Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...Оф, Фенче,
как искам да кажа и аз същото като теб за любовта на Курт към Шура. Ама не мога. Все по- далечен и по- далечен ми се вижда на мен. 

Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...
как искам да кажа и аз същото като теб за любовта на Курт към Шура. Ама не мога. Все по- далечен и по- далечен ми се вижда на мен. 
Имам чувството ,че вече я приема за даденост....къде е оня поглед с който я гледаше в началото...почти с обожание 
Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...

Да видим какво ще обяснява на Шура ... ако не и разкаже истината ... свършено е с доверието и в него ... А той де факто няма никаква вина.
А онези двамата подлеци Лола и Петро добре си оплетоха кошницата

Не знам дали гледа предната серия. Тя беше за мен по - зле. В тази живнаха малко. Препоръчани теми