Отговори
# 90
Саунтрака е просто потресаващ!
За мен поне - чуйте пияното каква "буря" предсказва!
Тойгар за сетен път ме възхищава с тланта си!

Kurt Seyit ve Sura - Jenerik Muzigi - Toygar Isikli

# 91
Привет 55 и на появилите се след мен.
Бреееей, рейтинга хич не е добър. Rolling Eyes
Обожавам музиката на Тойгар. Heart Eyes

# 92
Да, сцената беше много нежна но за мен остана недовършена.
И аз мисля така. Липсва финала. Насладата от преживяното. Първия път Курт беше потънал в размисъл, втория - заспал. третия - го нямаше изобщо, та се наложи Шура да гушка вззглавницата. Joy

# 93
Много силна актьорска игра.

# 94
Доволна съм, че моят аристократ при тая касапница отстреля само трима. Които бяха директна заплаха за него. И случайно му се изпречиха на пътя. И ако не ги беше очистил вървеше той. Стана убиец, но не садист. Peace

# 95
Да, сцената беше много нежна но за мен остана недовършена.
И аз мисля така. Липсва финала. Насладата от преживяното. Първия път Курт беше потънал в размисъл, втория - заспал. третия - го нямаше изобщо, та се наложи Шура да гушка вззглавницата. Joy
Не трябваше да прекъсват целувката им със следващия кадър.
Продължение за мен не беше нужно, то се подразбираше.

Наистина перфектна игра на всички актьори.
Каква болка и безнадеждност имаше в тази сцена. Rolling Eyes

А в тази сцена очите му хвърляха огън и жупел потънал в жаждата си за мъст.
Много ме доядя, че уби Миша без да успее да му каже истината.
Осман едва ли, ще оцелее с тези кървящи рани чак до Истанбул но поне дано Praynig успее да му каже истината преди да умре ако Едже е решила да го умъртви.

# 96
Aх, ах! Незабравимата Нермин, както я наричат, бяга панически от всякакви сходства с романа. ''Моля Ви, моля Ви, не търсете прилики. Даже са ми неприятни''. Писала в Туита... А само до преди 10 дни колко беше ентусиазирана. В Болницата, в лицето на Къванч видяла  дядо си. Опропасти рейтинга и хубавия замисъл ...тая лека кавалерия... И от булевардно четиво може да стане хубав филм,по принцип, ако не беше разправяла наляво и надясно, че е семейна история, биографична....автобиографична....историческа....Бла, бла....

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 14:30 от dafne_1

# 97
Жалко за рейтинга.  ooooh! Ама то не може да очакваш да го вдигнеш, като гътнеш 5-6 души за една серия. ooooh!

# 98
Саунтрака е просто потресаващ!
За мен поне - чуйте пияното каква "буря" предсказва!
Тойгар за сетен път ме възхищава с тланта си!

Kurt Seyit ve Sura - Jenerik Muzigi - Toygar Isikli

Добър ден и днес на всички Hug Peace Heart Eyes

Тази мелодия и на мен ми е любима  Peace

Снощи голяма драма, казвате Sad Ще гледам с превод, ама честно не ми се гледат много, много драми....Искам повечко любов да има за нашите, но както и да....Няма да им е лесно Sad

Относно рейтинга, ми то май така ще си остане Sad Язък за раздаването и в тази роля на Киво Sad Що така не му гледат филмите, не знам newsm78 Ей ме на мен, харесва, не харесва, щом е за него гледам, ама както и преди писах файда йок Simple Smile

# 99
Момичета, я не се косете за тоя рейтинг. Убедена съм, че авторите на сериала не са очаквали кой знае какво от него, защото сюжета е трудносмилаем за турците. Тяхната цел е външния пазар, който вече са си осигурили. Такава е и тенденцията на сериалната им индустрия напоследък. Да предлагат продукти, които да са интересни в чужбина. Техните нека си гледат "Долината на вълците" до края на света, няма лошо.Според мен няма никаква опасност точно този сериал да бъде спрян заради нисък рейтинг. Важното е, че сюжета е вълнуващ, а актьорската игра е направо перфектна. А на нас ни става все по-интересно. Другото са подробности.

Ето един друг рейтинг, който отразява интереса на зрителите към "Курт Сеит и Шура" в социалните мрежи.
Погледнете го и се усмихнете. Simple Smile

Източник: http://vk.com/feed

# 100
Здравейте!  Hug

Сеит изобщо не го виждам как ще живее..Развалина..

Hug
И какво по-логично, след тая кървава драма Курт да стане психопат. И по-добре такъв отколкото един измислен герой. И едно измислено ВНЛ. И  да тече боза...Интервюто на Къванч за образа му на Курт:
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic8299s2175.html

Две сцени ми се сториха многозначителни от серията – когато Курт повика с два пръста Шура, тя допълзя до краката му край камината и той демонстративно хвърли писмото на баронесата  в огъня. Шура  се разтопи от удоволствие Вън от съмнение,   Курт ще поднови връзката с баронесата в Истанбул.
И втората, когато не отвърна на прегръдката й в началото. От какво се пазеше не разбрах. Беше унизително за Шура.
Тая серия показа колко е безсмислено да се дразним от героите. Мирза беше много истински и завърши логично. Поздравления за този образ, колкото и второстепенен да беше.
Същото ще е и с другия Ви любимец. Ще поизчистят имиджа му в Истанбул, Курт ще се срива пред очите му, връзката с Шура се разпада и няма нужда  да прави нищо друго.

Добро утро и хубав ден!

Дафне,  Hug  bouquet Hug много благодаря за линка! Наистина нямаше нужда, не съм се съмнявала в думите ти.   bouquet

Сцената с пълзящата Шура и на мен ми направи впечатление. Някак никак не ми допадна. Курт с този почти заповеден жест, а Шура пълзяща веднага в отговор на неговите заповеди...Не знам дали съм разпознала точно какво искаха да ни внушат, но при мен ефекта от сцената беше такъв. Сеит можеше и по друг начин да покаже, че това писмо е без стойност за него. Например като сам си го вземе и докато го прави, да покаже с нежен жест или целувка , че Шура е единствена за него.
А баронесата е жива тигрица. Освен това ясно показа, че Сеит и е мноооого на сърце. Ще се възползва от най- малката възможност да бъде с него.

# 101
Много суетен нашия човек. Но пък за сметка на това, Джалил не се притесни от мръсотията си и напрегръща и нацелува болната Татя.
.
HugРазбира се, че паралелът беше съвсем целенасочен. За да покаже кой мъж е наистина влюбен.

# 102
Aх, ах! Незабравимата Нермин, както я наричат, бяга панически от всякакви сходства с романа. ''Моля Ви, моля Ви, не търсете прилики. Даже са ми неприятни''. Писала в Туита... А само до преди 10 дни колко беше ентусиазирана. В Болницата, в лицето на Къванч видяла  дядо си. Опропасти рейтинга и хубавия замисъл ...тая лека кавалерия... И от булевардно четиво може да стане хубав филм,по принцип, ако не беше разправяла наляво и надясно, че е семейна история, биографична....автобиографична....историческа....Бла, бла....

Ще и става май доста по- трудно на Нермин. Има хора, за които явно не е без значение до колко е чистоплътно, това което им се предлага. Не знам лисицата Керем Чатай как ще се справи със ситуацията и не разбирам как е допуснал да се стигне до тук. Техен проблем, само жалко за добрите актьори.

# 103
Интересен ми беше и разговорът между Петро и Шура. Стори ми се, че Петро беше готов на момента да замине с Шура, ако тя беше съгласна.  newsm78
.
Защо им беше да убиват Осман и Миша?  newsm78 Можеше поне тях да запазят. Или целта им е била да ни настроят още повече срещу Петро. Между другото, браво на Биркан за играта! Перфектно изигран злодей!

Доста неща от снощната серия ми останаха неясни. Например някой разбра ли как Махмут е разбрал за нападението? Къде остана Джалил? Петро?

Hug И от мен, браво!
Много хубави са сцените  с Петро и Шура. В тия моменти си личи аристократа. Спокойно, интелигентно, изтънчено присъствие с подобаващо уважение и респект към жената отсреща.
На мен пък ми стана странно защо само Махмуд реши да бяга, а не каза нищо за готвеното нападение на баща си. Та бунтовниците ги нападнаха неподготвени. newsm78

# 104
Дъга, благодаря!   bouquet

Изобщо от видяното до тук поне на мен ми става ясно, че не трябва да търся причина за изглеждащите дразнещо недовършени сцени на нежност при двете ни птиченца. Жалко! Разделям се с романтиката. За мен причина за ниския рейтинг е и това. Хората очакват да гледат Курт и Шура - романтична драма, но не се получава така. Драмата е в пъти повече, отколкото романтично загатнатите моменти. 

Общи условия

Активация на акаунт