Отговори
# 630

Ван4e, Hug нали Peace За нищо на света не го променям!!! Grinning

# 631
Момичета  Heart Eyes благодаря на всички ви !  bouquet
Така е ... не само Джелил е загубил някого ... На мен  ми скъса сърцето  и сълзичката на Сеит ...Боже, как играе това момче ... ooooh!

# 632
  • AMS

Дружки, Благодаря ви!!!
Много интересни пост Валя Hug, благодаря, че още веднъж припомни историята. Аз от началото си мрънкам, че любовта е преплетена с истинските събития по това време и няма как да се не се отрази това на героите. Като знаем историята, ще ни е по-лесно да разберем сериала.
Виждам, че актьорите са съвсем наясно с образите, които пресъздават. А и този озет преди 7 епизод, с разказа на Валентина пред Нермин, сложи нещата в правилния ред.
Фенче,  Hug Шани, Hug  БУ, Hug  Ванче, Hug BELL,  Hug zarani,  Hug ...  Hug Hug Hug

# 633
Eeee, супер изненада с този трети трейлър. Party Невероятно въздействащ!!! Разкошна игра и на двамата актьори! Бравооо!

Много благодаря за всичко споделено в темата, момичета!  newsm51

# 634

Като че ли започвам да се притеснявам да пиша за книгата, защото филма е много, ама много различен от нея. Може би и Нермин се съгласява с  този прецедент, защото е  гост сценарист.

Сиси, аз съм ти благодарна, че пишеш за книгата и ще ти бъда благодарна, ако продължиш да го правиш.   bouquet Моля, не спирай!  Praynig  На мен ми е интересно да съпоставям видяното на  екрана с книгата...

Miss60, моите впечатления и разсъждения се доближават доста до твоите. Hug Благодаря за коментара!

# 635
Здравейте Hug Hug Hug

Честит имен ден на нашата преводачка! Жива и здрава Hug Heart Eyes

Страхотна игра в снощния трейлър и на двамата!

# 636
Добро утро, момичета!  Heart Eyes Hug Честит празник!

Айра  Heart Eyes невероятен момент си уловила от снощния трейлър, благодаря!  bouquet
Честит имен ден на Гери! Да си жива и здрава!  newsm51  love001 newsm51

# 637
Здравейте отново на Гергьовден Hug Heart Eyes Честит празник на именниците, да са живи и здрави!

Валентина, благодаря за информацията, относно войната Peace Аз като казах, че не съм разбрала войниците какви са имах предвид във филма, не по принцип Peace Ползвам гугъл без проблем Peace Ами не е ясно, поне според мен Peace Трябваше малко интро да има и така Peace В други филми не ми се е случвало да не знам какво става, имам предвид то и не гледам такива филми, но по принцип няколко реда за войната и кои какъв е нямаше да са излишни Peace

Лагуни Hug Heart Eyes Благодаря, че ме четеш Hug И аз знам от твоите постове, че мнението ни се доближава  bouquet

Приятен празник на всички Peace Hug Simple Smile

# 638
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!  bouquetНека на този ден си спомним за храбростта на българския воин newsm51

# 639
# 640
Добър ден. Hug Hug Hug

Благодаря за фрагмана и за превода.   bouquet  bouquet Много силна игра и на двамата. Peace

Честит празник на всички и специално на имениците.  bouquet

Хубав ден.  bouquet

# 641
Снеже  Hug Heart Eyes Hug Честит празник и на теб!

# 642
Привет момичета Hug Hug Hug

Честит празник   bouquet

# 643
Привет момичета Hug Hug Hug

Честит празник   bouquet

BELL   колаж! Уникален е, благодаря ти! Хайде, да идва вечерта, че нямам търпение ...

# 644
Честит Гергьовден,мили дружки!
Благодаря за трейлъра, преводите, снимките и споделеното! Аз съм все още на едно прекрасно райско място и не ми Се тръгва утре. Пожелавам ви приятно гледане довечера. Аз ще пропусна, но ще наваксам, когато се прибера в София.
Извинете ме,ако имам грешки ,ама пиша от таблета и е голяма драма. ooooh!
Весел празник на всички!

Общи условия

Активация на акаунт