Отговори
# 510
  • София
Мерси Наде! Пуснах аз и то свърши!
Явно единия фрагаман, не е бил за епизода, а за това което ни очаква щом не са показали Нермин и Тиночка!

# 511
Сега, ще ги наблъскат в един и същи хотел все едно е единствен в града. ooooh!
Бу, благодаря ти още веднъж.
Засега съм без коментар, чувствам се странно, все едно гледам друг сериал и с други герои.
Лека вечер момичета. Hug
П.П. Повтарят епизода както повториха и първия.

# 512
Бу, още веднъж ти благодаря!  newsm51

Най- сладкия и готин момент за мен от тази серия беше съня на Курт в началото с бебчето.

Серията като цяло не ми хареса. Трейлърите бяха къде, къде по- обещаващи.

# 513
В  момента го повтарят и незнам защо? Сигурно така правят и с другите серии  Thinking ако някой знае да ми  отговори Simple Smile

# 514
БУ благодаря за превода Hug утре ще го коментираме,но незнам защо и на мен най-силно ме грабна съня,а може би наистина ще има и ....бебе Hugлека нощт и от мен Tired

# 515
  • София
Момичета това което аз видях от серията ми хареса! Но не забравяйте, че има много нови герой и за това ще ни е малко по трудно асимилирането и! Докато се запознаем с героите ще ни е малко по-скучно все пак освен КС и Ш единствения ни познат герой беше Гюзиде! Имаме 7-8 нови герои все пак! Но дадоха началото на интересни нови интриги!
Повтарят серията да! Така се прави с първите серии, за да се разберат и гледат от повече хора. А тъй като това е нещо като нов сезон ще повторят серията

# 516
Повтарят серията , но според мен за мое огромно съжаление , рейтингът няма да се покачи. Абсолютен скептик съм.

Ни следа от любов.  ooooh! Приближават Айше към Курт, а Шура през цялото време сама.  ooooh! Че дори вече започнаха и да спорят.

Някой разбра ли какво е това, което Курт загуби и после Айшето му го даде?

Последна редакция: ср, 30 апр 2014, 01:02 от sinq laguna

# 517
Момичета това което аз видях от серията ми хареса! Но не забравяйте, че има много нови герой и за това ще ни е малко по трудно асимилирането и! Докато се запознаем с героите ще ни е малко по-скучно все пак освен КС и Ш единствения ни познат герой беше Гюзиде! Имаме 7-8 нови герои все пак! Но дадоха началото на интересни нови интриги!
Повтарят серията да! Така се прави с първите серии, за да се разберат и гледат от повече хора. А тъй като това е нещо като нов сезон ще повторят серията

Много бих искала да съм оптимист като теб! Дано си права!

БУ благодаря за превода Hug утре ще го коментираме,но незнам защо и на мен най-силно ме грабна съня,а може би наистина ще има и ....бебе Hugлека нощт и от мен Tired

За мен е така , защото Сеит показа силна и нежна емоция, която ме докосна. През останалото време, за съжаление е някак далечен и студен с Шура, която започва да ревнува.

# 518
Колко добра е картината при повторението! Защо става така?

Не мога да коментирам серията, ама да ви кажа, че приятелят на Нермин Безмен хич не е зле.  Simple Smile

Не плачете! Лека нощ!

# 519
Шура е отишла да занесе дрехите на Сеит в пералнята!
Каза на тозиjavascript:void(0);, да занесе дрехите в хотел Шереф за господин Еминов!
Той я попита дали е рускиня! Тя каза да! Пита я дали е принцеса или баронеса. И после и представи другите перачки бивши баронеси!

Това беше много унизително за Шура. Много горчивина ще трябва да изгълта това момиче. И за сега е съвсем самичка горката. Трудно ще и бъде, много трудно. И нищо чудно наистина да си поплаче на рамото на Петро. Той това и чака.

# 520
  • София
Лагуни имам много голямо доверие на този екип, Едже, Мелех, Хилал и Керем са страхотни! Да понякога правят неща които вбесяват феновете, но няма техен сериал който до сега да не е бил страхотен. Така че съм сигурна, че са създали страхотен проект!

# 521
Бу, сладурче, нямаш представа колко много искам да си права.  Praynig Ако искаш вярвай, изпитвам почти физическа болка, че в моите очи този проект, за моя любимец Къванч Heart Eyes  ще е най- слабият му до момента. Също така много заобичах Фарах. Прекрасна е! Петро също. Останалите и те. Просто не го заслужават по никакъв начин.  Sad
Много съжалявам, че звуча така, но това е , което чувствам!

# 522
  • София
Аз обаче им нямам никакво доверие на Хилял, Керем и Едже. Никакво! Naughty
Мислех, че оттук нататък нещата ще пооправят, но не би. Хилял някой жестоко я е излъгал, че става за режисьор. Монтажа също беше лош, странно при положение, че се прави от Сердар Чакулар.  Thinking Дали пък Хилял не се е намесила и там. Няма да се учудя.  Whistling
Не ми хареса серията. Фрагмана му да, но епизода не.  Confused Външните декори също са лоши, въобще...  ooooh!  да го спират докато е време. Съжалявам, но според мен така е най-добре. Много ми е любима Фарах  Heart Eyes и не искам да я гледам в толкова слаб проект.  Sad

# 523
  • AMS
Среднощен привет!
Госпожата, Hug тревожна съм.
Дружки, такова приключение с онлайн гледане, никога не ми се беше случвало. Така и не намерих линк, на който да гледам директно. Всичко буферираше и прекъсваше. Като започнаха да качват серията, започнах и аз отначало през няколко линка, но и там имаше пропуски.  Накрая го догледах на повторението и най-после го сглобих. Серията беше изключително интересна за мен и чакам превода с нетърпение. При това калпаво онлайн гледане , според мен е рано да се правят генерални заключения за режисура, декори и монтаж. То просто всичко беше накълцано.
Фрагманите ги приемам не като, обикновени за следващ епизод, а това са нещо от рода на веда фрагманите. Може изобщо да не видим тези кадри в сериала.
Ясно е, че екипът поема по нов курс, но макар да ми липсва блясъка на СП, тук вече войната и политиката си е казала думата и всичко е по-реално. А и не може да се върне времето назад. Истанбул е окупиран от английските войски и всичко се контролира от тях. Турция е загубила войната. От Русия идват много бежанци. Имиграцията е тежко нещо за преживяване. Никак не е весело. Няма никаква сигурност за утрешния ден. Не знаеш къде е вярната посока. Всеки се мъчи да оцелее. Готовите пари бързо свършват. Това е и причината за спора между Сеит и Шура. Тя му казваше, че ще работи, а той не иска да е така. Но се стресна, като видя руските  баронеси в перачницата.
Иначе Сеит, според мен, действа правилно, като първо печели доверието на тези, под чиито покрив е. Видя се, че старият приятел на баща му, от Алуща отказа да му помогне.
Няма да се впускам в преразказ, поради късния час, но ще отбележа два момента.
Това, което загуби Сеит и после беше намерено от Айше и върнато, е муска. Това черно триъгълниче с каишка го носеше Осман на врата си. Явно Сеит го е взел, при раздялата си с него. Т.нат. муска съдържа текст от корана и е предназначена да закриля и пази от лошо.
Другото, което видях едва при последното гледане на повторението е, че този военен, който беше с баронесата на обяд и после с нея на ресторант, с певицата, е полковник. При него попадна съдържателят на хотела Яхия, заради "инцидента" с английския офицер. Когато го освободиха, същият полковник го върна и му каза, че имал рожден ден и иска утре да го празнува в хотела му. Нямаше как да се откаже. В последната сцена Петро, Баронесата и Джалил идваха на рождения ден на полковника и така се натъкнаха на Сеит и Шура.
Целият актьорски състав играе страхотно. Харесва ми сериала и желая успех на екипа.

# 524
Добро утро, дружки !  Hug Въпреки дъжда навън, ви пожелавам слънце в очите и душите !   bouquet

Скрит текст:

Не успях да се присъединя към вас снощи, но се прибрах късно и бях под въздействието на такава силна емоция, че нямаше да мога да се отдам изцяло на филма !
Благодаря на всички за споделеното около епизода, когато го изгледам, ще коментирам ! Това, което мернах набързо, беше една тъжна Шура, един угнетен Сеит и една много красива Айше .  Peace

Дива,  Hug благодаря, че ме мислиш !   bouquet От сърце благодаря на всички Ви за пожеланията и стиснатите палчета !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ето, защо ми бяха нужни !  Hug

Скрит текст:

Това са моите прекрасни, невероятни дечица, които претвориха по един незабравим и вълнуващ начин образите и делата на Великите Българи ! От Хан Аспарух, през Цар Симеон Велики, Паисий Хилендарски, Левски и Ботев , разказаха историята на България и показаха, че тя ще остане завинаги в сърцата им ! Бяха невероятни, истински актьори - гордея се с тях и ги обичам много ! Не знам изобщо как ще се разделим след месец !  Cry

Общи условия

Активация на акаунт