Отговори
# 645
Нов актьор ще влиза в сериала - Чаалар Ертугрюл/Çağlar Ertuğrul, който ще изпълнява ролята на Юсуф. Wink

http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=221191

# 646
Здравейте! wavey

Честит Гергьовден на всички!

Минавам само да сложа нещо интересно от руските дружки, на което попаднах. Надявам се да не е слагано, а ако е моля да ме извините, но тези дни ви чета малко телеграфно.
Тази вечер ще се опитам да гледам, ако нета с който разполагам в момента ми позволи, ако ли не само ще ви чета.

Източник: http://vk.com/kurtseyt_official

Превод: Светлана Буринова

Молодая актриса Седа Гювен сыгравшая Валентину в нашумевшем сериале Курт Сеит и Шура" согласно сценарию в котором она переживает тяжелую болезнь, постриглась..
В очередной серии Сериала Курт Сеит и Шура в Стамбуле-после долгих попыток Шуры разыскать свою семью- зритель наконец-то увидит Валентину.. Вспомним что последний раз мы видели ее и членов семьи Шуры во время сцены прощания на вокзаде в Санкт Петербурге, когда Шура спрыгнула с поезда в объятья поручика Сеита..
Семья тогда покинула С-Петербург в надежде избежать расправы в те тревожные времена и найти себе безопасное пристанище.
В новой серии сериала зрителей ждет душещипательная история которую повествует нам Валентина.-она поделиться своим рассказом о том, с чем ей пришлось столкнуться во время продвижения из Петербурга в Стамбул. ВАлентине (Седа Гювен) удается также как и ее сестре Шуре добраться до Стамбула. Но переезд, который длился месяцы,лишения и болезнь черной лихорадкой ,которую ей пришлось перенести очень отразились на Валентине,Именно из-за эпидемии этой страшной болезни на корабле ей пришлось постричься. В борьбе за выживание Валентины с этой болезнью ей протягивает руку помощи новый герой сериала Юсуф (ЧагларЭртугрул) Он становиться невидимым спасителем Валентины.. В очередной серии которую вы увидите сегодня В 21:30 вы станите свидетелями трудного пути ,пройденного Валентиной,из светской и роскошной жизни в России до темных и нищих улиц окупированогго Стамбула.

Хубава вечер на всички!

# 647
Здравейте, приятелки, имам празнично настроение, а с вас - дваж повече!
Честит празник! Дафне, избрала си страхотна песен! И от мен една:

Мила Гери, честит имен ден! Благодарим ти за всеотдайния труд, за ентусиазма и професионализма!
Скрит текст:

Фенче   Hug за сълзичките!

Дъга  Hug за Валентина!

BELL   Hug за красотата!
Miss60         Airra       keete      Snejka   gospojata di...va    sinq laguna     и цялата компания, довечера сме на линия!

# 648
Здравейте Hug и честит имен ден  bouquet  bouquet  bouquet на имащите повод за празнуване днес.
Най-накрая изгледах трейлърите с нормален интернет, че с флашката беше жива мъка. ooooh!
Приятно гледане на епизода, очаквам го с нетърпение.

# 649

Ван4e, Hug нали Peace За нищо на света не го променям!!! Grinning
Шани йес  newsm10 бих ти го потърсила назаем,ама няма да е удобно,знам ли newsm78 newsm78 newsm78 Laughing
Честит празник на празнуващите.
И този новият елемент в филма ,пак с уникални очи,ама има ли изобщо някой в таз Турция който да не е с красиви очи Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 20:54 от Ван4e

# 650
Добър вечер и честит празник на всички българи!  bouquet
Гери Филипова Hug, за теб цвете от моята "градина" с признанието ми за всеотдайния ти труд...  bouquet

Скрит текст:

Не ми се иска да гледам на КСШ с очите на историята, че ми се размива и без това малкото любов на екрана.
Вале, ингилизите винаги са имали интереси и в днешна Турция и в Османската империя на времето. Както и Чърчил е казал на времето горе- долу следното (по памет)- "Англия няма приятели, тя има вечни интереси"! Типично имперско мислене! Но, ако не се бе случила ВОСР, Русия едва би допуснала да се разхождат като у дома си англичаните около Босфора, както и да е- не ми се коментира точно това сега. Няма и потребност мисля.
Искаше ми се да коментирам само едно изречение от предишен мой пост- Великолепна маневра на НБ!
Такъв ход би се тълкувал многозначно от всеки. А мисля, че тя точно това цели- да хвърли ръкавицата и да гледа зрелищата...щото и без това няма свидетел на срещата й с баронеса Валентина! Много хляб има
в този клип, както и разкодиране на това писателски послание. 
Приятно гледане, момичета Hug
Ванче, Hug не се отдава- това ми е запазената марка на моите фаворити ББ... Peace

# 651
Госпожата  Hug Heart Eyes радвам се, че си почиваш добре и на страхотно място!
Дъга, Вале  newsm51    love001 newsm51
Ванче, Шани  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Добре де, нали от 21.30 щеше да започне филма? Тази простотия, дето я дават в момента повече ли се харесва на турците  newsm78 Не разбирам ... честно, не разбирам  ooooh!

# 652
Започва! Приятно гледане на всички !   bouquet

# 653
Приятно гледане и от мен!  Hug

# 654
При мен излезна таймера, че, ще започне след 4 минути. Rolling Eyes
Гледам на този линк, http://www.startv.com.tr/canli-yayin  защо съм все по-назад от Вас!? Cry

# 655
Хубава серия,искам да попитам в книгата Валентина била ли е в Истамбул ,защото аз останах с впечатление че не са се намерили с Шура,моля кажете ми Hug

# 656
На Яхия му стана ясно , че Гьозиде въздиша по друг.

# 657
Хубава серия,искам да попитам в книгата Валентина била ли е в Истамбул ,защото аз останах с впечатление че не са се намерили с Шура,моля кажете ми Hug

Hug Да, и в книгата се намират двете! Хубава серия! И Курт си обича Шура, както винаги е било ...

# 658

Аз също не знам. Не съм чела книгата. Обаче ми хареса играта на Седа.

# 659
Много благодаря Hug но много ми се иска да не е продължението на филма с раздялата м/у двамата но разбира се ще има интриги newsm78

Общи условия

Активация на акаунт