Отговори
# 45
Не дадоха фрагман! Означава само, че или рейтинга е по-добър или, че фрагманите първите 5 серии са били за зарибявка!
Госпожата - Кехаите заведоха Хава,малкия Мехмед, Шура и Татя в един хамбар, но на Татя през цялото време и беше лошо, тръгнаха към лекар, но Татя умря в каруцата представяйки си Джелил!

Благодаря ти !   bouquet Предполагам, че драгия турски зрител ще бъде удовлетворен - на него му дай трагедии да гледа !  ooooh!
Но и в края на миналия епизод нямаше трейлър, та не знам.

# 46
# 47
  • София
Имаше в края на миналия епизод трейлър! Този с погребението е от там!
Ако тоя път рейтинга не е висок, не знам какво искат тогава турците, не мога да ги разбера! Перфектна игра, перфектна история, трагедия, злобен мерзавец, страдащи влюбени, мъж който изгуби детето и после и любимата си, момиче което ще омъжат насила за друг! Какво искат повече?

# 48
Госпожата, Hug добър вечер.
Проверих но и на официалния сайт на Стар тв все още не е качен епизода.
Ето го линка.

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/bolumler/sayfa/1

# 49
# 50
  • AMS

Нямам думи Cry Cry Cry ooooh! ooooh! ooooh!

# 51
Тази серия беше доста по-добра от предната за мен, но пък такава тежка, непоносима драма...Дано поне наистина се отрази на рейтинга! Praynig

Към труповете добавям и този на бащата на Петро.

# 52
Много тежка серия, ужасно ми прекъсваше, много изпуснах, но разбрах едно - след всичко преживяно никога няма да намерят покой. Оставиха всичко скъпо и свято, зейнаха гробове и жестоки рани в сърцата им.
Никога нищо няма да запълни пустотата в душите им, носталгията, съжаленията. Не е чудно, ако любовта им не издържи.

БУ благодаря

# 53
И аз се надявам на драгите турски зрители да им е харесала трагедията и рейтинга да литне. Защо обаче с цената на толкова много болка и смърт?  Rolling Eyes

# 54
Госпожата, Hug добър вечер.
Проверих но и на официалния саит на Стар тв все още не е качен епизода.
Ето го линка.

http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/bolumler/sayfa/1

Hug Hug Hug Благодаря ти !   bouquet

БУ,  Hug вярно, че завърши с трея миналия епизод. Peace Не знам вече и аз какво да мисля, за мен филмът има всички качества, за да бъде начело на класациите . Peace

Нервакова,  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 55
  • София
За мен трагедията ще ги сближи, това което ще ги раздели според мен, е семейството на Шура когато се появи, но не пряко разбира се! По скоро раната на Сеит ще се отвори на ново! Ще види, че любимата му  има семейство, а той е сам.

# 56
Умишлено не гледах филма, искам да го гледам с превод, внимателно. Но четейки постовете ви... мисля си- ето така загива и най-голямата любов. Болката я погубва. И все повече ценя този филм- заради правдивото и емоционално отражение на тази смутна епоха, разбила толкова съдби...

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 23:45 от oncee

# 57
  • София
Явно Гюзиде и Джелил ще ги съберат в Истанбул! Ще си лекуват  един на друг раните, той ще бъде за нея родното, дома, Алуща, а тя ще превърже раните в сърцето му с любовта си. Той никога няма да я обича така както обича Татяна, никога, но тя ще е неговия последен спомен за дома, скръбта и болката ще ги обединят.

# 58

Към труповете добавям и този на бащата на Петро.

И той ли умира ?

# 59
  • София
Да самоуби се !

Общи условия

Активация на акаунт