Отговори
# 675
Ами Лола се уговори с Петро, че Шура трябва да ги види. Това имах предвид  и точно така стана ... ще видя след превода дали съм права  hahaha А Джелил май ги попита дали са се оженили  newsm78 Интересно е какво му отговориха ... Хайде сега, да видим колко умна е Шура ... дали ще се направи на умряла мечка или ще го пита директно какво става. Киво и Фарах и всички останали си играят супер, филма е много интересен, нямам забележки, на мен ми харесва. Който мисли обратното, може и да го пропуска  Joy Joy Joy
Лагуни  Heart Eyes че какво и беше на 7 серия  newsm78
Лека и синеока, дружки! До утре! Hug
Кога ли ще има превод на 7 серия на бг. newsm78
БУ  Heart Eyes Hug благодаря!   bouquet

# 676
  • София
Шура и Сеит отговориха нещо от рода, че са нямали много време след идването от Алуща и не са мислили много за това!

# 677
Бу, благодаря ти , сладурче! newsm51

Разбра ли какво му отговориха на Джелил двамата на въпроса защо още не са се оженили?

# 678
  • София
Шура и Сеит отговориха нещо от рода, че са нямали много време след идването от Алуща и не са мислили много за това!

# 679

newsm51 newsm51 newsm51

# 680
Бу, Фенче, благодаря Ви  bouquet  bouquet за разясненията.
В много кофти ситуация се оказаха Сеит и Шура. Rolling Eyes Сега, ще си проличи колко са откровени един с друг и имат ли си доверие.

# 681
И аз колкото и да се насилвам, не виждам любовта на Курт Сеит към Шура!  ooooh!
Този път Сеит й показа, че ще я държи далече и от делата си, а Шура вече отдавна е далече и от сърцето му- толкова студен влюбен мъж до сега не бях виждала!
Възмутена съм от Едже и Хилял, за нищо вече не стават! Виновен си и то много Сеит- беше партизанин цяла серия, Лола пък ятак! И как да се чувства Шура като го видя със собствените си очи натафрен да излиза от дома на Лола Crossing Arms...

# 682
Ами Лола се уговори с Петро, че Шура трябва да ги види. Това имах предвид  и точно така стана ... ще видя след превода дали съм права  hahaha А Джелил май ги попита дали са се оженили  newsm78 Интересно е какво му отговориха ... Хайде сега, да видим колко умна е Шура ... дали ще се направи на умряла мечка или ще го пита директно какво става. Киво и Фарах и всички останали си играят супер, филма е много интересен, нямам забележки, на мен ми харесва. Който мисли обратното, може и да го пропуска  Joy Joy Joy
Лагуни  Heart Eyes че какво и беше на 7 серия  newsm78
Лека и синеока, дружки! До утре! Hug
Кога ли ще има превод на 7 серия на бг. newsm78
БУ  Heart Eyes Hug благодаря!   bouquet

Фенче,  Heart Eyes аз вече писах защо не ми хареса 7 епизод. Така смятам, така пиша. Радвам се , че на теб и на други момичета им харесва, но моето мнение се различава.
Иначе и забележки си имам и то не малко, но няма да пропускам филмчето. Тук е моят любимец, Фарах и Биркан. Тях ще си гледам с кеф.

# 683
Шура да почва работа в перачницата, да не се занимава с глупости. Наоколо смърт, болести, опасности, мизерия, тя души на Сеит ризите. Няма никакви основания да се чувства толкова несигурна.

Той много бързо се вписа в новия живот, взе страна, бори се, рискува.
И как да гледа, не разбирам? То човек като се върне уморен вкъщи, може да не гледа много влюбено, а какво остава след толкова психотравми. И след като се спасиха, сега в тоя хотел са като върху буре с барут. Чудя се как въобще дишат и мърдат, а не как Сеит погледнал Шура и колко я обича.

Neidjal съгласна съм, Сеит не бива да изолира до такава степен Шура. Вярно, пази тайна, пази и нейната безопасност, но трябва да намери начин да й обясни.

БУ, благодаря, липсваше ни тази вечер.

Много ми хареса Джелил. Актьорът така трогателно предаде мъката му, усетих как светът е празен за Джелил.

# 684
Лагуни Hug, следващата серия ще ти пусна линк за превод онлайн!

# 685

Според мен не трябва да изолирва Шура от случващото се макар и да не я въвлича в подробностите поне трябва да и разкаже в общи линии какво се случва, защото Шура остава с грешни впечатления от което, ще последват напрегнати сцени помежду им. Rolling Eyes

Hug Абсолютно! И изобщо не трябваше да допуска помежду им да има лъжа...Много, много кофти!

# 686
Не знам за Вас но аз искам фрагман за следващия епизод ако може още сега, Joy нетърпелива съм да разбера какви, ще са последствията за двамата след завършека на този епизод.
Между другото ми се стори, че Сеит не ги видя, само те него или греша!? newsm78

# 687
Лагуни Hug, следващата серия ще ти пусна линк за превод онлайн!

Шани,  Hug  newsm51

# 688
Вярно ,че я пази от това с което се занимава ,но поне да ѝ казва че я обича ,че трябва да му вярва ...около него само похотливи влечуги ...може да е надживял /и така се получава /дребните ,ежедневните неща и нужди ,но злонамерените точно с това го атакуват....

# 689
Шура да почва работа в перачницата, да не се занимава с глупости. Наоколо смърт, болести, опасности, мизерия, тя души на Сеит ризите. Няма никакви основания да се чувства толкова несигурна.

Вале, с риск да те разочаровам, но ще ти кажа, че на мястото на Шура изобщо няма да се огранича само с душене на ризи. И изобщо пет пари няма да давам, че наоколо дебне опасност отвсякъде.

sofia26 , напълно съм съгласна с теб!

Общи условия

Активация на акаунт