Отговори
# 225
# 226
На мен новата мома много ми хареса. Интересно по какъв повод се засичат Шура, Сеит и Гьозиде.

# 227

Дали ще е само за тогава или заради рейтинга ще го изместят в по- късен час, както направиха с КГ ?
Много ще ми е мъчно, ако е така....не го заслужават. Sad

# 228

Ами ...добре дошли в Истанбул !  Hug

Госпожата,  Heart Eyes с голям кеф пристигам там. По всичко личи, че ще е в пъти по- интересно и динамично от Русия.  Heart Eyes

# 229
Здравейте. Hug
Разкошен трейлър. На фона на отминалата мъчителна серия фрагмана го усетих като глътка свеж въздух виждайки усмихнати лица.
Сеит като, че ли е с понамалена брада или така ми се стори newsm78 и Шура си е скъсила косата?!

# 230

Дали ще е само за тогава или заради рейтинга ще го изместят в по- късен час, както направиха с КГ ?
Много ще ми е мъчно, ако е така....не го заслужават. Sad

Не може да се справи с Малкия Ага и вероятно е заради това. Няма нищо. Може да е за добро и да стане чудо, че нали на това се надяват много хора, за да се покачи рейтингът. Стискаме палци и продължаваме да гледаме любимците си, пък да става каквото ще става.

Последна редакция: вт, 22 апр 2014, 23:34 от sinq laguna

# 231

Кого ли видя ? Баронесата или ?

Ами ...добре дошли в Истанбул !  Hug

Госпожата,  Heart Eyes с голям кеф пристигам там. По всичко личи, че ще е в пъти по- интересно и динамично от Русия.  Heart Eyes

Много, много се надявам да е така, Лагуни !  Heart Eyes А и Истанбул ми е тоооолкова любим !  Heart Eyes

Айшето и аз го харесах, красавица е !  Peace

Neidjal, така е - намалил е брадата . Peace

# 232
# 233
Наистина много интригуващ трейлър. Личи си, че започва нов етап от живота на героите.
Ново място,нови герои. Нямам търпение.

К сериалу "Курт Сеит и Шура" присоединится молодая актриса Мелисса Аслы Памук,
которая сыграет девушку по имени Айше.

Източник: http://vk.com/kurt_seyt_and_shura

Госпожата Hug, би ли споделила накратко ако обичаш що за птица ще е новата героиня Айше. Изглежда много симпатична.
Пусто любопитство...

# 234
И на мен ми е много симпатична Айше.
На Шура, ще и е много трудно с толкова жени около Сеит.
Много му е добре с намалена брада.

# 235
Дъга,  Hug Айшето ще е абсолютно нов персонаж. Явно една от изненадите, остава да се надяваме, че ще е приятна .  Peace И на мен ми се струва, че ще е щерка на гърка . Ще е интересно.
Много ми е симпатичен мъжа на Гюзиде, ако този достолепен господин, който и представи Сеит и Шура, е той. Много хубав, представителен мъж, нищо, че е доста по- възрастен. Добре, че не я омъжиха за някой изкуфял старец - сега ще има по-голяма дилема. Peace

Лагуни,  Heart Eyes точно така ! Продължаваме напред ! Към Истанбул !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 236
Госпожата,благодаря ти за отговора. Попитах, защото смятах, че е персонаж от книгата, но така е по-добре. Hug

Малко фотки.

# 237
Петро и Джалил и те са приситгнали в Истамбул, явно заедно. Не знам, но във фрагмана се усеща друг заряд, различен от периода в Русия, което много ме обнадеждава. Praynig

Дъга, благодаря за снимките!   bouquet 

# 238

Kivanc's 'wolf'-"Kurt" ring.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт