,хубав па макар и дъждовен ден желая 
Госпожата, много сладки дечица,страхотни сте

Благодаря, на Бу за труда,колкото толкова,благодарни сме и на това

Дива, здравей и на теб

Много ми хареса сцената в която Шура се беше нагласила с роклята, грима и прическата и слизаше по стълбите. Той я видя, сякаш я вижда за първи път и ахна от възхита, тогава може би си пролича колко много я обича.
много са ти хубави децата, поздравления 
благодаря за хубавите снимки!!!
много сте хубави и вярвам, че твоите слънчица са се представили блестящо.
Он лайн гледането ми вървеше идеално на мен, нито веднъж не ми прекъсна. Но да, това мисля и чувствам, това и пиша.
Дано ги оправят. 

друго си е "у нашенско".
Да са живи и здрави! 

Много са ти сладки дечицата, напълниха ми душата. Браво на тях, ама са и късметлии с такава страхотна госпожа като теб.

големи сладури си имаш! Душици сладки! Поздравления! 
Не ме изненадва мен специално този резултат. Цялата серия ми беше схематична, вяла, без заряд. На какво се надяват Еджето и Хилял!? Дано вземат та ни изненадат! Иначе сигурно има поне още 2 или 3 епизода заснети, които ще гледаме. За по нататък , не е ясно каква ще е съдбата на сериала. 

Много ми хареса сцената в която Шура се беше нагласила с роклята, грима и прическата и слизаше по стълбите. Той я видя, сякаш я вижда за първи път и ахна от възхита, тогава може би си пролича колко много я обича.
Споделям голяма част от мнението ти. Сеит и бил повишил тон защото не бил съгласен тя да работи.
Ама да му имам маниерите на този влюбен мъж. Негово право е да не е съгласен, но защо и се кара? Не може ли по друг начин да и обясни причините, поради които не е съгласен. Не и дава никакви обяснения, оставя я сама, кара и се...И това още в самото начало на съвместния им път.

Въпреки дъжда навън, ви пожелавам слънце в очите и душите ! 

благодаря, че ме мислиш !
От сърце благодаря на всички Ви за пожеланията и стиснатите палчета !

Препоръчани теми