едва изгледах фрагманите.
и се надявам това нелепо положение съвсем скоро да се промени.

Не помня, но Нермин си мислех, че никога не е виждала Шура 
ама никак не ми харесва ...в тяло е супер, но нито очите, нито устата и ми допадат ... и с тези дебели вежди ...Не, не!
сега не го давам на никоя друга! Това момиче с играта си ме накара да я обикна и харесам толкова много ...

ама никак не ми харесва ...в тяло е супер, но нито очите, нито устата и ми допадат ... и с тези дебели вежди ...Не, не!

с малко закъснение - да си жива и здрава, много щастлива, много обичана и много обичаща! 
благодаря за всичко, което правиш! 
Татяна ми беше много любима, смазах се от случилото се с нея!
Определено в онази силна сцена - Шура с бялата рокля и Курт Сеит на коня не беше Фарах.
Сега, като се замисля, не мога да си представя друга актриса да бъде в ролята на Шура. Сякаш тази роля е създадена за Фарах. Има едно нещо в нея, което много ми харесва, малко и може би не за всеки забележимо, но аз обичам детайлите. Когато гледа Сеит в очите, понякога без да казва нищо повдига, съвсем леко, въпросително едната си вежда - направо е уникална в този момент, като малко дете в очакване на разрешение да си поиграе в пясъка с другите.
Усмивката й също е много запомняща се. И според мен любовта на тези двамата е все по-силна и по-пленяваща!

Препоръчани теми