Отговори
# 240

Сега се сетих от къде ми е познат този актьор - игра бащата на любимата на Музафер от “Сънят на пеперудите“ Peace

Струва ми се, че Джелил съвсем се е предал след загубата на Татя и затова Петро го “сдрусва“, че да се вземе в ръце. Ама дали е така ?

А Лола....си е Лола ! Laughing И тя е готова на всичко, само и само да оцелее и да бъде рахат !

# 241

Страхотни ! Благодаря ти !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Определено няма и следа от онова плахо девойче от Алуща. Peace

# 242
Новые лица КуШуры

С 7 серии к проекту присоединится Саджиде Ташанер (мама Каана Ташанера, в сериале В чём вина Фатмагюль - мама Мустафы) и молодая актриса Демет Оздемир (Я открою тебе тайну).

https://vk.com/dizi.aktorler

# 243
Браво на художника на филма. Надписите на кафетата са на арабски. Съвсем автентично.По това време турците са ползвали арабското писмо.

Hug Изобщо цялата атмосфера е супер готина. Някак романтично и сладурско ми стои. Декорите им са много сполучливи. Успяли са да пресъздадат чудесно времето.  А, дано, а дано!

# 244
Новые лица КуШуры

С 7 серии к проекту присоединится Саджиде Ташанер (мама Каана Ташанера, в сериале В чём вина Фатмагюль - мама Мустафы) и молодая актриса Демет Оздемир (Я открою тебе тайну).

https://vk.com/dizi.aktorler

Благодаря, Дъга !  Hug доста нови персонажи !
Снощи сложих снимки на някои от тези, които предстоят да влязат в сериала и има едно младо момче , което за мен е познато само като физиономия, но изобщо не се сещам от къде? Гледали ли сте го някъде ?

Много жени, много нещо !  ooooh! И все хубави ! Май ще му се сгъсти програмата на Сеит !  Laughing

# 245
При рускините прочетох, че севгилито на Нермин и той влиза във филма. Някой знае ли дали е актьор?  Ми шуробаджанащина както и да го погледанеш, ама айде да не си разваляме кефа от готиния фрагман.

# 246
При рускините прочетох, че севгилито на Нермин и той влиза във филма. Някой знае ли дали е актьор?  Ми шуробаджанащина както и да го погледанеш, ама айде да не си разваляме кефа от готиния фрагман.

Снощи още сложих инфото и снимка - на 15 стр. е !  Peace
Ще играе хотелиер, но не знам дали е актьор. Симпатяга е, обаче !  Peace

Явно си е практика при комшиите да си уреждат близките и приятелите . Laughing На Къванч брат му да не е актьор, ама и той играе в сума ти филми. И на Едже синето и то.Изобщо .... ooooh!

# 247
Петро и Джалил и те са приситгнали в Истамбул, явно заедно. Не знам, но във фрагмана се усеща друг заряд, различен от периода в Русия, което много ме обнадеждава. Praynig

Hug Да, вече плуват в собствени води. Вписват се в пейзажа... Неестествено ми стояха на фона на дворците в СП. Баловете ми простееха. Разкошни зали, но скромно облечени статисти и рехаво присъствие. Нищо тържествено,  нищо аристократично... Алуща беше по-достоверна.

# 248
Цитат
нощи сложих снимки на някои от тези, които предстоят да влязат в сериала и има едно младо момче , което за мен е познато само като физиономия, но изобщо не се сещам от къде? Гледали ли сте го някъде ?

Госпожата,не знам дари си гледала "Фатмагюл".
Там това момче беше приятел и съсед на Керим, казваше се Емре, също като актьора- Емре Йетим.

Колкото до въпросният приятел на Нермин, който вече е част от актьорския състав, според падругите се казва Толга Савджи и очевидно е актьор, защото те споменават, че е играл в  сериала "Млечният път".  А Нермин била вдовица от 2009 год.

# 249
Вярно, че си го поставила инфото, Госпожата,  Heart Eyes Не съм обърнала внимание. ooooh!

На наш Киво и двамата му братя и сестра му Мелиса са участвали в сериалите му, та тогава  констатирахме шуробаджанащината още. Това е положението обаче. Заработват хората. Mr. Green

# 250
Дъга,  Hug много ти благодаря за отговора ! Не съм го гледала, затова и момчето ми е непознато. Peace

А Толга ми прилича малко на Франко Неро . Peace

Лагуни,  Heart Eyes заработват хората, грижат се за семейството, за приятелите .....лошо няма. Laughing

# 251
Петро се кара на Джелил - Нищо не ядеш само пиеш, вземи се в ръце... Айдее, червена точка за злодея  Joy Joy Joy

# 252

Колкото до въпросният приятел на Нермин, който вече е част от актьорския състав, според падругите се казва Толга Савджи и очевидно е актьор, защото те споменават, че е играл в  сериала "Млечният път".  А Нермин била вдовица от 2009 год.

Благодаря, Дъга!  Hug
Дори и да не беше актьор, няма проблем, ролята му няма да изисква кой знае какво майсторство.

# 253
Петро се кара на Джелил - Нищо не ядеш само пиеш, вземи се в ръце... Айдее, червена точка за злодея  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Hug Колко станаха точките до тук? Ей такъв злодей искам да гледам. Многопластов, провокативен, интересен...

А на мен ми се ще, ако Сеит ще го обкръжават толкова много дами, да се намери поне един момък, който да хареса Шура. Щото иначе няма да е чесно.

# 254
  • София

Сега се сетих от къде ми е познат този актьор - игра бащата на любимата на Музафер от “Сънят на пеперудите“ Peace

Не, това е актьора, които играеше бащата на Хакан във "Времето лети". Хакан беше съпруг на Беррин, сестрата на Айлин - Фарах. Не си спомням името на актьора в момента, но знам на героя му - Екрем.

Фрагмана ми хареса. Но, да видим. На мен ми харесаха и предишните, но епизодите не съвсем.  Confused Все пак, малко по назад съм с гледането от вас. Надявам се до края на седмицата да наваксам. До 3-ти епизод гледах и мнението до тук, за едно нещо категорично не се е променило и това е режисурата. Голяма грешка да поверят сериала на Хилял Сарал.

Общи условия

Активация на акаунт