Отговори
# 600
Скрит текст:

# 601
С интернета който използвам в момента с големи мъки ooooh! едва изгледах фрагманите.
Благодаря Ви за тях.
Очаквам с нетърпение епизода. Става ми все по-интересно въпреки, че ми се иска романтиката от първите епизоди между Шура и Сеит да не стихва с напредване на сериите. Rolling Eyes
Много се радвам за рейтинга му в Близкия Изток, жалко е, че не получава признанието което заслужава в собствената си страна Cry и се надявам това нелепо положение съвсем скоро да се промени.
Искам КСШ да набере скорост и да се задържи максимално дълго време на екран, защото много ми допада проекта, и очаквам всяка негова серия с нетърпение, и вълнение.
Приятни почивни дни Ви желая.

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 00:05 от Neidjal

# 602
Превод на втория фрагман от подругите.

http://vk.com/farahzeynepabdullah?z=video131686034_168462713%2F30a7203a75fe6dbf70

# 603
Пак след дъжд качулка слагам преведения втори фрагман на 8 епизод.
Повече от три часа ми трябваха да го кача, голяма мъка с тоя интернет. smile3511
Поне според видяното в него ни чака интересен епизод.

http://youtu.be/h32K_sV-TBA

Госпожата, приятна почивка! Hug

Спокойна нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 604
Добро утро!  Hug
Лагуни  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Попаднах на следните снимки, пише, че това са Нермин, Памир, Шура и дъщеря и Сандра в Пасадена САЩ 1994 година  newsm78 Не помня, но Нермин си мислех, че никога не е виждала Шура  newsm78

А тази Айше , не може да ми хареса посмъртно  hahaha ама никак не ми харесва ...в тяло е супер, но нито очите, нито устата и ми допадат ... и с тези дебели вежди ...Не, не!

виж, Гюзиде ми е красива и мила

Въпрос на вкус ... моят е такъв  hahaha
Най-много ми харесва Фарах ... а в началото, преди да започне филма, се притеснявах, че ми е доста бозава за Киво  ooooh! сега не го давам на никоя друга! Това момиче с играта си ме накара да я обикна и харесам толкова много ...

Баронеса Лола също не я харесвам като визия ...много ми е студена и неприятна. И не е заради ролята, гледала съм я в Хулиганът, и там ме дразнеше нещо във физиономията  hahaha

# 605
на снимките са дъщерята на Шура - Сандра и дъщерята на Нермин

# 606
Здравейте, изгледах и аз епизода, и много ми хареса. Всичко е съвсем логично, Сеит е преследван от кошмарните спомени, Шура колкото и да му съчувства, не изпитва същата болка. Тя се надява да срещне близките си.
Мъка и носталгия измъчват и двамата. Преживяха съвсем за кратко, миг на пълно щастие, и животът ги завихри в ураган от трагични обстоятелства.
Не знам защо някои момичета очакват романтика, много преди да започнат снимките, се знаеше за какво ще е сериалът.
Виждам как порасва Шура. Съвсем младо неопитно момиче, расло под грижите и защитата на семейството и общественото си положение. Нищо не умее, но с добро сърце и морал, с достойнства, заложени в характера, които ще я направят силна жена. Жена с характер.
А Сеит става борец за свобода. Намира начин да помага и да защитава идеалите си.
Не разбрах, баронесата двоен агент ли е? Ще вербуват Сеит, и той ли ще стане двоен агент?
Дъгичка, благодаря за превода но и с превод са ми чок зор тия агентурни схеми.

Фенче, откъде намери снимката? И аз съм чела, че Нермин и Шура не са се срещали. Може би на снимката е някой друг.

# 607
А тази Айше , не може да ми хареса посмъртно  hahaha ама никак не ми харесва ...в тяло е супер, но нито очите, нито устата и ми допадат ... и с тези дебели вежди ...Не, не!
....

виж, Гюзиде ми е красива и мила...

...

Най-много ми харесва Фарах ... не го давам на никоя друга!

Фенче, Hug   newsm10 newsm10 newsm10

# 608
K_N благодаря! Hug
Снеже  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Вале  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521
ето от тук видях снимките, пост 1759
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic22622s1755.html
Дъга

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 12:49 от queen_fenka

# 609
Привет момичета  Simple Smile

# 610
Дива,  Hug Hug Hug с малко закъснение - да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и много обичаща!  smile3525

Дъга,  Hug Hug Hug благодаря за всичко, което правиш!   bouquet

Изгледах всички епизоди до тук. Епизод 6 - много мъчен, много труден за преглъщане, направо всичко ми се сви! Мъчно ми е за всички, които пострадаха! Много ми е мъчно за Сеит, много ми е мъчно за Джелил, за Шура също!  Sad Татяна ми беше много любима, смазах се от случилото се с нея!

Въпроса ми е Джелил ще може ли да погледне друга жена? ( Въпреки че ни подготвиха за това... ) Не си спомням в книгата как се развиваше образа му, а и книгата не е у мен в момента....  Гюзиде е много хубава жена, много стеснителна, много дипломатична. Как само трепереше пред Джелил, цялото й тяло издаваше обожанието й към него, поболя се момичето когато се срещна очи в очи с любимата му. И на нея й се натрупаха не леки чувства....

Фарах все повече започва да ми харесва! Въпреки че постоянно се вглеждам в нея и все се опитвам да различа кога тя е Шура и кога дубльорката й.  Whistling Определено в онази силна сцена - Шура с бялата рокля и Курт Сеит на коня не беше Фарах.  Peace Сега, като се замисля, не мога да си представя друга актриса да бъде в ролята на Шура. Сякаш тази роля е създадена за Фарах. Има едно нещо в нея, което много ми харесва, малко и може би не за всеки забележимо, но аз обичам детайлите. Когато гледа Сеит в очите, понякога без да казва нищо повдига, съвсем леко, въпросително едната си вежда - направо е уникална в този момент, като малко дете в очакване на разрешение да си поиграе в пясъка с другите.  Hug Усмивката й също е много запомняща се. И според мен любовта на тези двамата е все по-силна и по-пленяваща!

Няма да пиша за предишните епизоди, защото вие вече всичко сте си казали, само едно нещо, което ми направи силно впечатление - имам усещането, че Сеит много силно иска да бъде като баща си. Оставям настрана последните думи на Мирза, с които отвори голяма рана в нашето момче.  Peace

# 611
BELL красив колаж!  newsm10

Kralitsata не го виждам Джелил с друга жена, но...ще видим какво си ни подготвили.  Чудя се, дали той ще се премести в хотел Шереф, да е близо до приятелите си. Ако остане при баронесата, може пък да надуши нещо.

Рускините са озвучили липсващите минути. Сеит плаща на свидетели, да кажат, че са видели свадата с убития офицер. Странно, кога успя да ги намери, нали никого не познава в Истанбул.
И още нещо ме учуди. Когато освобождаваха Яхия, английският офицер каза на Сеит, че може да им бъде полезен. Защо го хареса и реши да му предложи сътрудничество, май все още не беше чувал за него от баронесата.  newsm78

# 612
           Здравейте момичета, за снимката с трите дами. В средата е дъщерята на Шура - казва се  Сандра Велес. от страни са Нермин и нейната дъщеря Мамир.

Снимката е правена през 1994 година. Тогава Шура вече е умряла. Слага си край на живота, след като вече е  разведена с французина. Гробът на Шура е в Пасадена.  Когато Нермин посещава гроба на Шура в нея изниква образа й като жив и тя се вживява много в нейната съдба.

Шура е била бременна още веднъж и родила едно момченце, но то веднага е умряло или мъртво го е родила - нещо такова.

Като че ли започвам да се притеснявам да пиша за книгата, защото филма е много, ама много различен от нея. Може би и Нермин се съгласява с  този прецедент, защото е  гост сценарист.

Моля за извинение.

# 613
# 614
Добро утро, момичета! Hug
Още малко нови снимки на Киво

тъкмо вчера си мислех, че отдавна не са го засичали някъде и ....
BELL  newsm10 newsm51  love001
Sisi55  Heart Eyes Hug благодаря!    bouquet
Кралицата  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт