Отговори
# 315
  • Тук някъде.....
Здравейте и от мен   bouquet

И аз чакам с нетърпение вторник вече - аман от Шампионската лига!  Crossing Arms
Хубава обстановка, ще кажеш, че Истанбул 1917 е Монмартр 1917, но нейсе, рейтингът трябва да се вдигне  Mr. Green Не ми харесва това ято жени около Сеит, ядове ще бере Шура  Confused

Дафне, Отечествена война се нарича само и единствено Втората световна война в Русия. Събитията през 1917 са известни като Руската революция, ВОСР, Гражданската война в Русия, но не и като Отечествената война!  Naughty Ако пък визираш Първата световна война, но тя е известна или така, или като The Great war, защото просто дотогава не е имало по-голяма от нея. Тъй ти споделям, информативно. Петро хич не е и чувал все още за Отечествената война, камо ли да бие в нея.

# 316
.
Не мислиш ли, че ако всичко излезе на бял свят, то и Сеитово име на честен военен ще е опетнено.

Hug Той, пък Курт един войник излезе, думи нямам. Цялата война изкара по болниците, в безсъзнание.

# 317
ordinary, вече стана ясно, че ще има перачка, с която според книгата, Курт прави грешна крачка. Ще я има и баронеса Лола. Първа кипра ще е на гастрола...Тъй, че Курт май, май няма да е верен до гроб на Шура.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 00:03 от sinq laguna

# 318
Дафне, Отечествена война се нарича само и единствено Втората световна война в Русия.
И войната срещу Наполеон е била отечествена / 1812 година. Отечествена война е когато се защитава целостта на Родината. И каква е разликата между ПВС и ВСВ, та според теб едната е отечествена, а другата не. И при двете войни Германия първа обявява война на Русия. И една война, независимо от повода и причините за избухването й , в един момент се превръща в Отечествена за някой от участниците...

# 319
Лагуни, припомни ми, моля, кога Петро е спасил Шура? Защо го наричаш неин спасител?

# 320
.
Не мислиш ли, че ако всичко излезе на бял свят, то и Сеитово име на честен военен ще е опетнено.

Hug Той, пък Курт един войник излезе, думи нямам. Цялата война изкара по болниците, в безсъзнание.

Hug Ама  как само  го представят в Истабул. "Истински мъж", "Кримски вълк".  Joy

# 321
Лагуни, припомни ми, моля, кога Петро е спасил Шура? Защо го наричаш неин спасител?

Вале, той беше , който я спаси от сигурна смърт. Нали Шура направи опит за самоубийство. Щастлива случайност, но той се възползва от нея. Ако беше човек, за който живота на абсолютно никой не струва и пукната пара, нямаше да му дреме. Че и запази пълна конфиденциалност относно случая.

# 322
ordinary, вече стана ясно, че ще има перачка, с която според книгата, Курт прави грешна крачка. Ще я има и баронеса Лола. Първа кипра ще е на гастрола...Тъй, че Курт ма, майй няма да е верен до гроб на Шура.
Hug Малее, перачка ще замени руската аристократка... Joy После пак нямало тенденция...

# 323

Вале, той беше , който я спаси от сигурна смърт. Нали Шура направи опит за самоубийство. Щастлива случайност, но той се възползва от нея. Ако беше човек, за който живота на абсолютно никой не струва и пукната пара, нямаше да му дреме. Че и запази пълна конфиденциалност относно случая.

Лагуни, той я докара до самоубийство.
Мисля, че си прекалено добра към него, виждаш неща дето ги няма.

# 324
Ти пък си прекалено злобна към Петро. Така беше и с Мирза. Видяхме колко си права и какво се случи. Човекът си умря без да попречи на ВНЛ-то. Редно е да се извиниш на този образ. Не си го разбрала, просто...

# 325

Еее, Вале може и да съм добра към Петро, но наистина не смятам, че той е причината тя да вземе това налудничаво решение. Шура реши, че без Сеит няма живот за нея. Той беше длъжен да и покаже писмата. Това - да. Но не смятам, че Петро е действал по този начин, за да доведе Шура до това пълно отчаяние. Изобщо не е предполагал според мен, че ще стане така.

# 326
Е, Лагуни, пак го оправдаваш, виждаш ли, наистина си прекалено добра.  Simple Smile

# 327
Събитията през 1917 са известни като Руската революция, ВОСР, Гражданската война в Русия, но не и като Отечествената война!  Naughty Ако пък визираш Първата световна война, но тя е известна или така, или като The Great war, защото просто дотогава не е имало по-голяма от нея. Тъй ти споделям, информативно. Петро хич не е и чувал все още за Отечествената война, камо ли да бие в нея.
Според теб в коя война се биха Курт и Петро, на кой фронт и срещу кой.

# 328
Вале, винаги съм изказвала възмущението си от подлите постъпки на Перто.Обаче наред с това,  предпочитам да търся подбудите , които мотивират действията му.
Не вярвам в това, че хората се раждат като подлеци, убийци, престъпници и т.н...
Не оправдавам Петро, а търся причини...

# 329
Вале, винаги съм изказвала възмущението си от подлите постъпки на Перто.Обаче наред с това,  предпочитам да търся подбудите , които мотивират действията му.

Hug Единственият мотив е, че Шура е с Курт. Иска да ги раздели, защото знае, че ще страда. Курт сам по себе си изобщо не го интересува. Ако Шура се беше съгласила да си тръгне, Петро отписва Курт. Абсолютно безинтересен му е.
Колкото до приятеля от детинство Миша, във филма няма факт, който да доказва това приятелство. Бяха другари от фронта.
И в един момент се оказаха класови врагове. Нищо извънредно. При Гр война може двама братя да се изправят един срещу друг. Ако Петро не беше стрелял, Миша щеше да го убие. Що хора изгоряха покрай неговите доноси...

Общи условия

Активация на акаунт