Отговори
# 660
Хубава серия,искам да попитам в книгата Валентина била ли е в Истамбул ,защото аз останах с впечатление че не са се намерили с Шура,моля кажете ми Hug

Hug Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...

Оф, Фенче,  Heart Eyes как искам да кажа и аз същото като теб за любовта на Курт към Шура. Ама не мога. Все по- далечен и по- далечен ми се вижда на мен.  Cry

# 661
Някой разбра ли този английски полковник защо изреди имената на Сеит, Шура и Джелил?

# 662
Цитат
Оф, Фенче,  Love как искам да кажа и аз същото като теб за любовта на Курт към Шура. Ама не мога. Все по- далечен и по- далечен ми се вижда на мен.  Crying or Very sad

И на мен SadИмам чувството ,че вече я приема за даденост....къде е оня поглед с който я гледаше в началото...почти с обожание Rolling Eyes

# 663
Някой разбра ли този английски полковник защо изреди имената на Сеит, Шура и Джелил?

Нареди да се разузнае за тях.

# 664
Скрит текст:
Хубава серия,искам да попитам в книгата Валентина била ли е в Истамбул ,защото аз останах с впечатление че не са се намерили с Шура,моля кажете ми
Hug

Скрит текст:
Hug Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...

Оф, Фенче,  Heart Eyes как искам да кажа и аз същото като теб за любовта на Курт към Шура. Ама не мога. Все по- далечен и по- далечен ми се вижда на мен. Cry

И на мен.  Rolling Eyes
Лагуни, нищо не разбрах от серията не само тази сцена за която питаш, само на картинки съм. ooooh!

# 665
Ами пробвайте се бе, хора ... любовта си му е същата, ама се е захванал с едни неща ... това, дето крие от нея, ще му изяде главата  ooooh! А онези двамата подлеци Лола и Петро добре си оплетоха кошницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 666

Нареди да се разузнае за тях.

Благодаря!   bouquet

Момичета, моля ако някоя от вас е разбрала основните неща да ни преразкаже. Аз си гледам картинки и се нервя , че нищо не разбирам.

# 667
Наистина Сеит си издъни и няма да се очудя ,че ще има раздяла newsm78

# 668
Наистина Сеит си издъни и няма да се очудя ,че ще има раздяла newsm78

А той си няма  и идея, че онези двамата му устроиха капан  ooooh! Да видим какво ще обяснява на Шура ... ако не и разкаже истината ... свършено е с доверието и в него ... А той де факто няма никаква вина.

# 669
Ами пробвайте се бе, хора ... любовта си му е същата, ама се е захванал с едни неща ... това, дето крие от нея, ще му изяде главата  ooooh! А онези двамата подлеци Лола и Петро добре си оплетоха кошницата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Пробвам, пробвам , Фенче и файда йок.  Cry

# 670
Гледаме пълна скука и глупости.   Спад в играта на Къванч и Фара. Без нерв, без хъс, без заряд. И друго не може да бъде при тоя инфантилен сценарии. Никаква игра и от новите персонажи.
Проектът на годината се оказа провалът на годината. Положението е неспасяемо.

# 671
Както писах вече съм на картинки.
Браво на Сеит, справи се успешно със ситуацията.
Според мен не трябва да изолирва Шура от случващото се макар и да не я въвлича в подробностите поне трябва да и разкаже в общи линии какво се случва, защото Шура остава с грешни впечатления от което, ще последват напрегнати сцени помежду им. Rolling Eyes
Фенче, какво имаш в предвид, че Лола и Петро са си оплели кошницата? newsm78

# 672
Някой схвана ли Джелил какво попита Сеит и Шура, когато бяха сутринта в кафенето? Нещо и на двамата им стана конфузно.  newsm78

Обаче да им имам връзката на нашите гълъбчета. Шура не я разбирам и нея. Подозира Сеит за Лола, но не пожела изобщо да попита. Няма да се учудя, ако и сега след капана, който устроиха Лола и Петро не  повдигне въпрос.

# 673
Без нерв, без хъс, без заряд.

Hug Не знам дали гледа предната серия. Тя беше за мен по - зле. В тази живнаха малко.

# 674
  • София
Момичета, съжалявам, че нямаше как да превеждам ама се мъча на един разбрицан комп с прекъсващ нет, че не съм си дома!
Дафне - Запази си коментара за себе си!
Сеит с нищо не е виновен за случката той си нямаше идея какво му крои Петро!
Най-общо казано:
На партито Джелил си позволи да каже някой истини! Перачката се промъкна за да говори с англичаните да намерят сестра и! Шура я защити и този я нападна! Сеит се притесняваше за състоянието на Джелил! След случката с Джелил и англичанина и Шура и англичанина Сеит въздъхна: Не знам как още не съм станал убиец тази вечер! Пренасяха оръжие с Али Дайе и съпруга на Гюзиде! Хванаха Галип гадовете! Англичанина заръча да се разровят около Шура, Сеит и Джелил. В кафето Джелил попита Сеит и Шура защо не са се оженили още. Англичанина занесе писмо на Шура от леля и в което се съобщава, че Тина е в Истанбул и е болна!
Момичета питайте за някоя сцена, аз само затова се сещам сега!

Общи условия

Активация на акаунт