, а и от двете почивки на които бях), но съм оптимист че ще ги сваля.. От икономисаните пари от цигари, не съм си купила нищо конкретно, но е по важно че се чувствам здрава и заредена с енергия. Беше ми трудно само първите две седмици докато изляза от матрицата, но сега дори и не си помислям за цигари. И все пак трябва да спомена огромния принос на сина ми ,който месеци наред ме убеждаваше да спра цигарите, за да има жива и здрава майка и който цяла седмица ме дебнеш да не запаля Joy (мисълта че мога да го разочаровам като човек и майка ме стимулираше да не посягам). Сега вкъщи и мъжа ми и свеки си пушат, а аз дори не ги отразявам Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт